Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocni

NACZYNKA W WIEKU 15 LAT

Polecane posty

Gość Pomocni

Mam 15 lat i na nosie rozwijającą się siateczke naczynek. Wydaje mi się też że są one na policzkach (ale o wiele bledsze). Często wyciskam nos, mam na nim wągry które w przypływach złości "energicznie" usuwam. Prosze powiedzcie mi co mam robic? Czy w tym wieku opłaca się iść na laser, czy możliwe że skóra sama się zregeneruje?

Gość niebieskooookaa22
hey ja bym nie wyciskała na nosie niczego... dlatego, że skoro masz tendencję do naczynek, to popękają ci a to już znacznie gorsze niż rozszerzone naczynka (ewentualnie mozesz iść do kosmetyczki, ona zrobi kawitacyjny zabieg albo sama wyciśnie po rozpulchnieniu twojej skóry) trzeba stosować kremy na naczynka... tańsze sa erisa na naczynka, floslek(chyba), dermacos, mi służy synchorose i rilastil deliskin opróćz tego nie stos. kosmetyków zaw. alkoholem ja stosuję jeszcze glinkę różową(albo czerwoną)

Gość pomocni
Dzieki za pomoc :) Kupilam dzisiaj zelowa maseczke z flosleku na naczynka, czerwona glinke, zielona glinke, biala glinke oraz tonik lagodzacy z iwostinu (lepsze to niz badziew z alkoholem :)). Co jeszcze moge zrobic? Zalezy mi zeby koloryt byl ladny i zeby skora byla jednolita. Czy w wieku 15 lat mam wieksze szanse na wygranie z naczynkami? Moja kosmetyczka powiedziala, zebym nie zamykala tego laserem bo jeszcze moze sie wchlonac, i narazie jest ich malo, ale ja clay czas widze te wielkie siaty!!!! Blagam pomocy ;(