Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka-27

Idziecie na wybory??????

Polecane posty

Gość gość
Ofkorz:)I namawiam do tegop wszystkich znajomych, ale brak mi chyba siły persfazji:o

Gość no no noł
za to kaczor donald gora :D

Gość gość
Ja bym nie mogła tak:oAle ja to jestem typ kamikaze:o

Gość gość
No to pogratulować:)Aczkolwiek uważam, że życiowych szans można szukać również w kraju....no chyba że sie jest w sytuacji człowieka, który z powodu swojej profesji lub jej braku nie jest w stanie zarobić w Polsce wiecej niz 800 PLN na łape. Wtedy wspolczuje błogosławie na droge;)

Gość gość
Hehehehe, Boski Roman:D

Gość gość
A apropos Twojego wczesniejszego posta: Ty 2500, Twa kobieta 2500=5000, z tego 2000 miesiecznie na kredyt...zostaje 3000 w kieszeni. Ja jestem minimalistką, mi by styknęło:)Ale ja może ambicji nie mam....ech, sama już nie wiem:o

ukochany elektorat http://www.interkar.pl/~viper/humor/2007/mohery.jpg :classic_cool: :D A i jeszcze coś powiem. Wyjeżdżałem już z kraju tyle że na krótki czas. I wiesz co pozdro :) wracałem z uśmiechem na ustach. Cieszyłem się że wracam do kraju i co? Odrazu byłem brutalnie gwałcony przez uszy przez ludki typu Dorn Wasserman przez łajDUCKi wcześniej Millera i jego klikę :o. Zawsze to samo. Kiedy się wyjedzie nawet na krótki czas człoweik zauważa że TAM jest normalnie :)

I tak pójdę.Nie pozwolę,żeby jakiś mocher podejmował decyzję za mnie,bez względu na to,ile ma zamiar żyć ;) Bo ja mam zamiar jeszcze długo...

Kredyt który będę spłacał 20-25 lat. Dla mnie marna perspektywa:). Ja poprostu nie wybaczyłbym sobie gdybym nie spróbował. Nie uda sie trudno. Ale jak się uda będzie :classic_cool:

Gość Fajna Misia
Idziemy na wybory.

Gość gość
Frwyolny, TAM jest normalnie, ponieważ tam już panowała normalność wiele dziesiątek lat wcześniej. U nas potrzeba przynajmniej jeszcze 20 lat, żeby wszystko zaczeło funkcjonować normalnie i żeby nikt nie musiał byc zmuszony uciekać na zielona wyspę:oLudzie zapominają dając przykłady krajów, w ktorych w krotkim okresie czasu zrobiło sie lepiej takich jak Irlandia, Estonia, Wegry, nawet Slowacja...że są to liliputy jeśli chodzi o powierzchnię liczbe ludności w stosunku do Polski....u nas na zamiany potrzeba po prostu wiecej czasu.....i właśnie dlatego uważam ze każdy ma obowiązek głosować, choćby po to, żeby potem miał prawo narzekać.;)

Ino mi mota na Łandrzeja naszego i Samoobronke głosówać bo resta to kur wy i złodzieje :classic_cool:

Jak będzie lepiej to mi napisz na forum pozdro :P. Będę monitorował:D. U nas nie będzie lepiej póki do władzy nie dojdzie całkiem nowe pokolenie polityczne. Prawda jest taka że ci którzy teraz startują patrzą jedynie siebie. Jak tu się nakraść nachapać... :o. Każdy obiecuje a potem jest jeszcze gorzej niż poprzednio. Zobaczy jak premierem był Miller mówiło się i pisało (choćby newsweek czy wprost) że gorzej już być nie może że teraz odbijemy się od dna. Przyszły jednak dwa kaczory i dno zaczeło uciekać :classic_cool: :o

Gość gość
Sie wziełam i zaczerwiłam:o:D