Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka-27

Idziecie na wybory??????

Polecane posty

Dno już dawno uciekło Frywwolny I nigdy nie jest tak żle,żeby nie mogło być gorzej.Tylko mnie już wyobraźni nie sięga :O

Gość gość
Frywolny, przykład Millera i lewicy pod każda postacią to akurat najgorszy przykład z możliwych:o On jest skonczony już dawno temu, a to że elektorat wybierał lewicę przez długi czas wynikał tylko z braku alternatywy, bo któż miał być tą alternatywą? UW? AWS?:oTeraz jest alternatywa w postaci samodzielnie rządzącej PO i kurde ludzie, nie spieprzmy tego:o

bladozielona oni się obudzą :). Obudzą z ręką w nocniku jak się okaże że nie ma kto pracować na renty dla moherów:). Zorientują się wtedy że jednak źle robili nie mówiąc o emigracji ludności za to wiele czasu poświęcając na chwalenie się spadkiem bezrobocia. Nie ma bezrobotnych:) bo wyjechali:P. Stalin miał niewielu przeciwnikiów politycznych bo wszystkich wymordował:P

Gość gość
Spradek bezrobocia to tylko skutek otwarcia granic. Gdybyśmy nie byli w UE pewnie byśmy mieli z 1 mln bezrobotnych:(

Pozdro przykład był bardzo dobry. Bo rządy Millera to dno. Więc czym są rządy Kaczyńskich? Lewicowy prezydent Kwaśniewski przynajmniej cieszył ryjek w telewizji. Tu pogłaskał tam skarcił. Z tym wypił z tamtym pogadał. Widać go było tak na arenie międzynarodowej jak i krajowej. Drogiego Lecha nie widać wcale... Nigdzie. A jak się pojawi jest obiektem żartów kpin driwn itp itd. A PO ja im nie ufam. Nie ufam przede wszystki Tuskowi. Plusem jest odejście Rokity bo byłby on groźniejszym psem niż Ziobro... :o

Bladozielona pojawią się nowe oszołomy. Zawsze tak jest że ktoś musi wypełnić powstałą lukę. Pojawi się nowy Rydzyk z nową karmą i nowym paśnikiem. I znów rzesze tlumanów do tego paśnika przybędą:o Ja wiem że mam pesymisteczne podejscie ale zawiodłem się już tyle razy i tyle razy mnie oszukano że nie potrafię zaufać.

Rozsądek podpowiada mi idź i oddaj nieważny głos :o. Nie ma partii na którą mógłbym zagłosować... A wybierać mniejsze zło? Tylko co jest mniejszym złem?

Dorośnij.Całe swoje dorosłe życie będziesz wybierał mniejsze zło. Chciałam Ci tu wysłać taki fajny dowcip,ale nie mogę go znaleźć :(

bladozielona ja już dawno dorosłem :o. I to był chyba największy błąd :o. Widzisz wybiorę swoje dobro :) Wyjadę :). Wyjadę z przeświadczeniem że nie wrócę. A jak zatęsknię i będę miał ochotę wrócić obejrzę wiadomość w TVP1 :o i na 100% mi się odechce:o.

No to masz jak w banku :( Ja to wiem,Ty to wiesz,oni to wiedzą i co? i ... Dobrze chociaż,że odmieniać potrafię ;) Szukaj pozytywów Frywolny. A dziś już dobranoc :)

Gość gość
Tylko Frywolny ten kraj to Polacy, a nie Polacy-politycy.Życze Tobie, żebyś na starość wrócił do lepszej Polski, która będzie wynikiem rpacy tych, którzy tu zostali, pomimo że było źle;)

Dzięki pozdro. Mam nadzieję że jeśli wrócę to z irlandzką emeryturą:P Pracuj pracuj żeby było do czego wracać ;) Tobie też kolorowych 🖐️ i naprawdę już 😴😴😴

Gość Pablo27
JUZ SIE ROZPEDZIŁEM:)

Gość Pablo27
Oleje ich tak jak oni nas olewają nas

Możliwości wyjazdów mam duże,Ameryka mnie woła od szesnastu lat.Wyjeżdżam,zwiedzam i wracam. I,co wybory mam ten sam dylemat-na kogo głosować?I,zawsze okazuje się,głosuję odwrotnie niż \"ogół naszego społeczeństwa\".I nie wiem,czy to ja jestem niedostostosowana społecznie,czy też to społeczeństwo. Ale może oni jeszcze dojrzeją?Ja mam czas,ja poczekam :)

Gość zboczona starucha
Ja nie mogę iść na wybory. Za daleko mam ... Ale gdybym mogła, to do diabła, na kogo głosować? Nie widzę nikogo!!! Wikary masz absolutną rację. Ale lepiej nie oglądaj polskich wiadomości, bo nigdy nie będziesz chciał wrócić. Mówicie, że mohery już się nie obudzą, a wczoraj na przykład przeczytałam w necie, że ruszył nowa stacja TV pt. Religia. Ja chcę żyć w kraju wolnym, laickim a nie rządzonym przez fanatyków religijnych - nie widzę tam miejsca dla siebie :(

Gość idźcie na wybory
bo jak kaczory znowu wygrają to gumek i tabsów zabronią bo tak mówi wielce oświecony ojciec D z Torunia.

Dziś dostałam smsa o treści: -założenie butów-30sek; -spacer do lokalu wyborczego 600sek; -oddanie głosu-120se; -ujrzenie niezadowolonej miny kaczora po wyborach-BEZCENNE