Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiczkaUK

żyję z narzeczonym bez ślubu, sąsiadki mi nie dają żyć,

Polecane posty

Gość cccpcccpoka
bzdury opowiadasz. prawdziwym testem związku jest dziecko a nie wspólne mieszkanie. twój facet też się może zmienic na gorsze jak będzie dziecko i wspólne mieszkanie wczesniej nic ci nie pomoże. poza tym zwykle takie wspólne mieszkanie po prostu cie przyzwyczaja i nawet jak zaczynaja wychodzić jego wady i nie-mieszkając być go rzuciła, to mieszkając przeważnie z nim zostajesz ....z przyzwyczajenia hahahah i taki ten twój genialny test. ma skutki uboczne :)

dziękuje za wypowiedź, nieco odbiegłaś od tematu, nie obchodzi mnie co ktoś sądzi na temat czy zamieszkac wspólnie z partnerem, skoro sie w ten sposób wypowiadasz, to albo masz nieudany związek za sobą albo rodzice nie zgodzili sie na to żeby twój chłopak u ciebie zamieszkal, pozdrawiam i życzę szczęsćia

Gość -000
my tez zyjemy bez slubu juz 3 lata i jesli chodzi o sąsiadow to jest ok - duze miasto nikt nikogo nie zna. za to moi rodzice nie moga sie z tym pogodzic - kazda wizyta u nich konczy sie minimum kąsliwym komentarzem na ten temat lub awanturą a w dodatku przed cała resztą mojej rodziny udaja ze ja mieszkam sama!!! to naprawde momentami az robi sie zabawne, jednak ogolnie to bardzo mnie przygnebia.