Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze lepiej nie

głosujecie na PO wiedząc

Polecane posty

Gość moze lepiej nie

o tym bezsensownym niesprawiedliwym podatku liniowym

Gość tak głosuję na PO

Gość i tak wiem
WSZYSTKIM PO RÓWNO na tym polega demokracja chyba, a może się mylę i wszyskim po równo dawali za komunistów (tylko wtedy byli jeszcze równi i równiejsi i Ci dostawali po równiej ?!) jestem chyba PO-PO-POgubiona w tym wszystkim

Gość i tak wiem
ale oczywiście głosuję na PO, tak jak PO-przednio

Gość wcalę nie czuję kiedy agituję

Gość ANTYMyrevin
a ja zaglosuje na LiD

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
jestem za podatkiem liniowym uważam ze jest sprawiedliwy głosuje na po

Gość utrzy mi manka
mnie też się wydaje że RÓWNO jest wtedy gdy jest po równo

Gość głosuję na PO
podatki trzeba rozumieć, czy 15% od 1000,00 i od 10000,00 to tyle samo? To nie jest prawda, że ten co więcej zarabia przy lyniowym płaci mniej. Zawsze płaci więcej. róznica jest tylko taka, ze nie kalkuluje, czy mu ię jeszcze opłaci pracowac., czy może juz nie bo wtedy odda wszystko fiskusowi. Podatek progresywny jest nieprawiedliwy, bo wtedy fiskus jest jak Janosik.

Gość POwiedzcie kochani
że w niedzielę wygra PO

Gość do wyborów do wyborów

Gość inna całkiem inna ...
wychodzę z założenia, że gorzej już być nie może ... a to już pocieszające :P

Gość podatek liniowy to pikuś
to jest bardziej ciekawe "Sawicka mówiła też w podsłuchanej rozmowie z oficerem CBA: "jest nas troje, którzy tworzą prawo", "będziemy przekształcać szpitale w spółki prawa handlowego". Dodała także, że przy wejściu nowego prawa umożliwiającego taką prywatyzację, "ci będą mieli fart, którzy pierwsi będą wiedzieć". "Biznes na służbie zdrowia będzie robiony" - mówiła w tej rozmowie." ale ludzie i tak sie nie zniecheca do polityki :D

Gość skrzaty ogrodowe
skrzaty ogrodowe do ogrodów !!!!

Gość prywatyzacja szpitali
chyba lepsza prywatyzacja niż zamykanie szpitali z braku funduszy w zasadzie gdy jesteś chory i tak musisz w dużej części leczyc sie prywatnie i dawac w łapę jeśli masz byc operowany

Gość pikuśśśśśśśś to ty
do ______________>>>>podatek liniowy to pikuś i Ty w to wierzysz ??!!!!!?????jestes prawdziwy Pikus-Pis kus !!!!!!!!!!! popatrz w lustro a zobaczysz manipulacje PIS!!

Gość przejrzyjcie na oczy
podatek liniowy wprowadzono w Czechach. pRZEJRZYJCIE SOBIE LISTę INWESTORóW ZAINTERESOWANYCH ULOKOWANIEM KAPITAłU W pOLSCE I LISTE INWESTORóW, KTóRZY PRZENIEśLI SIę OSTATECZNIE DO cZECH,TO SIę ZDZIWICIE:o

sory za caps locka;) Wiecie, jaka jest różnica między PiSem a PO? Jak Sawicka została przyłapana na łapownictwie, to ją wyrzucili z partii. A postępowanie jest w toku. A Jak do ministerstwa pisowego ktoś niesie łapówkę, to go zatrzymają w portierni, żeby nie było wiadomo, do kogo:O Z PO wyleciała Zyta Gilowska, bo obsadzała stanowiska synem, i połową rodziny. I gdzie znalazła miejsce?:) Oczywiście w PiSie, gdzie Gosiewski wraz z całą rodziną obsadza samorządy, a Kaczyński występuje w dwóch osobach, więc tam takie akcje są normą:)

Poza tym podatek liniowy jest jak najbardziej sprawiedliwy, bo gwarantuję Ci, że jakbyś zarobiła 30 tys zł i musiałabyś z tego 10tys oddać na tych darmozjadów, to by cię krew zalała:O To nie jest tak, jak mówił Kwach- że komuś się coś oddaje. Bo te pieniądze należą do ludzi. Im się nic nie daje, tylko mniej się zabiera! A jeżeli komuś zostanie więcej pieniędzy, to przecież ich nie zeżre, tylko wyda- w sklepie, gdzie ktoś pracuje, na coś, co ktoś wyprodukował. I wszystko się kręci, jak powinno.

Gość niech pan Kaczyński wyjasni
dlaczego tam gdzie jest podatek liniowy mamy najwyższy rozwój gospodarczy w Europie