Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kkdfdfgg

DLACZEGO FACECI GINEKOLODZY NIE TOLERUJ膭 GOLENIA INTYMNYCH MIEJSC??SZOK...

Polecane posty

Go艣膰 dziewczynnnnaaaaa
to do kogo wy chodzicie? Do jakis przedpotopowych sfrustrowanych starych nfz-t贸w chyba:O w 偶yciu nie us艂ysza艂am od zadnego lekrza tekst贸w typu go艂y kurczak, wr臋cz przeciwnie, zachwycali si臋, 偶e coraz wi臋cej kobiet dba o siebie w taki spos贸b. Wk艂adki higieniczne moj lekarz sam mi proponuje czasem po badaniu, bo ma pude艂eczko dla pacjentek, i -o zgrozo - nie nakazuje mi sie myc sam膮 wod膮:O chyba kazdy rozgarniety lekarz i w ogole jakikolwiek cz艂owiek wie, ze najlepsze sa p艂yny do h. intymnej z odp Ph. No chyba ze sie myle...Ciekawe co taki zdzicza艂y lekarz powiedzia艂by na m贸j tatua偶...chyba wyskoczy艂by z krzy偶ykiem i wygna艂 z gabinetu:O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a czy to nie wyglada lepiej
Go艣膰 henk1
Aby wiedziec nale偶y si臋 zapytac takiego ginekologa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jarusiek
mi ogolone cipki kompletnie sie nie podobaja. za to uwielbiam jak moja kobieta odrobinke (naprawde ciut) podetnie je nozyczkami i okolice bikini wygoli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhj
bleeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艂o i weso艂o
Gratulacje dla pan贸w. Powodzenia w wyci膮ganiu w艂os贸w z z臋b贸w. To mo偶e w zupie by si臋 jeszcze przyda艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e nie chc膮 zebysmy
ich kusi艂y, moze im staje na widok 艂adnych zadbanych c***. A moze ich 偶ony maja barchany i s膮 zazdrosni 偶e inni faceci mog膮 mie膰 kobiety z wygolonymi c**mi. Wiec skoro oni takich nie maj膮 to niech nikt nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zreszt膮 najlepsze
s膮 wygolone miejsca bikini a tr贸jk膮t przyciety na jakie艣0.5cm. Idealnie. Albo jaki 艣 pasek te偶0.5cm, M贸j facet takie lubi :)A ja sie czuje higieniczniej :) On te偶 sie goli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilla_Ice
To chyba ca艂kiem sensowne wyt艂umaczenie. ;) Bo nie wierz臋, 偶e komu艣 te kud艂y mog膮 si臋 podoba膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilla_Ice
Ja preferuj臋 depilacj臋 na zero. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr-Mikel
Twoje w艂osy s膮 przyci臋te na 5 cm??? To przecie偶 strasznie du偶o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skad oni sie biora
bylam u 2 pan gin i zadna mi nic takiego nie powiedziala. Moj facet uwielbia mnie ogolona na 0 i ja jego tez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr-Mikel
Aha 0,5 :) Sorrki, nie zauwa偶y艂em, ale i tak wol臋 艂yse.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie 5 cm tylko p贸艂 cm
czyli 0.5cm :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja czasem mam na zero
bo mi sie nie chce no偶yczkami manewrowa膰. Niestety to jest dos膰 czasoch艂onne zajecie i niewygodne u kobiety... Do zupe艂nie wygolonej c** mam jakie艣 takie dziwne podej艣cie bo mi sie kojarzy troszke z ma艂膮dziewczynk膮kt贸ra nie ma w艂os贸w 艂onowych i jako艣a tak pedofilsko mi sie kojarzy. Ale to tylko moje skojarzenie mo偶e ;) A moze dlatego tak s膮dz臋 ze wygl膮dam bardzo m艂odo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilla_Ice
Dlaczego tak wiele z was m贸wi, 偶e wygolona cipka kojarzy si臋 tylko z ma艂膮 dziewczynk膮? To samo mog艂yby艣cie powiedzie膰 o w艂osach pod pachami i na nogach. Dziewczynki te偶 ich nie maj膮, ale przecie偶 w tych miejscach nie wycinacie sobie 偶adnych wzork贸w tylko golicie ca艂kowicie! Wi臋c sk膮d takie podej艣cie do depilacji intymnej???

Udost臋pnij ten post

Ja sie gole odkad zaczely mi tam rosnac wlosy i jeszcze nigdy zaden lekarz mnie nie skrytykowal. Nie lubie miec wlosow i juz, nie lubie tez jak moj chlopak jest zarosniety i tez kaze mu sie tam golic. Sorry, ale wlosy podczas seksu oralnego, w wannie i na ubikacji nie sa niczym przyjemnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilla_Ice
Ja te偶 usuwam w艂osy odk膮d tylko si臋 u mnie pojawi艂y. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilla_Ice
enamorada, a ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to wam powiem
kilka lat temu w holandii byly przeprowadzane badanie na temat owlosienia lonowego u kobiet kobiet. Okazalo sie ze im bujniejsze owlosienie tym wyzszy standard w jakim kobieta zyje. Wydepilowane wzgorki lonowe sa chlebem powszednim w najnizszych klasach socjalnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilla_Ice
A tw贸j ch艂opak nie protestowa艂 jak mu powiedzia艂a艣, 偶eby si臋 tam goli艂? Niestety wi臋kszo艣膰 facet贸w ma beznadziejne podej艣cie do tych spraw. Uwa偶aj膮, 偶e tylko pedzie si臋 gol膮. :( Ale skoro oni nas nie lubi膮 ow艂osionych, to czemu my mamy lubi膰 w艂osy??? Im w艂osy przeszkadzaj膮 przy robieniu minety, ale jak my robimy loda to nie zwracamy na to uwagi??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo mo偶liwe 偶e
to standard "do艂贸w spo艂ecznych" :) tak jak nadawanie imion :D偶esika, Sandra, czy tym podobnych :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilla_Ice
Zupe艂nie nie interesuj膮 mnie te badania przeprowadzane w Holandii. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo mo偶liwe 偶e
D偶esika- co艣 mi uci臋艂o :(

Udost臋pnij ten post

NIe byl zbyt chetny, ale poniewaz nie ma szans na seks oralny kiedy jest zarosniety to nie mial wyboru ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skad oni sie biora
MOJ NIE PROTESTOWAL... tzn najpierw mial sceptyczny stosunek ale raz sie ogolil i mu sie to spodobalo i nosi alb ogolone albo krociutkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to wam powiem
bardzo mozliwe ze tak... Mysle ze po prostu spelniona i swiadoma swoich atutow kobieta nie musi sie ''przerabiac'' i golic intymnych miejsc - udawac ze jest sie kims innym. Ba, faktycznie to tak jak z tymi imionami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanilla_Ice
:-/ To w takim razie niech si臋 nie goli na nogach i pod pachami. Niech nic nie robi z w艂osami, nie maluje si臋, a najlepiej niech si臋 przestanie my膰, 偶eby nie udawa膰 kogo艣 kim nie jest! Wkurwiaj膮 mnie strasznie ludzie z takim podej艣ciem. Co to za udawanie, 偶e si臋 tam ogoli??? Chyba nie wiesz o czym m贸wisz.

Udost臋pnij ten post