Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdfdfgg

DLACZEGO FACECI GINEKOLODZY NIE TOLERUJĄ GOLENIA INTYMNYCH MIEJSC??SZOK...

Polecane posty

Gość dziewczynnnnaaaaa
to do kogo wy chodzicie? Do jakis przedpotopowych sfrustrowanych starych nfz-tów chyba:O w życiu nie usłyszałam od zadnego lekrza tekstów typu goły kurczak, wręcz przeciwnie, zachwycali się, że coraz więcej kobiet dba o siebie w taki sposób. Wkładki higieniczne moj lekarz sam mi proponuje czasem po badaniu, bo ma pudełeczko dla pacjentek, i -o zgrozo - nie nakazuje mi sie myc samą wodą:O chyba kazdy rozgarniety lekarz i w ogole jakikolwiek człowiek wie, ze najlepsze sa płyny do h. intymnej z odp Ph. No chyba ze sie myle...Ciekawe co taki zdziczały lekarz powiedziałby na mój tatuaż...chyba wyskoczyłby z krzyżykiem i wygnał z gabinetu:O

Gość a czy to nie wyglada lepiej
Gość henk1
Aby wiedziec należy się zapytac takiego ginekologa.

Gość jarusiek
mi ogolone cipki kompletnie sie nie podobaja. za to uwielbiam jak moja kobieta odrobinke (naprawde ciut) podetnie je nozyczkami i okolice bikini wygoli

Gość hjhj
bleeeeeeeeee

Gość goło i wesoło
Gratulacje dla panów. Powodzenia w wyciąganiu włosów z zębów. To może w zupie by się jeszcze przydały

Gość może nie chcą zebysmy
ich kusiły, moze im staje na widok ładnych zadbanych c***. A moze ich żony maja barchany i są zazdrosni że inni faceci mogą mieć kobiety z wygolonymi c**mi. Wiec skoro oni takich nie mają to niech nikt nie ma.

Gość zresztą najlepsze
są wygolone miejsca bikini a trójkąt przyciety na jakieś0.5cm. Idealnie. Albo jaki ś pasek też0.5cm, Mój facet takie lubi :)A ja sie czuje higieniczniej :) On też sie goli :)

Gość Vanilla_Ice
To chyba całkiem sensowne wytłumaczenie. ;) Bo nie wierzę, że komuś te kudły mogą się podobać.

Gość Vanilla_Ice
Ja preferuję depilację na zero. :)

Gość Mr-Mikel
Twoje włosy są przycięte na 5 cm??? To przecież strasznie dużo.

Gość skad oni sie biora
bylam u 2 pan gin i zadna mi nic takiego nie powiedziala. Moj facet uwielbia mnie ogolona na 0 i ja jego tez

Gość Mr-Mikel
Aha 0,5 :) Sorrki, nie zauważyłem, ale i tak wolę łyse.

Gość nie 5 cm tylko pół cm
czyli 0.5cm :)

Gość ja czasem mam na zero
bo mi sie nie chce nożyczkami manewrować. Niestety to jest dosć czasochłonne zajecie i niewygodne u kobiety... Do zupełnie wygolonej c** mam jakieś takie dziwne podejście bo mi sie kojarzy troszke z małądziewczynkąktóra nie ma włosów łonowych i jakośa tak pedofilsko mi sie kojarzy. Ale to tylko moje skojarzenie może ;) A moze dlatego tak sądzę ze wyglądam bardzo młodo ;)

Gość Vanilla_Ice
Dlaczego tak wiele z was mówi, że wygolona cipka kojarzy się tylko z małą dziewczynką? To samo mogłybyście powiedzieć o włosach pod pachami i na nogach. Dziewczynki też ich nie mają, ale przecież w tych miejscach nie wycinacie sobie żadnych wzorków tylko golicie całkowicie! Więc skąd takie podejście do depilacji intymnej???

Ja sie gole odkad zaczely mi tam rosnac wlosy i jeszcze nigdy zaden lekarz mnie nie skrytykowal. Nie lubie miec wlosow i juz, nie lubie tez jak moj chlopak jest zarosniety i tez kaze mu sie tam golic. Sorry, ale wlosy podczas seksu oralnego, w wannie i na ubikacji nie sa niczym przyjemnym.

Gość Vanilla_Ice
Ja też usuwam włosy odkąd tylko się u mnie pojawiły. :)

Gość Vanilla_Ice
enamorada, a ile masz lat?

Gość no to wam powiem
kilka lat temu w holandii byly przeprowadzane badanie na temat owlosienia lonowego u kobiet kobiet. Okazalo sie ze im bujniejsze owlosienie tym wyzszy standard w jakim kobieta zyje. Wydepilowane wzgorki lonowe sa chlebem powszednim w najnizszych klasach socjalnych.

Gość Vanilla_Ice
A twój chłopak nie protestował jak mu powiedziałaś, żeby się tam golił? Niestety większość facetów ma beznadziejne podejście do tych spraw. Uważają, że tylko pedzie się golą. :( Ale skoro oni nas nie lubią owłosionych, to czemu my mamy lubić włosy??? Im włosy przeszkadzają przy robieniu minety, ale jak my robimy loda to nie zwracamy na to uwagi??????

Gość bardzo możliwe że
to standard "dołów społecznych" :) tak jak nadawanie imion :Dżesika, Sandra, czy tym podobnych :D:D:D

Gość Vanilla_Ice
Zupełnie nie interesują mnie te badania przeprowadzane w Holandii. :)

Gość bardzo możliwe że
Dżesika- coś mi ucięło :(

NIe byl zbyt chetny, ale poniewaz nie ma szans na seks oralny kiedy jest zarosniety to nie mial wyboru ;)

Gość skad oni sie biora
MOJ NIE PROTESTOWAL... tzn najpierw mial sceptyczny stosunek ale raz sie ogolil i mu sie to spodobalo i nosi alb ogolone albo krociutkie

Gość no to wam powiem
bardzo mozliwe ze tak... Mysle ze po prostu spelniona i swiadoma swoich atutow kobieta nie musi sie ''przerabiac'' i golic intymnych miejsc - udawac ze jest sie kims innym. Ba, faktycznie to tak jak z tymi imionami...

Gość Vanilla_Ice
:-/ To w takim razie niech się nie goli na nogach i pod pachami. Niech nic nie robi z włosami, nie maluje się, a najlepiej niech się przestanie myć, żeby nie udawać kogoś kim nie jest! Wkurwiają mnie strasznie ludzie z takim podejściem. Co to za udawanie, że się tam ogoli??? Chyba nie wiesz o czym mówisz.