Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukradli mi nick złoczyńcy

Nie nosze stanika i majtek

Polecane posty

Gość
ja mam dzisiaj dziwny dzień, rano słuchałam reagge i czułam pozytywne wibracje, ale już około 14 zaczęła mną targać dziwna nostalgia... i tak jest do tej pory :o

jestem facetem ale bez majtek źle bym sie czuł, ewentualnie mogą być bokserki, wtedy jest luźniej, a tak bez to bym z domu nie wychodził. Czasami śpię bez majtek :D a wy?

Gość
przeważnie śpię nago, chyba że jest bardzo zimno to mam taką polarkową koszulinkę :)

Gość aaahhrrr--tffuuu
ja 1,5 godziny czekalam na autobus i strasznie zmarzlam...

mi się chce spać, ale wiem, że jutro sprawdzian z biol. i nie chce mi się odchodzić od kompa ;PP

Gość aaahhrrr--tffuuu
ja jutro mam rozmowe z szefem.Bedzie chcial wyciagnac konsekwencje z mojego ostatniego zachowania 😭

a ja zawsze w koszulce albo w pidżamie albowiem co chwile ktoś mi wpada bez pukania do pokoju x.X

Gość
natura naturą, ja bym tam przed ojcem nie przeparadowała nago :D a stanik niestety muszę nosić :o bo mam znienawidzone 70C

Gość aaahhrrr--tffuuu
no wlasnie,ze nic nie zrobilam:( jestem przepracowana i mam prawo o czyms zapomniec.Za pozno wyslalam mu pieniadze na konto i o maly wlos jego brat nie polecialby do Holandii:classic_cool: przeciez jestem tylko czlowiekiem i mam prawo o czyms zapomniec..

Gość
szefowie mają tę dziwną przypadłość, że nie widzą w pracowniku człowieka lecz maszynkę do wykonywania poleceń :) i dlatego są szefami

Gość aaahhrrr--tffuuu
no wlasnie! stwierdzil,ze jutro musimy porozmawiac i musi wyciagnac z tego konsekwencje bo jak to powiedzial"zaufal mi" a ja go zawiodlam" ło matkooo świentaaa--jakbym nie wiem co zrobila

a ja jestem sam dla siebie szefem i nie wymagam od siebie dużo , ale czasem mam roboty tyle że nie mam gdzie rąk wsadzić

Gość
a co robisz? na 99% jesteś grafikiem lub informatykiem...