Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to za duzo

ile partnerow seksualnych

Polecane posty

Gość ruchacz jak sie patrzy
ja mam 17 i 3 partnerki za soba, a ze szczescia w milosci nie mam, a kobity leca na mnie to bedzie sporo wiecej :)

Gość miro 69
a ja w wieku 16-pierwszy raz,w wieku 18lat miałem 3,ale już w wieku 23-32 dupy,około 29 roku ok.200,teraz mam 39 i przeszło 300 i nie ma wśród nich kurew....pozdro dla tych co lubią

powiem wam w czym rzecz ilość partnerów kończy się na tym właściwym w moim przypadku tym właściwym był 3 z kolei

Gość do ............ciekawska.
ale to chyba nie koniec ? !!! :P w końcu jesteś .......................ciekawska. !!! :D

Gość Lubię to i owo -
Facet musi być przystojny, inteligentny, kochający i mieć większego od jego poprzedników. Taki zaspokaja ciekawość na zdecydowanie dłużej ;-)

Gość luuuuuuuuuuuusa
no ja mialam dotychczas 3 mam 30 lat

Gość krokodylek z wisły
a pozniej dziwia sie ,ze cipki ich swedzą ,albo te ...no frendzelki ....;)

Gość
Wiadomo, że im więcej u siebie tym lepiej. Im więcej u partnera tym gorzej (ideał = 0) :P. Koniec końców i tak je...ie na prawo i lewo się nudzi i wolałoby się mieć kogoś przy kim można się budzić. A wtedy może być zonk. Ja tam z babą po trzech chłopach w życiu bym się nie związkował :o

Gość a jak było na *dwa baty*......
to jak się liczy ???

Gość zzzzzzzzzzzzz
obecnie jestem z moim 4 partnerem, mam 27lat, to już ostatni!

do ............ciekawska. --> tego nie wiem;) zakładam ,ze koniec ale zawsze mogę popatrzeć obym nie dotykała:P:classic_cool:

Gość ja 2 ale bedzie wiecej
chyba:o

Gość ta pewnie...
jeszcze szukam

Chyba się tu wpisywałem, ale miałem karę błeheheheh więc od nowa: Trzy wspaniałe dziewczyny. Każda inna ( to zrozumiałe) Różne, mentalności, temperament, postrzeganie świata, relacji i charakter oczywiście. :-) Właśnie dzięki nim uświadomiłem sobie że nie ma ideału. :P

jezeli jest się singlem to mozna miec wielu partnerów i nic w tym zlego.rob wszystko co chcesz tylko tak zeby inni o tym nie wiedzieli

Gość Do Michaila
fajnie, ze sa jeszcze mezczyzni ktorzy widza te roznice :)

mam 29 lat i mialam 9 partnerow i 5 partnerek. nie sadze,zeby byla jakas liczba okreslajaca kto jest puszczalski a kto nie-czasem facet ma tylko jedna partnerke,ale tylko dlatego,ze jie mial wiecej okazji,a czasem facet z wielkim powodzeniem mial 50 partnerek ale nikt nie wie ilu i tak sie oparl...

moj facet z kolei mial kilkadziesiat partnerek zanim mnie poznal... do tej pory mamy wybujale temperamenty,chociaz juz nie tak jak dawniej.

oj dziewczyny czemu sie tak nie szanujecie, ja mam 24 lata i maiałem tylko 3 partnerki wszystkie były dziewicami, a szczerze powiem ze mogłem miec wiecej partnerek ale to nie oto chodzi liczy sie jakosc a nie ilosc, bo mimo ze to były dziewice to zawsze w łozku były genialne a pozatym to jakos niemogłbym strzelic minety lasce co miała 8 chłopa łeeeeee, i jeszcze wam cos powiem a szczegolnie facetom zanim pojdziecie z kims do łozka to sobie pomyslcie czy wyobrazacie sobie tą osobe przed ołtażem z toba bo roznie to bywa mimo stosowania antykoncepcji a jesli sobie niewyobrazacie to zastanowcie sie czy stac was na alimenty co miesiac, ja wyznaje zasade nie byle jak nie byle gdzie i z nie byle kim.

Gość do Miska 244
zajrzyj tu za kilka lat, to zobaczymy jak sie zmienil Twoj punkt widzenia. pozdrawiam

Gość lubiaca bardzo
ja mialam 4 heh pierwszy z wielkiej milosci, ktora okazala sie tylko zauroczeniem, 2 mial byc tym jedynym ale okazal sie palantem, 3 byl na odreagowanie po tym palancie, a 4 coz to juz ten ostatni i na cale zycie mam nadzieje ;) a mam 23 lata

Gość alicjaCK
a ja mam 17 lat i mialam 7, najlepszy byl seks z hiszpanem ehhh i jestem w tym dobra kazdy sobie chwali i nie uwazam sie za szmate, robie to co mi sprawia pyrzjemnosc a jak inni sa ograniczeni to ich sprawa