Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden...

niech mi ktos z Was powie czy mam racje...

Polecane posty

Gość taki jeden...

otoz dzisiajn pokłociłem sie z moja dziewczyna.... mianowicie ona przed poznaniem mnie ze swoim znajomym miala astepujacą akcje: on zrobil jej minete, nastepnie ona wziela mu na chwile do ust, podobno to trwało 2 sekundy ( powiedziala nie, ze nie potrafi sie przełamac) a poziej skonczyl na hiszpana. dzis wyjechala do mnie tekstem ze odkad jestesmy rzaem (grubo ponad rok) nigdy nie docenilem faktu ze byla dziewica. Boze... myslałęm ze wyjde z siebie. powiedzialem jej ze fakt iz maial blone juz w tym przypadku nie znaczy, bo co to za roznica czy wsadzil jej fiuta czy tez jezyk.. jak sadzicie czy moje rozumowanie jest bledne? bo teraz sam nabrałem watpliowsci...

Gość gość
Nie rozumiem nic:oMasz pretensje, że ktoś jej robił minete przed Tobą?Napisz jaśniej, w czym problem.

błedne jak chuj :P miała błonę ? miala więc jakby nie patrzec dziewicą była :P pozatym weee nie gadaj, ze Ty wcześniej żadnych akcji nie mialeś ? :P

Pozdroo Ty zaś jak zwykle nie kumata :P :P :D on twierdzi, ze skoro koleś inny robił jej minetę to ona dziewicą nie była :P :P

Gość kkkkkkkkkkkkkbbb
I wlasnie dlatego nie powinno opowidac sie terazniejszym partnerom o bylych....

Gość taki jeden...
widzisz ja naleze do ludzi bardzo niesmialych, i mimo 24 lat moje wczesniejsze kontakty z dziewczynami ograniczaly sie jedynie do pocałunku. nic wiecej. nawet wczesniej nie widzialem golej cipki. tyle.. zreszta czy to teraz istotne? chodzi o fakt iz zarzuca mi ze nie doceniam faktu ze byla dziewica, tzn dla mnie miala tylko blone...

Gość taki jeden...
A czy anal iczy sie jako utrata dziewictwa??

ej weźcie ogłupieliście ? :P :P dziewicą jest się wtedy kiedy ma sie błonę a to czy przedtem ktoś mi robił minete, ja obciągałam z połykiem czy chuj wi co jeszcze to sie nie liczy :P błona jest jest dziewica :P no chyba, że mówimy o dziewictwie w sensie że tak powiem mentalnym a nie fizycznym to może i nie jest ale kurde weź wyluzuj :P :P jeśli takie faceci maja kryteria to żaden nie może sie nazwać prawiczkiem bo sobie sami waliliście w wieku lat 13 tu :P

Gość taki jeden...
wez spierdalaj podszywaczu... cieszy mnie ze choc jedna osoba przyznala mi racje...

Gość gość
Być dziewicą znaczy mieć błonę i basta.Seks u kobiet nieodłącznie związany jest ze sferą psychiki. Zupełnie inaczej odczuwa kobieta i CZUJE sie po fakcie pozwolenia sobie pojechać na Hiszpana, czy zrobienia minetke, a inaczej jak facet jej włoży członka w tą nigdy nieuzywana dziurkę az krew sie pojeje....2 różne sprawy.PS: siema Teoryja. Jak zwykle niekumata nooo:o😠

Była dziewicą. Anatomia :classic_cool: A komu brała do buzi na 2 sekundy, między piersi i dawała cipcie do wylizania to już jej sprawa:P. Ale w sumie to ciekawe jak to wyglądało :o poznała cię z nim a potem mówi oo ten gość mi lizał cipke, miałam jego penis w ustach 2 sekundy a robilismy to między piersi :o FAJNY NIE :) a ty na to:P :D:D:D

Gość taki jeden...
To powiedzcie mi jak to z tym analem jest...bo kurcze martwie sie ze tez juz nie jestem dziewica

ej no ale popatrz całowałeś sie z innymi laskami wiec ona może Ci też coś podobnego zarzucić :O że jak mogłeś inne baby obcałowywać ? i nie gadaj, ze sie sam nie masturbowałeś ? więc kolejny powód : Jak mogłeś z własną ręką ? :P pogłupieliście jak nic :P

Gość taki jeden...
no dobrze ale czy dziewioctwo nie powinno byc raczej rozpatrywane w sensie duchowym? przeciez to tylko kawałek błonki. liczy sie fakt ze byl tam juz jakis facet wczesniej. a czy to jezyk, palce czy fiut to czy to juz taka roznica?

Gość pppppppppppppp
Popatrz na inne dziewczyny, pierdola sie z kim popadnie, daja dupy komu popadnie, a ona miala kogos i miala jakis kontakt intymny z kims, ale i tak pozostala dziewica, powinienes to docenic...

Gość taki jeden...
tak najlepsze w tym wszystkim jest to ze dowiedzialem sie o tym wszystkim po 8 miesiacach bycia w zwiazku. i to jeszcze na wielkie raty, co miesiac wychodzilo cos nawego. no i znam tego chlopaka. czasami go widuje na ulicy. to jest kurwa straszne...

Pozdroo 🖐️ ee jednak coś kumasz, nie jest źle :D :D :D Wikary Ty weeeź to wcale nie jest takie złe :D ja mam np faceta nie ? i kurde często gęsto chodzimy razem na imprezy z kolesiem tzn z moim byłym, z którym wyprawiałam dużo gorsze rzeczy niż hiszpan, mineta itd i powiem Ci że mój facet wie o tym i strasznie się lubią :D :P także zależy od człowieka chyba pozatym mój nie jest typem zazdrośnika i uważa, że co było a nie jest nie pisze się w rejestr (czy jakoś tak :O :P )

Gość pppppppppppppp
Wiesz co chlopie, wez sie lecz, miala kogos trudno, nie mogla wiedziec ze pozna ciebie, gdyby wiedziala to by czekala. Ciesz sie tym co masz, miales dziewice, juz zadnej nie bedziesz mial bo bys musial chyba poznac 15 latke ...

taki jeden... ---> ale dlaczego to jest straszne ??? chłopie wyluzuj !! to było ileś tam temu teraz ona jest z Tobą, kocha Cię i weź przestań myśleć o tym co sie działo z jej piczką jak Ciebie nie znała jeszcze :O :O kurwa coraz częsciej nie rozumiem facetów :O

Gość taki jeden...
ok, rozumiem, z poczatku ciezko mi bylo sie z tym pogodzic (tym bardziej ze ja oddałem sie jej taki "czysty" pod tym wzgledem) ale jakos udalo mi sie. wiem ze ciezko mi bedzie znalezc taka naprawde dziewice pod kazdym wzgledem (chyba ze w przedszkolu) ale chodzi mi o to ze poczulem ze dzisiaj przesadzila. jeszcze do mnie z pretensjami....

Gość gość
Językiem sie nie wchodzi do pochwy, tylko smyra w jej okolicach....palców dziwciom tez sie raczej do srodka nie wkłada, bo może to przerwać błone.....wiec ta prawdziwa utrata dziewictwa nastepuje dopiero pdoczas pełnego stosunku...Kurde, ja chodzilam z facetem rok zanim sie bzyknelismy...przedtem mielismy różne oralne zabawy, peeting itd.....jak pierwszy raz osbyłam z nim stosunek to sie az poplakałam po wszystkim z radości, ze smutku, z kij wie czego.....bo dla kobiety ten akt calkowitego oddania poraz pierwszy ogromnie dużo znaczy...przynajmniej znaczył dla mnie......a to że mi przedtem lizał ciipke było po prostu przyjemne i tyle...nic nie znaczyło....nawet nie pamietam pierwszej minety, a pierwszy stosunek bardzo dokladnie;)

Gość toeria
A czasami po imprezie biora mnie we dwojke, uhaha to jest jazda!!!

phi nawet sie podszywać nie umiesz frendzlu :P :P :P a to we 2 mogłoby być całkiem wery najs :classic_cool:

Gość taki jeden...
dobra, wiem jestem moze i staroswiecki, jakis nienormalny i Bog iwe co jeszcze ale.... czy nie moge miec swoich zasad? dlaczego dziwi Was tak bardzo ze szukałem dziewicy pod kazdym wzgledem? ja nie raz mialem okazje przeleciec panienke ale zawsze potrafilem powiedziec NIE! a ona pozwala swoejmu koledze (tylko i wylacznie koledze) z ktorym tego dnia rozmawiala 3 godziny zrobic minete itd....