Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden...

niech mi ktos z Was powie czy mam racje...

Polecane posty

taki jeden... ---> o jezu to weź ją zostaw skoro ten fakt tak Ci życie utrudnia i szukaj laski, która będzie 10000000% dziewicą pod każdym względem :O a ja z mojej strony życze powodzenia :P :P

Gość taki jeden...
i tez sie zastanawiam po jakiego chuja mi ona o tym powiedziala.... takich rzeczy facet nie powinien wiedziec! i teraz juz zawsze wychodzi to w klotniach... i juz nie potrafie jej tak do konca zaufac jak wczesniej... nawet czasami boje sie ze prawda byla jeszcze inna. ech...

Gość gość
Po prostu Cie wkurza fakt, że wiesz.Gdbys nie wiedział, nie pytał, nie wnikał....bo tak powinno sie robić, jeśli jest sie w związku z kims przewrażliwionym z deka...to nie byłoby sprawy;)Tak, uważam, że jesteś przewrażliwiony i swoja postawą...wykorzystując szczerość Twojej dziewczyny przeciwko niej, możesz wszystko schrzanić.PS: To ona była taka wylewna i Ci wszystko opowiedziała sama i czy wyciągnąłeś to z niej?

Gość dominujaca
masz racje dziwica swiadczy tez o pewnej czystosci czyli nietknieta,niewinna...a ona niestety gdyby nie skonczyl na hiszpana bylaby dziurawa,jak widac dziewica a dziewica tez sie rozni

ja mojemu tez powiedziałam o tym co robiłam z moim byłym i on problemu nie robił żadnego :P było trudno - młoda byłam i głupia on tez święty nie był pozatym skąd mieliśmy wiedzieć ze na siebie trafimy ? :P a ze popędy mamy bardzooo duże to stało sie ale żyć trzeba dalej a jak Ty nie potrafisz z tym żyć to odejdź bo i jej i sobie życie zmarnujesz

Gość taki jeden...
powiedziala mi sama o minecie, no a pozniej to juz sam zaczalem sie dopytywac po wiedzialem ze to nie moglo sie tylko na tym skonczyc.... do teorii.. łatow powiedziec zostaw ja. jak mam "ot tak" rzucic kogos kogo kocham?!

Gość dominujaca
...ale w zaszadzie to ty przerwales wstege wiec i tak jestes gora nad tamtym facetem,tez docen to!prawdziwy stosunek przezyla z toba ...wiec badz spokojnieszy

taki jeden... ---> Ty jej mój drogi NIE KOCHASZ tylko Ci sie wydaje :O :O gdybys ją naprawde kochał to rzeczy jakie miały miejsce w jej życiu zanim Cię poznała nie byłyby dla Ciebie tak wielkim problemem !

Gość dominujaca
kobieta pierwszy stosunek nigdy nie zapomni utracenie cnoty jest niezapomniane i to ty wlasnie zafundowales jej to,tamten tylko jak piesek oblizal i zostawil

Gość gość
Jakbym swojego faceta czytała:oTen durny też wykorzystał fakt, że raz cos powiedziałam za dużo, a potem wszystko do konca już ze mnie wyciagnął i sie dąsał........do tej pory czasem cos potrafi wypomnieć, ale mu już przeszło.Tobie tez przejdzie, bo inaczej...przykro to mówić, ale związek oparty na pretensjach o przeszłość nie ma sensu.

Gość dominujaca
TEORIA on ja kocha dlatego tak trudno mu to zniesc ja tez nie lubie jak moj opowiadal mi o swoich stosunkach niemam schizy ale gdzies to kluje

Gość taki jeden...
cyt: "gdybys ją naprawde kochał to rzeczy jakie miały miejsce w jej życiu zanim Cię poznała nie byłyby dla Ciebie tak wielkim problemem ! czyli przelecialaby ja polowa osiedla i tez powienienem przymknac na to oko?? bo to bylo kiedys i sie nie liczy tak? kurcze, niby sie juz z tym pogodzilem ale mimo to i tak przychodzi czasami taki dzien ni stad ni zowad ze nie potrafie sie z tym pogodzic.... dominujaca dzieki za pocieszenie...

Gość gość
Przecież nic sie nie stało takiego, nie przeleciało jej pół osiedla:oWyolbrzymiasz 😴

Gość dominujaca
trzymaj sie nie przejmuj sie i tak do konca zycia bedziesz pewny ze to ty ja rozprawiczyles pamietaj jestes gora i nie daj sie tu !!!masz prawo sie wkurzyc byc moze chciala w tobie wzbudziz zazdrosc bo po co ci to mowila ! rozumiem cie

taki jeden... facet odpowiedz sobie na jedno pytanie. Odchodzisz od niej czy z nią zostajesz? Odchodzisz powodzenia. Zostajesz zaakceptuj to co się stało. Nie myśl o tym. Nic juz nie zmienisz niczego nie cofniesz. Z resztą nie sądzę żeby ona chciala to cofać. Zrozum że zanim sie pojawiles miała swoje życie.

Dominująca i taki jeden ---> ej ale słuchajcie uwaznie bo 2 razy nie bede powtarzać ! :P :P gdyby ona to zrobiła będac z nim w związku to jacha ze jest powód do złości, gniewu, zazdrości etcetera ale ona wtedy BYŁA SAMA halooooo więc kurna skąd tyle złości ??? ja też wiem o moim facecie rzeczy, które robił z innymi zanim mnie poznał ale to że go teraz kocham nie daje mi prawa do wypominania mu tego bo niby kurna z jakiej paki ?? :O :O nie czaje waszego podejścia ni w ząb :O Wikary żeby tylko strój batmana :classic_cool: :P :D

taki jeden... facet odpowiedz sobie na jedno pytanie. Odchodzisz od niej czy z nią zostajesz? Odchodzisz powodzenia. Zostajesz zaakceptuj to co się stało. Nie myśl o tym. Nic juz nie zmienisz niczego nie cofniesz. Z resztą nie sądzę żeby ona chciala to cofać. Zrozum że zanim sie pojawiles miała swoje życie.

Gość dominujaca
ale stalo sie i tyle teraz kochajcie sie i postarajcie niemowic o tematach ktore was bola-powodzenia

Gość dominujaca
teoria masz racje ale po co gadac szczegoly

Gość gość
Wszysscy tu mają racje. Drogi autorze, wez sobie nasze rady do serca 🖐️

Gość taki jeden...
jak sie o wszytskim dowiedzialem to pomyslałem o rozstaniu, lecz bylismy juz po pierwszym razie i co? mialbym oczekiwac od przyszłej dziewczyny dziewictwa (jako jednego z najwazniejszych wymogow) sam nie bedac juz prawiczkiem? kurde.. kocham JĄ! i jest mi z nia dobrze ale tak jak juz pisałem... to przychodzi samo z siebie i mnie meczy.. boli....

Dominująca no nie ma po co jak ktos ma takie podejście do związku [bo ja np wysłuchałam opowieści mojego faceta o byłych z dużym zainteresowaniem i rozbawieniem nawet ale widać zalezy od człowieka :P] ale skoro już sie stało to po kija on teraz tak to przeżywa i robi z tego aferę ? tego tylko nie czaję :O :O Wikary o idź pan w chuj :D :D :D z takim batmanem to bym mogła całe nocki szczytować :classic_cool:

Gość taki jeden...
ale mimo wszytsko lepiej sie troche poczulem. w koncu moglem sie komus wygadac, wyzalic. choc..... w mojej glowie nadal jest mętlik dziekuje Wam ze w ogole odpisalisci i mnie wysłuchaliscie :) dobranoc