Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirek

nie robienie 7-niowej przerwy

Polecane posty

Gość wirek

Witam. Mam problem. Jestem w trakcie brania 1-go opakowania Yasmin. Akurat w czasie przerwy mam wyjazd. Chcialabym wiec przesunac okres. Dodam, ze na poczatku opakowania mialam plamienia, to ustalo i teraz się czuje super. Ale boje się, ze w ciagu tego tygodnia kiedy powinnam mieć okres będę plamic a nie chce bo będę u mojego chlopaka, z którym się nie widzialam 2 miesiace...zostalo mi jeszcze 7 tabletek. Poradzcie czy teraz nie brac tych 7-miu tabletek i za tydzien zaczac nowe opakowanie? Czy jak laczylyscie opakowania to mocno plailyscie i kiedy to plamienie się zaczynalo? Pomozcie kobietki!

Gość mozesz plamic
i tak mozesz zaczac plamic i bez zrobienia przerwy. w ulotce masz info o tym ze mozesz plamic do 3 opakowan i w przypadku nie robienia przerwy.

Gość wirek
Ja o tym wiem. Plamilam przez pol opakowania, teraz sie to unormowalo i jest super. Bralam kiedys Yasmin i pamietam, ze bardzo dobrze je tolerowalam ale mialam skape okresy..poradzcie mi cos, 3 opakowania ... to moge zapomniec o milych chwilach na 3 miesiace?!

Gość wirek
Dziewczynki, doradzcie mi cos..czy duze jest prawdopodobienstwo plamienia jesli teraz nie plamie? a moze nie brac teraz tych 7-miu tabletek i zaczac natepne opakowanie za tydzien?

Tego nie da się przewidzieć. Prawdopodobieństwo jet ale każdy jest indywidualny i robi wszystko na własną odpowiedzialność. Sama musisz zadecydować bo nikt Ci nie powie jak będzie w Twoim przypadku.

Gość wirek
ngLka, dziekuje :) Ja wiem, ze indywidualnie, chcialam jednak uslyszec jak to bylo u Was

Gość zosia_samosiaaaa
pomozcie :) jestem w trakcie 2 opakowania ktore bralam bezposrednio po pierwszym czyli bez 7 dniowej przerwy poniewaz mialam zjazd i nie chcialam miec okresu. do konca drugiego opakowania zostaly mi 4 tabletki i mam pytanie, czy moge wziac tylko 3 i z tej ostatniej zrezygnować i zrobic 7 dniowa przerwe? jesli tego nie zrobie to chyba do grudnia bede musiala jesc tabletki bez przerwy bo mi caly czas okres wypada na zjazd :(

zosia-samosia - możesz.wirek - z tego, co pamiętam (a że było to jakieś 10 lat temu to pamiętam jak przez mgłę) - ja plamiłam przez pierwsze 2 opakowania mimo zrobienia przerwy.

Gość zosia_samosiaaa
dzieki bardzo za pomoc:)

Ja probowalam 2 razy i za kazdym razem mialam plamienia wiec zrezygnowalam z tego ale znalazlam taki sposob, ze 1 tabletke biore w piatek i tym samym jest to pierwszy dzien przerwy - w sobote i niedziele NIGDY nie mam okresu, no a wiadomo w week zawsze cos wypada.

Gość wirek
ngLka dziekuje :* Anioł z Ciebie cierpliwy :D ja plamilam pol opakowania teraz, przestalam jakis tydzien temu...kiedys slyszlalam, ze jak sie pod koniec opakowania nie plami to jak sie nie zrobi przerwy to jest male prawdopodobienstwo plamien...

Gość ewelinkaa-2
ile można brać tak piguły bez przerwy? Bo ja co wyliczę to mi zjady wypadają:( Najchętneij brałabym do marca non stop:(

ja wzięłam 2 naraz,przez przerwy i byla ze mną tragedia..mialam okres przez ok miesiąc, bylam nie do zycia, non stop plakałam,mialam niezłą załamke..:/ juz nigdy nie popelnię tego błedu..ale kazdy organizm reaguje inaczej

Gość wirek
dodam, ze ostatnia tabletke mam wziac we wtorek. Wyjazd mam w weekend. Czy takie plamienie pojawia sie najczesciej od razu po rozpoczeciu drugiego opakowania? czy jednak jest jakas szansa zeby go nie bylo na ten weekend?

NIKT CI NIE POWIE ! możesz nie plamić w ogóle, możesz plamić cały czas, możesz plamić dopiero pod koniec opakowania....