Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator 23

17to latka czy 27to latka?

Polecane posty

Gość zamyslonyyyyy 23
No i zaraz wskoczą na niego zakompleksione 30tki.... z cellulitem, oponkami i sfrustrowanym mężem

Gość do obserwatora23
aż dziwię się że jakakolwiek dziewczyna ciebie chciała. Żeby "facet" wchodził na babską kafeterię i zadawał tak głupie i dziecinne pytania.Synek, ty niedojrzały emocjonalnie jesteś, zwykły dzieciak i cienias z ciebie. Dla tej małolaty i tak już za stary jesteś i pewnie po kilku spotkania da ci kopa w dupę. Jeśli jesteś w stanie zaineresowac się taką małolatą to znaczy że masz coś z mózgiem nie tak, chocby ona była najmądrzejsza i władała kilkoma językami.Jesteś zwykłym żałosnym chłoptasiem.... ciekawe jak ty wyglądasz? Rozumiem że skoro tak wybierasz to sam masz: 185 cm, jesteś przystojny, masz umięsnione ciało, ładny koloryt skóry, ładną (męską twarz), gęste zadbane włosy, do tego masz ugruntowaną pozycję zawodową ( w końcu trudno byś dziewczynie mógł kino raz na miesiąc postawic) i masz samochód( niekoniecznie terenówkę ale też nie faita seicento czy inne badziewie lub gruchota jakiegoś)-w końcu z dziewczyną trzeba też pojechac gdzieś, wyjechac..itp...wypady autobusowe są w końcu mało romantyczne...

Paweł - jesli priorytetem dla kogoś jest tylko i wyłącznie mlodość, a nie np. doświadczenie, temperament sexualny i kropla oleju w głowie to moze i tak :O

Gość Do obserwatora
hmmmm.....szczupły powiadasz....czyli w rzeczywistości pewnie jesteś chudy szczupła to może byc kobieta kolego.Nie piszesz też o wzroście-pewnie kurdupel z ciebie.A więc proponuję poszukaj sobie kobiety na swoim "pułapie" wyglądowym (czyli kiepskim).Najlepsza będzie dla ciebie 7 latka jeśli chodzi o sferę umysłową.PZDR

Gość Obserwator 23
Mam 181 cm wzrostu... A czy mam męską twarz??? Raczej chłopięcą, bo się mnie pytają czasem o dowód jak kupuje alkohol :-) Czy jestem za stary (jestem o 6 lat starszy)? A przecież bywają tutaj kobiety/dziewczyny które piszą o znacznie większej różnicy wieku (facet starszy o 10 - 15 lat)... Ta młoda nie jest miss Polski, tylko normalna dziewczyna (jedyny dodatek to kolczyk w języku)...

Gość Ankaaaaaa 28
Bierz młodszą...

Paweł28 - nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie z wlasnego doswiadczenie niestety :p natomiast odwoływanie się do porówań z poplamionym, zuzytym brulionem jest niesmaczne i infantylne

przemilcze.......sama mam 26 a mój facet 21.....nie wyglada jak dziecko a przede wsztstkim tak się nie zachowuje.......jest kochany....cudowny.....zna życie....wie jak do mnie dotrzec....wie jak sprawić by było mi dobrze....stara się jak tylko może...dodam,że mam dziecko jak to bywa czasami z innym....i ja nie zamieniłabym go na starszego a on mnie na młodsza......bo nie dla wszystkich tylko wiek sie liczy....

Gość norakajka
do autora: za madry to ty nie jestes...jezeli pytasz sie na forum, ktora dziewczyne wybrac.... jednak jednoglosnie stwierdzam,ze 17 pasuje do ciebie na 100% ... oboje jestescie bardzo mlodzi :-) 27 latka to juz kobieta,wie czego chce ( no moze nie zawsze... ;-) ) , mysli powaznie o przyszlosci, o stabilizacji jako takiej, juz raczej wariowac na dyskotekach nie bedzie... a 17 latka to jeszcze dziewczyna - powoli staje sie kobieta.. napewno stabilizacja jej nie w glowie .. ( a jezeli twierdzi ze jest inaczej to zobaczy za kilka lat) ... jezeli chcesz jeszcze szalec ( a 23 lata to odpowiedni do tego wiek) to jestem za 17-stka ( chociaz musisz poczekac az dostanie dowod ;-) ) ja sama mam 20 ( no dokladnie to za miesiac... :-) ) i jestem z 26 latkiem... czyli miedzy nami 6 lat roznicy... wczesniej majac 18 bylam z 22 latkiem..i niestety okazal sie strasznym rozkapryszonym dzieciakiem... poza tym....jezeli kochalbys swoja aktualna dziewczyne to te jej 85 kg wagi by ci nie przeszkadzaly... szkoda mi tej dziewczyny,ze nie wie na jakiego dupka trafila....

Gość rób jak uważasz
No chlopak ma dylemat, widać że mu się podoba ta 17-tka , ja nie rozumiem tych zawistnych komentarzy ze taka Cie zaraz kopnie itp a ta druga, tu nie chodzi o wiek ale przy takiej wadze to ona za atrakcyjnie nie wygląda.

Gość tak zapytam a co
dylematy godne 15 latka - więc masz odpowiedź :p waga, wygląd, i wiek - tak to jest najważniejsze w związku...:( smutne smutne

Gość tak zapytam a co
a co będzie jak ta piękna i młoda dziewczynka - nie życzę jej tego, ale teoretycznie - zachoruje, zbrzydnie, stanie się kaleką (odpukać) albo utyje? Oby jej mądre poglądy na wszystko miały jakieś znaczenie wtedy

Gość pawelku
to typowa wypowiedz prostego samca z kompleksami dodam smialo , kobiete porownywac do zeszytu... zalosne, niejedna 17 latka miala wiecej "wlascicieli" niz 30 latka; widac facet ze chodzi tylko o cialo , a co fo obserwatora czlowieku nie jestes jeszcze dojzaly do bycia z kims powyzej 20 lat bierz malolate.

Gość Ty Faith Hope Glory
nie rozsmieszaj mnie , pocieszasz sie ze nie grzeszysz uroda?

Gość pawelku
to znaczy ze kobieta kolo 30 jest juz" kaszalotem"? Juz nie mam watpliowsci co do tego ze masz facet nierowno pod sufitem " kaszalot" mi wystarczy

Gość Marko69
faceci tu zabierajacy glos traktuja kobiete przedmiotowo i najwaznijsza jest dla nich cielesnosc ; wiec darujcie sobie panny ataki bo nic tym nie osiagniecie :)

Gość jojojo
Pawelka jak i Faith Hope Glory, panny musiala kopnac w dupe bo sorry ale gadka typu panna ma byc miss a facet nie musi wygladac sa wymyslem facetow tylko i wylacznie

Gość rozowo fioletowa
Faith Hope Glory to jest Twoja prawda a nie fakt

Gość tiramisu22
Przeciez od razu widac, ze nie kochasz swojej dziewczyny. Badz facetem z jajami i ja zostaw, aby miala szanse poznac kogos, kto ja naprawde pokocha.

ej tam chłopcy, spokój wygląd jest wazny, sama nie lubie grubasów ale to co tu prezentujecie jest płyrkie jak kałuża po długotrwałej suszy

Gość rozowo fioletowa
z psychologicznego punku widzenia , facet ma spaczone spojzenie na swiat bo sam zostal skrzywdzony przez okrutka kobiete , zreszta to ich natura byc "gorą"

No chyba to jasne, że powinien brać 17latke... Ona jest dzieciakiem, on jest dzieciakiem (skoro nie wie jakie są priorytety w życiu, w związku itd. jeśli zastanawia się czy zostawić swoją kobietę przez jej wagę:O i rodzina też nie teges skoro dogaduje mu, że ma grubą dziewczynę:O i latem jest problem na plaży z cellulitem:O...) to chyba lepiej dla tej 27latki żeby poszukała faceta, który będzie ją kochał taką jaka jest, tak czy nie? A taka licealistka jeszcze 5x kopnie go w tyłek, bo będzie szukała nowych wrażeń, Wniosek - bierz 17tke. W sumie dziwię się, że ta 27letnia jeszcze takiego ciecia nie zostwiła, bo z tego co pisze - ani nie grzeszy intelektem, ani urodą, ani nie ma innych ukrytych zalet, które kuszą niektóre babki...No chyba że do prowokacja. Bo jaki koles wchodzilby na forum i zadawał tak idiotyczne pytania...:O