Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator 23

17to latka czy 27to latka?

Polecane posty

ile razy mam pisac ze kammel zwiazal sie z tym grubasem bo ona ma kase i kuppuje mu wszystko co on chce ostatnio kupila mu porske za 475 tys pln

Gość rozowo fioletowa
a jaka jest prawda? Ze wy wybieracie wy decydujecie ? Kobieta ma tylko ladnie wygladac a jak ma podobne myslenie do waszego i woli mlodszego przystojniejszego to jest nienormalna pewnie

Gość rozowo fioletowa
sorry ale mi do szczescia dzieko potrzebne nie jest i zaplodnic sie nie dam , widocznie Tobie do szczescia potrzebne jest zaplodnianie by czuc sie kims

Gość Obserwator 23
Ehhh... Ale tutaj nie chodzi tylko o wiek... Po prostu czasem denerwuje mnie że moja 27latka mówi,że będzie sie odchudzać (mówi to od pol roku),a waży ciągle 85 kg... Dodam, że i tak troche schudła bo ważyła 90 kg jak sie poznawaliśmy...Poza tym się nie maluje (albo rzadko się maluje) no i co mnie drażni ma szorstkie pięty, takie twarde (też jej coś na ten temat mówiłem) - a ja przywiązuje dużą uwagę do stóp :-) Wiem, że wygląd to nie wszystko, ale.... czy ja dużo wymagam? Poza tym coś zaczyna mówić o ślubie (ta 27latka), nawet planuje kiedy, a ja nie chce jeszcze ślubu (niedawno miałem 23 urodzinki)

Gość Obserwator 23
Najgorzej, że na początku byłem z nią szczęśliwy... Teraz tak sie zaczeło psuć... Tak jak by nagle jej cechy zaczęły mi przeszkadzać....

Gość rozowo fioletowa
jaka 17 letnia?

Gość czysta_vodka
z tych kolesi co sie wypowiadaja w tym temacie akurat Faith Hope Glory jest jeszcze najmniej zalosny i jestem w stanie go zrozumiec

Gość czysta_vodka
no moze z lekka pierdoli ze facetowi wystarczy wygladac przystepnie a kobiety musza byc cacy macy; no nie zna sie koles ale mlody to jeszcze wyjdzie na ludzi , wierze w niego

Gość czysta_vodka
i jeszcze jedno kobiet do mezczyn sie nie porownuje pod wzdledem wygladu ;

Gość Ajjjjjjjjjjjjj
Ehhh a mnie wkurwia zespół Republika... Ciągle puszczaja w radiu ostatnio

matko tak czytam i za głowe sie łapie..rozumiem,ze powinnam Bogu dziekować,ze jestem ładna i mam wagę w normie bo inaczej mój 21 latek powinien kopnac mnie w dupę..........

Gość Obserwator 23
Hmmm mam kolege ma 172 cm wzrostu jego panna 172 i chodzi w szpilach i są szczesliwi :-)

Gość Obserwator 23
Ehhhhhh czego polki są dwulicowe?

Gość 17latka inna
Mam 17 lat i wy, starsze kobiety chyba macie kompleksy z powodu wieku. Nie jestem ani głupia, ani nie imprezuję nie zachowuję się jak "małolata", mam swoje zdanie. Więc obudźcie się, nie każda 17 latka jest tak jak to opisujecie.... Do obserwatora---> Wybierz tą, która wydaje Ci się bardziej odpowiednia, nie patrz na wiek....