Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator 23

17to latka czy 27to latka?

Polecane posty

Gość ehmmm...
Lajlaaa - masz rację.

Gość Obserwator 23
Może tym wyglądem sobie tłumacze tylko, że 17to latka jest lepsza... Może to tylko myśl zastępcza, po prostu... Może tak naprawde nie jestem pewien co do tej 27to latki... A że pojawiła się nowa młoda osoba... to skłoniło mnie to do refleksji... "Wiem, że nic nie wiem" - Sokrates

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość upppppppppppppppp

6 lat młodsza kobieta to różnica wieku w sam raz. A statystycznie w związkach facet jest o ok 4 lata starszy od kobiety. Oczywiście dezyja autora topiku musi byc podyktowana wazniejszymi motywami.

Gość Obserwator 23
Ehhh najciekawsze jest to, że 17to latka i 27-latka są pełne optymizmu i życia...

Gość malenka_m
wiesz wybacz, ale- jesteś podły i pusty

Gość Ankaaaaaa 28
Sama jesteś podła i pusta

Wiesz co dzieciaku?Dla tych dziewczyn to najlepiej gdybyś żadnej nie wybrał!!!Szkoda czasu na takiego faceta jak Ty!

Gość Ehhh ludzie ludzie
Chłopak napisał szczerze co czuje... No sorry jeśli laska wygląda w wieku 27 lat jak by miała 50 lat (cycki do pasa, cellulit i rozstępy) to nie dziwota,że ma wątpliwości... Jest młody niech korzysta z życia... Być może te wątpliwości to co innego aniżeli sama kwestia wagi/wieku... Może miał kiedyś ładną, młodą dziewczynę za którą tęskni w podświadomości... Napisał szczerze i już. Ale pewnie i mnie zaraz zjedzie stado lasek pod 30tke, z lekko obwisłym biustem, oponkami, balejażem na głowie, i pierwszymi zmarszczkami. Nara

ha ha ha :) ale mnie rozbawił ten topik :) jak dobrze że mój facet nie myśli w ten sposób... Najbardziej rozśmieszyło mnie to \"Po prostu czasem denerwuje mnie że moja 27latka mówi,że będzie sie odchudzać (mówi to od pol roku),a waży ciągle 85 kg... Dodam, że i tak troche schudła bo ważyła 90 kg jak sie poznawaliśmy...Poza tym się nie maluje (albo rzadko się maluje) no i co mnie drażni ma szorstkie pięty, takie twarde (też jej coś na ten temat mówiłem) - a ja przywiązuje dużą uwagę do stóp\" ale to było żałosne... myślisz, że kobiecie tak łatwo schudnąć? Ja nie wiem tego z własnego doświadczenia (waże 48 kg i mam 167cm) ale interesuje mnie zdrowie itp. Mam 18 lat i może nie znam się na polityce ale uwielbiam wiżaż, belly dance, stretching,sport, uwielbiam czytać a za pół roku dostane dyplom fryzjera-stylisty... i nie uważam że jestem mądra. I widać, że TY patrzysz tylko na wygląd.... sorry ale jak to kiedyś powiedział Marlene Dietrich „Piękność jest dla kobiety ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyźnie łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie” zgadzam się z końcówka w 100%..... I teraz dziękuje mojemu M. że on nie tylko patrzy na wygląd, bo ja też nie jestem piękna i idealna..... (wg. niego jestem) a i Ci powiem też że cellulit nie bierze się tylko z tego, że ktoś jest gruby (mężczyzna również ;) ale jest to też genetyczne wiec i Twoja 17stka może go mieć ;) dla przykładu: moja 19 letnia siostra ma 160 cm i wazy chyba 45 kg jest b. szczupła a ma cellulit... na szczęście jej narzeczonemu to nie przeszkadza i nie chce jej zamienic na taką bez \"pomarańczowej skórki\" ;) Pozdrawiam :) i życzę Ci abyś troche zmądrzał ;)

Do - Ehhh ludzie ludzie,myślisz,że tylko 50 latki mają rozstepy?!To wejz sobie w byle jaki topik o rozstepach to zobaczysz jaka tam jest srednia wieku!!!Niestety defekty urody nie są tylko,,przywilejem \'\' starych bab!!!

Gość faaaaaacet
Ehhhhhhhhhhhhhh.................................. Kobiety w różnym wieku mają rozstępy,ale szczupła z rozstępami i cellulitem wygląda lepiej niż gruba z rozstępami i cellulitem...

Gość Informatyczkaaa
COMMAND.COM - domyślna powłoka (inaczej interpreter komend) systemu MS-DOS i niektórych wersji systemu Windows. Tłumaczy polecenia wpisane po znaku zachęty (prompt, zwykle w postaci "C>" lub "C:\>") na komendy wykonywalne przez system DOS. Po wpisaniu przez użytkownika dowolnego ciągu znaków i naciśnięciu przycisku enter uruchamiany jest command.com. Zaczyna on interpretować wpisany ciąg, sprawdzając czy jest to komenda wewnętrzna (np. CLS, TYPE, ECHO, PROMPT, IF, FOR), czy polecenie uruchomienia programu zewnętrznego (np. FORMAT.COM, EDIT.COM). Pliki polecenia programu zewnętrznego są wyszukiwane w folderach opisanych zmienną środowiskową PATH, opisaną w pliku autoexec.bat Domyślnie podstawową ścieżką PATH jest katalog systemowy DOS lub WINDOWS. Gdy polecenie nie zostanie rozpoznane poprawnie, interpreted command wyświetli komunikat "Bad command or file name". Command moze pracować w dwóch trybach - aktywnym(interakcyjnym) lub wsadowym. Tryb wsadowy polega na zinterpretowaniu podanego pliku wsadowego BAT, będącego spisem poleceń MS-DOS, skryptem. Plik autoexec.BAT jest przykładem pliku wsadowego

Gość mimizka
a ja waze 86 kg i mam 170 cm wzrostu ,no i co. mam meza co mnie kocha i mam celulit ktory on tez kocha. Obserwator 23 wez sie ogarnij. zaczoles chdzic z dziewczyna gruba bylo liczyc sie ze taka juz bedzie... albo ja kochasz albo nie. albo bierzesz ja z celuitem,duza pupa,i rozstepami albo nie. a ta mloda ,fajnie ze dobrze wyglada ale ma 17-18 lat i moze bedzie wolala kogos innego kiedys tam...a ty zostaniesz sm. a z drugiej strony moze okazac sie miloscia twojego zycia. sam zdecyduj czego chcesz co jest dla ciebie najwazniejsze. ja jestemgruba mam celulit na nogach i roztepy po ciazy i ogolnie tez. a moj maz jest bardzo przystojnym dobrze zbudopwanym mezczyzna,i jestem pewna ze on mnie kocha i podobam mu sie. zycze wszystkim pania zeby mogly miec takie poczucie wlasnej wartosci jak ja a jak ty nie kochasz ,nie keci cie ta 27 lat to po co jej mydlisz w glowie..kazdy dzien -ona bardziej sie angarzuje...nie krzywdz nikogo. podejmij decyzje szybko. zanim kogos bardziej zranisz..

Gość Obserwator 23
Dzieki za odpowiedzi... :-) Tutaj chyba chodzi o coś więcej niż wygląd... W domu też nie akceptują tego że jest starsza ode mnie i waży prawie 90 kg. Ojciec jak wypił to powiedział, że jak się kiedyś będę chciał się pobrać z tą "grubą dupą" to nie przyjdzie na ślub. Uciekłem do pokoju i się popłakałem.

Gość uuuuuupppppppppppppp

Gość uuuuuupppppppppppppp

mimizka - dobrze mówisz ;) moze go nie bedzie chciala albo co gorsze w wieku 28 lat bedzie wazyla 90 kg, bedzie miala rozstepy i cellulit ;)) ehhh chlopie dojrzej.....

Gość kropa12
Ojej:(:(:D :D................

Gość kropa12
ty to masz jednak pecha..........zawsze opisujesz starszą.i zawsze koniecznie GRUBĄ>................. a co mówia lekarze:D :D

Gość Antydwulicowy
Tak, jasne... Jesteście dwulicowi... Założe się, że jak by pokazał zdjęcia tej grubszej, starszej dziewczyny nago i było by widać obwisłe piersi, cellulit, rozstępy, przebarwienia itp, oraz fotke ładnej, młodej, jędrnej dziewczyny to pewnie na tą grubą byście pisali ochydztwo i bierz tą młodą.