Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku normlanie

własnie przeczytałam w lokalnej prasie

Polecane posty

Gość jestem w szoku normlanie

ze od pierwszego stycznia PO odwoła becikowe jesli bedzie rzadziło w kraju zajefajnie

Gość Grzybiara
powaznie tak piszą w jakiej gazecie

Gość Grzybiara
a tak czekałam na becikowe

to jest prowokacja przedwyborcza .... choc ja tam wole 1000 zl poswiecic zeby juz Pis nie rządził :):)

I BARDZO DOBRZE!!! KONIEC TEGO ZARTU Z TYM BECIKOWYM!!! WYMYSŁ KURWY I SZATANA...

Gość buha haha
a ja wlasnie przed sekunda usłyszalam w tv ze kobiety w Warszawie nie odbieraja becikowego bo dla nich to "marne pieniadze" no mamuski skoro same nie chcecie i sie popisujecie jakie to bogate jestescie to w czym problem?

Gość Poupalka123
PO uwaza ze to na nic nie starcza i tak wiec nie bedzie becikowego tez o tym czytałam

Gość arabuska
Ciekawe co jescze PO zabierze...nie cierpie Tuska...

Gość Grzybiara
Jak to na nic nie starcza ?? Może dla nie których to jest na waciki ale dla mnie to jedne pobory są . To zle ?

Gość gratuluje
PO wszystko zabierze bo PO chce by zyło sie lepiej IM WSZYSTKIM!

Gość Ratujcie
A może teraz lepiej macie z PIS-em?Były dwa becikowe a za ich rządów u mnie jedno zniesli i co?Pójde na wybory i zagłosuje byle tylko PIS poszedł w diabły.

Gość do grzybiary
może weź się za pracę ... wtedy nie będziesz miała tylko 1000 zł becikowego.

Gość Grzybiara
gówno wiesz co ja mam ....

tiaaa robimy prywate i dworzec we Włoszczowej - ciekawe czemu CBA nie zajeło się tą sprawą!!! PIS - pieśc i siła!!! oto program tej sekty

Gość arabuska
ALLy Ty Jestes dopiero nawiedzona... :-0

gdyby ludzie byli madrzy wiedzieliby ze zadna z tych partii nie zalsuguje na rzadzenie... ale co my tam wiemy...wystraczy ze ktos rzuci haslo a ludzie chodza i powtarzaja...apeluje o myslenie! nie tylko PiS,PO,Samoobrona,PSL,LiD itd istnieja w tym kraju...moze czas na zmiany? na cholere nam ludzie ktorzy rzadza od parunastu lat pogarszaja sytuacje w Polsce..? moze czas na kogos nowego...? mlodszego..?nie skazonego teczkami,aferami itp...? moze zwyczajnie obalmy wszystkie przodujace partie...?

arabusa, nawiedzony jest PIS i jego wyznawcy dla mnie sekta, mamią ludzi okałamują łża jak psy (nie obrażając piesków) jak dla mnie SEKTA! a moją fanką jest Pani ministr spraw zagraniczych! As Pisowców!!!

Gość buha haha
elinka troche naiwnie myślisz. Ktokolwiek tam by nie doszedl to tam juz panuja takie układy i taka siatka ze sie nie przebijesz- zgnebią cie znoja albo przekupia. Jak juz raz tam doszli to juz zostana. nikt nie oddaje koryta dobrowolnie!

Gość Alexxxa
No niestety, racja. Najwyżej się inaczej będą nazywać, ale będzie to ta sama partia. Spójrz na takie Kaczki. Krecą się w polityce od tylu lat, tylko pod inna firmą. Dla mnie Asem nad Asy jest Zigniew Zero bije nawet ww minister.

buha haha obalic partie wszystkie bez wyjatku. gdyby byla odpowiednia frekwencja a ponad polowa glosow bylaby niewazna (czyli np zaznaczone wszystkie partie ) to wybory bylyby powtorzone. za drugim razem tez tak zrobic. iza trzecim i za czwartym. moze wtedy zrozumieja ze ludzie owszem chca miec lad i porzadek w kraju ale POD INNYMI RZADAMI. moze wtedy spoleczenstwo zaczeloby dostrzegac innych \"niewykreowanych, nieskorumpowanych,nieznanych\" a zarazem byc moze uczciwych politykow, ktorzy nie mieli sily przebicia wlasnie przez obecnie przadujace partie ktore zdominowaly calkowicie (kolejny raz zreszta...) wybory...

Gość tak zapytam a co
o tak - becikowe - oto cała polityka prorodzinna naszego obecnego "rządu"

Gość JUZ zostało udowodnione ze
z przyrost dzieci byl spowodowany tylko i wylacznie becikowym, matki trzymaly dzieci do wymaganego terminu a pozniej biegiem do DomuDziecka by sie pozbyc.

Gość buha haha
elinko to by zrobili 5 wybory- oni wszystko doskonale rozumieja to nie tepe głąby jak Ci sie wydaje tylko cwane lisy . Oni nas uwazaja za kretynów! Ktos kiedys powiedział "demokracja jest złym ustrojem ale lepszego ejszcze nie wynaleziono" i ja sie pod tym podpisuje.

owszem zrobilibyby i piate wybory. tylko moze wtedy moze bylyba sznasa zeby inni wyszli z cienia i pokazali na co ich stac. bo Kaczynscy,Kwasnieski i Tusk juz pokazali...i jakos nikomu na dobre to nie wyszlo...

żeby w tym kraju bylo dobrze to: 1. Powinni nim rządzić tak bogaci ludzie, tak bogaci az do obrzydzenia - zeby nie mieli po co kraść 2. muszą wymrzeć ze 4 pokolenia aby uwolnić się od cienia komunizmu

Gość buha haha
ally nawet bogaci kradna- dla zabawy :) z czystej mściwości- bo ludzie tacy są. Nawet jak juz sie nahapią do syta to biorą jeszcze i jeszcze żeby tylko nie dać innym. żeby w kraju było dobrze to musimy perzejzec na oczy i zrobic krok do przodu. zaczac stosowac jakies czynne metody walki z bezrobociem a nie bierne- typu zasilki i becikowe. trzeba dzialc a nie mówic o tym co by się zrobilo...!

Ally i niby skad wezmiesz tych bogatych...? bo wiekszosc bogatych w polsce jest kosztem naszych pieniedzy....? albo mafijnych...?

za czasow rzadzenia przez PiS bezrobocie spadlo...bo wiekszosc ludzi wyjechalo za granice pracowac:o

Gość buha haha
elinka ja to wiem ty to wiesz ally to wie i pis to wie :P ale ci ktozy informacje o polityce czerpią tylko z reklamówek w kampani wyborczej nadal myslą ze bezrobocie spadlo a prywatyzacja szpitali to proces w ktorym karetka nie przyjedzie do chorego kiedy ten nie bedzie mial gotówki. :-o

Gość buha haha
a najbardziej rozbraja mnie kampania zachecajaca do głosowania pt "nie ide do wyborow bo jeden glos nie ma znaczenia" to nie o to chodzi. Ludzie nie ida do wyborówboe NIE MA W KIM WYBIERAĆ!!!