Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach jak smutny jest ten świat

Kobiety łączą sie w bólu z B. Sawicką

Polecane posty

Gość ach jak smutny jest ten świat

Te podłe metody CBA :( B. Sawicka ma dziecko i męża a teraz grozi jej więzienie Dlaczego chcą ją zamknąć w więzieniu? zabiła kogoś czy co? no dlaczego przecież to dobra kobieta :( PO wygra to już nikt nie zaaresztuje takich dobrych obywateli jak pani Sawicka , By żyło sie lepiej towarzysze - lista numer 8

Gość nie kpij
nic nie tłumaczy tej pani, bo faktem jest, że łapówkę wzięła, ale to jak ją wczoraj CBA wykorzystało jest po prostu OHYDNE!

Gość wykożystało ją CBA
:( ochydne :( lista numer 8 , nigdy więcej tak ohydnych sytuacji

Gość metody CBA jak powololujacej
ja partii, a metody tejze partii jak w głębokim komunizmie :) walcz z komuna głosuj na PO !!!!!!

Gość od dzisiaj zero zaufania
nikt nie mówi, ze ta kobieta dobrze zrobiła. Zrobiła bardzo źle i za to została usunięta z po i nie będzie już posłanką ani senatorem. Najprawdopodobniej pójdzie siedzieć. Ale to jak partia rządza wykorzystuje je sytuację, bo nie poradził sobie Kaczyński w debatach jest żenujące. Metody rodem z ZSRR. Koniec z tym. Będę głosować na PO i nic mnie już przed tym nie powstrzyma. PRZECIWKO KACZKOM!!!!

Zdam pytanie czy waszym zdaniem jak by PO dysponowało taki taśmami na Kaczyńskiego .. Lecha np. To poczekało by z tym do zakończenia procesu sądowego ? Wątpię. a polityka to właśnie między innymi takie akcje.

Gość rypek mlody
maz to powinien ja wypierdolic z domu !!! poszla za czekoladki ,kwiatuszki....zenada a do tego zlodziejka skorumpowana ...eh szkoda slow na takie ....powinno sie to zamykac na dozywocia o chlebie i wodzie i guma gaz waskie drzwi !!! perfidna ,wyrachowana s... ma w dupie jak za free!!!a bede cos miala z tego ??? bo jak nie to pierdole !!!! hehheee zabawne jestescie do paki z nia a moze wybierze rozsadne wyjscie chociaz takie jak jej kumpela po fahu :P

Gość publicysta
oj naprawdę dziwię, się obejrzcie jeszcze raz debatę z kaczyńskim i Tuskiem wszystko jest jasne.\wszyscy publicyści mówią jedno to była porażka Kacyz}skiego, dlacyego nagle afera Sawi}ska, to bardyo proste.Ludyie pryejryzjcie na oczy.

Gość publiczsta
rypek mlody, o co ci chodzi-

Gość kolejne kłamstwa Kaczynskiego
dopoki prowadzili w sondazach to obiecywal, ze nie posluza sie tym w walce o stolki, po nieudanej debacie poparcie dla PiS u spadlo wiec juz Kaczynski wyskoczyl z oskarzeniami poslanki ... Myrevin ty tyle nie gdybaj bo z gdybania nic dobrego nie wynika.

Gość rypek mlody
jak o co chodzi ??? chodzi o to aby wyleminowac chwasty z zycia !!!takie jak PO i Komuchy !!!! a ta baba to powinna sie zakopac zywcem ,heh zona ,matka hehheee ale jaja lubie takie akcje cba hehehee bol to ona bedzie miala jak jej mezulek lomot spusci za te czole slowka :P

Gość jak narazie komunistami
mozna nazwac Pisowcow, bo maja typowe dla komunizmu metody :O

Myrevin - jak dla mnie to wszystkie partie można pod tym akurat względem wsadzić do jednego wora. jak jest kampania i hak (w sumie to nawet bez kampanii), to się go wykorzystuje. prawda stara jak świat i nie ma co pierdolić o wzniosłych ideach :)

Gość moge gdybac
gdyby babcia miala wąsy toby była dziadkiem...

Gość oni wszyscy tacy smi
baba to do paki iść powinna wzieła łapówką to do pierdla i tyle moze inni sie wtedy zastanowia czy brać a to że wyciągnieto to po nieudanej debacie świadczy tylko o tym że oni wszyscy od lewej do prawej w gównie się babrają wiecie na kogo ja zagłosuję na nikogo bo mam ich wszystkich w dupie ................... na szczęście nie za moje się w tym gównie bawią

jasne masz racje gdyby to bylo w odwrotna strone to tusk nie wachalby sie ni sekundy !!! zobacz jak oni sie gubia ,sami sobie sidla stawiaja a maja pretensje .Dorn chcial zwolac konwent to sie chlopaki nie stawili mieli to w dupie !!! Mowienie ze Sawicka byla czysta ,ze CBA to holota i zli ludzie ,ze wszystko to gra ,ze swinke sawickiej dali ;)komorowski nie chcial sluchac !!! Czy to nie byla kampania wyborcza i polityka ??? najezdzanie na CBA ,na kaczorow ze sa zli ze cos tam ??? wiec CBA sie zreflektowalo i broni swego imienia i powiem ze wychodzi im to rewelacyjnie ...takie smieci jak ta baba powinno sie eliminowac w pelnym slowa znaczeniu !!!

tak ale pomyslcie sobie ...biorac za cel niszczenie korupcji i ukladow takich jak widzimy to PIS jest pierwsza partia ,ktora cos w tym kierunku robi !!! Z innej beczki pomyslcie jesli PIS wzial sobie za cel jak w programie mial walka z korupcja to czy byli by tacy glupi aby samemu lody krecic ???!!! mysle ze nie wiec jakis pozytyw z tego jest !!! mianowicie PISowcy nie biora bo musza miec czyste lapy !!!(chociaz przez te dwa lata) a powsadzali paru szmaciarzy !!! wiec moral taki ze warto zaglosowac na PIS bo z dwojga zlego ,z calym szacunkiem dla wszystkich ale wydaje mi sie ze sa OK a konczac powiem ze nie jestem zwolennikiem zadnej opcji politycznej ale jestem realista i to co robia przez te dwa lata cieszy mnie . zrobili troche porzadeczku w kilku dziedzinach ,najbardziej cieszy mnie ze dobrali sie do dupy --politykom ,lekarzom ,adwokatom ,notariuszom no i nie boja sie pakowac za kraty prominentow !!! to jest to lepsze!!! jak sie rozkreca to bedzie normalnie miejmy nadzieje ze nikt wiecej lapowki nie wezmie bo beda mieli ta swiadomosc ze nie warto robic lodow za czekoladki czy kwiatki :P

Gość partie to się moga nawzajem
każdą gnojowicą oblewać i nikogo to specjalnie już niestety nie dziwi, ale to tego konkretnego przykładu PiS użył PAŃSTWOWYCH SŁUŻB i to jest groźne!

Gość niech sobie łebki urywają
mnie polityków nie szkoda :P , dotąd byli bezkarni więc nie mam nic przeciwko żeby sie nawzajem wykańczali :)

Sawickiej mi nie szkoda i do tego jej tłumaczenie żałosne :) a że było to zrobione pod publike to nie ulega wątpliwości hehehe udał im sie ten numer a że są świnie i preferuja świńskie metody .....cóz wygra nie mądrzejszy a sprytniejszy :o ......wcale mi jej nie szkoda i nie łącze się z nią w bólu ..... ...wyszło na to że mamy idiotki a nie parlamentarzystki ....makabra jakaś ....czy w tym kraju jest ktoś kto nie przyjął łapówki ......tragedia

Gość Mało wysokiej wypłaty
jej było? Pochamic sie na jeszcze więcej. A co maja robic kobiety co zapierdalają po 12 godzin w hipermarketach i czekaja na swoje wypłaty ( 800 zł) po pare miesięcy? Czy ktoś słuchał ich płaczu? Mało miała, chciała jeszcze więcej. Teraz bajki będzie o " Romeo" opowiadac. A te pieniążki dla kogo wzięła? Jakby była faktycznie zakochana to " za free " by wszystko to załatwiła. Brac za dupe chciwców.

Gość temidka
Mam nadzieję, że zobaczę jeszcze wielu złodziei błagających o litość i jęczących o bezpowrotnie utraconym spokoju. Mam nadzieję, że będę ich widział wdeptanych w ziemię, zniszczonych i upokorzonych. Chcę widzieć ich doprowadzonych do nędzy, zakutych w kajdany."

Gość akakak
Widziałam wypowiedź Sawickiej. A potem konferencje Kaczyńśkiego. I po prostu zawrzało we mnie, zagotowałam się słysząc jego bezczelność, arogancję, butę i cynicyzm z jakim komentował tę sytuację. Po prostu jego podłość nie mieści się w głowie. Drań, skurwysyn i łobuz to za mało. Sawicka wzięła - paskudne, fakt. Ale od tego jest sąd a nie pręgierz opinii publicznej i egzekucja w mediach. To jak ją wykorzystano jest ODRAZAJACE, ohydne i niewiarygodne wręcz. Przez ROK kręcił się wokół niej i czarował fukcnonariusz CBA. Co oni poważniejszych spraw nie mają tylko rozkochiwać nieco naiwną kobitą przy pomocy kwiatów i czekoladek??? To tak się ściga przekręty i rozbija układy????? Nakłanianiem do przestępstwa przy pomocy erotycznego bajeru?????? Ludzie, gdzie my żyjemy!!!! Sawicka jest głupia, dala się omotać i manewrować, ale na litość, jak można było wziąć na celownik nieco cielowatą posłankę i wmanewrować ją W TAKI SPOSÓB w aferę polityczną. Było mi tej kobity żal. Tak, jest głupia. Tak wzięła łapówkę. Tyle że zagrano nią najohydniej w politycznej grze. Cynicznie i bez skrupułów. I zaraz po jej oświadczeniu tłusta, nalana twarz kaczora ze świńskimi oczami i ta bezczelność i buta z którą mówił jak niebywałe niewybaczalne i oburzające jest to że PO posłużyło się płaczącą kobietą. PO prostu niebo powinno się rozstąpić i wielka łapa złapać łobuza za kołnierz i potrząsnąć. Albo wytrzaskać po tyłku.

Gość jjjjjjjkkkk
A no tak, oczywiście kafeteria, domena frustratów i poprańców co przegrali życia a zarabiają na kasie w Realu. Czego oczekiwać. To wasza partia, patria odwetu i rewanżu. Jesteście nikim, niczego w życiu nie osiągnięcie, jedyne na co możecie liczyć to napawanie się widokiem jak się niszczy tym co się udało. Typowy elektorat PISu leczący kompleksy dokopywaniem innym. Jesteście naprawdę żałośni.

Bez przesady, po ludzku współczuję, ale ona wiedziała, co robi.... Inna sprawa, że CBA święte nie jest i jest nieco jak policja polityczna, na zamówienie konferencja, gdy sondaże gorsze.