Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirkat

raz w zyciu chcialabym byc piekna kobieta, na widok ktorej uginaja sie kolana

Polecane posty

choc raz bym chciala byc piekna dzieczyna..tak zeby przechodzacy faceci ogladali sie za mna na ulicy,tak by w towarzystwie na moj widok wszyscy oniemieli, tak by nie traktowali mnie tylko jako znajma, ale takze obiektem westchnen... takim dzieczynom jest latwiej, nie mowie ze zawsze ale w wielu wypadkach jest prosciej w zyciu dzieki urodzie... zazdroszcze

Gość lalr
tez bym tak chciala, ytakim jest latwiej zawsze, moga byc chcmaskie, glupie a i tak wsyztscy beda je podziwiac..niesprawiedliwosc

Ciekawe jak musialaby wygladac taka kobieta bo jeszcze na widok zadnej nie ugiely mi sie kolana ani nie westchnalem nawet sie nie ogladalem za zadna , co prawda na widok kilku mialem erekcje ale to co innego.

Gość jokoh
ale przeciez sa kobiety ktore niesamowicie przyciagaja twoja uwage..... maja to cos, mimo ze niejdnokrotnie sa niewporzadku

Gość jokoh
ja tez bym chciala, al;e to nie kwestia urody to kwestia samopoczucia

Gość jestem nia i kocham to
uroda jest wazna w zyciu ale nie najwazniejsza ;)

Gość Lolitka26
A za mną się oglądają :) i uwielbiam to! Kiedyś w restauracji podszedł do mnie chłopak, zupełnie obcy i bezceremonialnie szepnął mi do ucha, że jestem piękną kobietą. Powaliło mnie to, tym bardziej że byłam zmęczona. Innego razu na ulicy dwóch kolegów (nie znałam ich) patrzyło na mnie, i słyszę jak jeden mówi do drugiego zobacz jaka ładna dziewczyna :) Strasznie to było miłe. Kiedyś kolega na studiach dał mi kilka wierszy swojego autorstwa,w których "wychwalał" moją urodę.... Było wiele takich sytuacji. Wiem, że uroda przemija, wiem, ze uroda nie jest najważniejsza, że trzeba patrzeć w serce drugiego człowieka, nie jestem też próżna, nie oceniam ludzi wg wyglądu, ale... komplementy prawione kobiecie to taki przesłodki skrawek życia... to przemiłe uczucie, które uwielbiam.

Gość tiramisu22
Za mna tez sie ogladaja, ale tego nie uwielbiam, bo znam swoje poczucie wlasnej wartosci i nie zalezy ono od ilosci meskich spojrzen. Chyba masz problemy z samoocena...

Gość tiramisu22
*znam swoja wartosc

Gość do mirkat
umaluj sie gustownie, uczesz rozpuszczone wlosy w fale, zaloz czrna spodnie plus szpilki, koniecznie czarne, pomaluj paznokcie, popsikaj sie perfumami postaraj sie wygladac gustownie i zklasa, a takz troche sexy, ale nie wyzywajaco zobaczy ze faceci beda sie ogladac i cie wielbic no i nie zapominaj o usmiechu!!

Gość lolitko26
a ty sama , za jaka sie uwazasz? za piekna czy tylko za ladna? masz jakies kompleksy? ciekwai mnie jakie to uczucie jak sie tak za toba ogladaj:)

Gość tiramisu22
przede wszystkim uwierz, ze jestes piekna i seksowna. Ludzie postrzegaja Cie tak, jak sama siebie postrzegasz..

Gość tiramisu22
Lolitka, to pytanie do mnie?

Gość jkewfbiufgb
lolitka26 prowokujaco sie zachowujesz jak obcy faceci bezceremonialnie podchodza do ciebie i szepcfza ci do ucha .biora cie po prostu widocznie za ładna dziwke,bo normalna ,ładna kobeite facet do tego obcy nie zaczepi ot tak sobie,bos ie po prostu wstydzi a dziwki sie zaczepia.,Jak nei ejstes dziwka to zmien makijarz czy ubior bo na pewno tym rzucas sie najpierw w oczy

Gość lolitko26
to bylo pytanie do loitki26:) mi tez mowia, ze ladna , ogladaja sie za mna na ulicy, ale ja sobie zawsze mysle: jak byscie mnie zobaczyli bez makijazu i poznlai moje kompleksy to byscie juz tak nie mowili

Gość tiramisu22
Wiem, zorientowalam sie po chwili;) Faceci nie zdaja sobie sprawy, ze wiekszosc "pieknosci" na ulicy, to prostu przecietne dziewczyny swietnie ubrane, z super makijazem i fryzura.

Gość lolitko26
no wlasnie, ja sie czesto zachwycam innymi kobietami, ale wydaje mi sie, ze wiekszoscz nich nie potrzebuje tej calej otoczki, makijazu itp

Gość do mirkat
do mnie wczoraj podszedl jeden mezczyzna, powiedzil dzien dobry, grzecznie przeprosil i powiedzil ze widzia mnie jak ide ulica i uwaza ze jesem nieprzecietnie piekna kobieta, uklonil sie i wrocil do biurowca bylo to mile i grzeczne dodam jeszcze, ze jak wychodze rano w dresach i z rozczochrana glowa z psem to takie sytucje sie nie zdrzaja

Często zdarzają mi się takie sytuacje ,skłamię jeśli powiem że nie jest to miłe,chyba każda kobieta chce się tak czasami poczuć.Niewinny flirt ,słowa uznania od obcych facetów podbudowują własne ego.Kobieta jest atrakcyjna jeśli się tak czuje,jej pewność siebie ,płynne ruchy ,spojrzenie mówią -jestem piękna.jeżeli dziewczyna garbi się ,kurczy ,czuje się nie atrakcyjnie to niestety zachwytu nie wzbudzi.

Gość zżzzżżżż
za mną się oglądają ciągle.. no i powiem ze czasem to juz jest denerwujące, ciagle jakis jest we mnie zabujany

Gość autorko - jeśli chcesz
wzbudzać zainteresowanie facetów jedx do krajów arabskich, gwarantuje, że będą się za tobą oglądacv i wychwalać urodę :-)

Gość ........... .........
piękne są te które miały fart przy narodzinach :) a cała reszta to już tylko konsekwencje tego fartu piekna - brzydka syn króla Anglii - syn bezrobotnego murzyna z Czadu córka profesora Harvardu - córka sadystycznego mordercy odsiadującego dożywocie dziewczyna z IQ 160 , dziewczyna z zespołem downa....... i tak dalej - fart określa byt

hm... \"uroda nie najważniejsza\", \"być piękną to czuć się piękną\", \"ładni nie mają łatwiej\" i tak dalej i piszą to tylko te, za którymi się faceci oglądają. paradoks? :O

Gość swinkowaaa
ja nie jestem piekna, powiedzialabym przecietna mam urode. do tego nie mam figury modelki ( pracuje nad tym od 24 lat i jak na razie bez wiekszych sukcesow :) ) ale gdziekolwiek bym nie wyszla, zawsze podchodza do mnie faceci, daja numery telefonow, kupuja drinki ... to chyba nie chodzi o pieknosc, tylko o akceptacje siebie, znajomosc swojej wartosci, to nie w jaki rozmai nosisz tylko jak sie "nosisz". nie jaki masz kolor wlosow tylko jak go postrzegaja :) ubierz sie kiedys tak zeby podkreslic to co w sobie lubisz ( nie to co wydaje ci sie, ze inni chca widziec) i wtedy kazdy twoj :)

Gość powiem szczerze
nie wyobrazam sobie zycia jako brzydula.... Wygrac urode to jak wygrac los na loterii, to prawda.

prawdziwy facet nie bierze sobie kobiety tylko z walorami jakiejs tam przecietniejszej urody .co z tego ze stodola wielka jak pusta !!! zdazaja sie ladne i madre,ale to sa sporadyczne wypadki wiec brzydule nie lamcie sie ;) jestescie zajebiste i mozna Was pokochac za to co soba prezentujecie ,jakie jestescie dobre ,madre,za wasza milosc a nie za piekna buzke i chcice na gruby portwel podstarzalego dziadziusia :P

Gość powiem szczerze
ach, te stereotypy... Oczywiscie jak ktos jest ponadprzecietnie ladny to MUSI byc "pusty", bo inteligencja idzie w parze z wygladem i jak masz piekne rysy twarzy to iloraz inteligencji automatycznie ponizej 100 :D - tak moze mowic tylko ktos, kto sam ma jakies kompleksy ;)

Gość
też bym tak chciała - póki co wyglądam na maksa przeciętnie :o ale jakby co to wiadomo - ważne to co w środku, uroda to tylko dodatek do inteligencji, każda potwora znajdzie amatora :)