Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocie mruczki

DO KOCICH EXPERTOW-czy koty mrucza tylko wtedy gdy sa zadwolone?

Polecane posty

Gość kocie mruczki

pytanie jak w temacie. kiedys obilo mi sie o uszy, ze nie tylko wtedy gdy sa zadowolone, ale nie wiem co jest prawda?

Gość kocie mruczki
myrevin co Ty taki nie w humorze? to jak z tymi kotami? :P

Gość nie tylko wtedy
mój kotek mruczał mi do ucha wtulony z przerażenia u weterynarza, który robił mu opatrunek

Gość kocie mruczki
dzieki. zazwyczaj wszystkiego szukam w google, ale jakos tym razem nie pomyslalam. czyli jednym zdaniem: "Mruczenie oznacza pragnienie przyjaznego kontaktu, czyjejś bliskości, ewentualnie pomocy"

Gość wiii
Koty nie mruczą tylko wtdy gdy są szczęśliwe jak nam się powszechnie wydaje. Ogólnie nie wiadomo do końca czemu to robią. A robią to w różnych okolicznościach, gdy się przytulają do nas, gdy są karmione przez matkę, gdy siedzą same na poduszcze a takze gdy umierają.... I nie polecam sprawdzania ostatniego gdyż to jest coś wręcz niewyobrażalnego. Sama tego doświadczylam gdy mając 22 lata umierala mi kocica którą mialam przez 11 lta czyli polowę mojego życia. Plakalam wtedy przestrasznie, a ona zdychala i mruczala....

Gość swinkowaaa
moj mruczy wogole bardzo zadko, za to ostatnio cwiczy chyba przed maratonem, bo biega jak oszalala ... gdzies wyczytalam,ze jak tak robi to moze miec depresje... mam rozpieszczona kocice z depresja :)