Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567M

problem, prosze o pomoc

Polecane posty

Gość 1234567M

Wiitam Was, mam taki problem, spoznia mi sie @ juz 3 dni, przez ostatnie miesiace kochalismy sie z narzeczonym bez zadnego zabezpieczenia, i zawsze dostawalam @ regularnie, zrobilam ostatnio test na drugi dzien od spodziewanej @ i wyszlo mi negatywny, czy mozliwe ze tes mogl sie mylic ? Zawsze mialam @ regularna, teraz zle sie czuje, tak jakby na @ ale troszke jakby inaczej, a moze to sa moje schizy? bardzo pragne tej dzidzi, nie iwem juz co myslec, moze ktos cos na ten temat moglby mi poradzic ? Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam. . .

Gość 1234567M
Nikt mi nie podpowie ? Szkoda, zycze wszystkim milego wieczoru. . .

Gość G.
poczekaj jeszcze tydzień i powtórz test, być może hcg ma u Ciebie wyjątkowo małe stężenie :) pozdrawiam i życzę, żeby się udało

Gość 24k
hej, ja tez mam podobny problem,tzn okres spoznia mi sie 6 dni, zrobilam test wyszedl negatywny,kochalismy sie bez zapezpieczenia,nie mam pojecia czy test sie pomylil czy ze mna dzieje sie cos nie tak?mam nadzieje,ze szybko sie to wyjasni bo nie wiem co robic, czy czekac czy isc do lekarza.. pozdrowionka

Gość 1234567M
do 24k : a jak sie czujesz ? bo ja czuje sie teraz okropnie, jeszcze nigdy nie czulam sie tak przed okresem dlatego mam nadzieje taka malutka ze tym razem sie nam udalo, tylko ze ten test negatywny:(, bola mnie bardzo piersi i musze spac w staniku bo inaczej bym sie tylko meczyla, i boli mnie okropnie kregoslup, dziekuje Wam dziewczyny za odpowiedz. . .

Gość 24k
mnie tez bola piersi i to strasznie,jakos inaczej niz przed okresem, jajniki tez czasem dadza o sobie znac i kregoslup tez ale mam prace 8h na stojaco wiec moze przez to, nie chce narazie nic sobie wmawiac:)ale nie wiem czy powtorzyc ten test za kilka dni jak nie dostane okresu?chyba tak zrobie,jezeli do poniedzialku nie dostane powtarzam a jak wyjdzie negatywny - ide do lekarza.

Gość tototoooooo
a mi się opóźnił 2 tygodnie, a tak się cieszyłam że to nareszcie to... a potem takie rozczarowanie i @ :(

Gość 1234567M
do 24k : zycze Ci tego zeby Ci sie udalo :), bede trzymala kciuki, ja tez ide do lekarza w przyszlym tygodniu, bardzo bym chciala zeby sie tym razem nam udalo, o niczym innym nie marzymy, zycze milego wieczoru i samych przyjemnosci . . .

Gość malutka7718
a ja już kompletnie nie wiem co się ze mną dzieje. @ spóźnia mi się 3 tygodnie. Pierwszy test zrobiłam 3 dni po dniu spodziewanej @ (negatywny), druki po 3 dniach i to samo, potem poszłam do gina i też nic, przepisał mi luteinę ktorą brałam przez następny tydzień, teraz już tydzień czekam na @ i nadal nic. Już dostaję do bani. Dodam ze przez cały ten czas kochamy się bez zabezpieczenia. Czy istnieje możliwość żebym zaszła w ciążę po tym czasie gdy robiłam testy????? Już mam schizy A tak wogóle to już mam jedno dziecko od lat @ byłaregularna a teraz coś takiego.

Gość 24k
do 1234567M Tobie tez zycze zeby Ci sie udalo i zebys miala swoje male malenstwo :)trzymam kciuki. malutka 7718- nie mam pojecia czy moglas zajsc w ciaze, dla mne to jest wszystko jakies zagmatwane ,, ja sama nie wiem co teraz dzieje sie z moim organizmem. a moze jest ktos kto bardziej sie zna ?:) pozdro.

Gość 24k
czesc 1234567M :) ciekawa jestem jak tam u ciebie z @ czy dostalas czy nadal czekasz? ja dzisiaj w poludnie zauwazylam takie jakby uplawy- brazowe .. wczesniej mialam biale.. ale doslonie troszenke ze 2 kropeczki:) nie mam pojecia czy to jest przed okresem bo pozniej nic wiecej sie nie pojawilo. nigdy jeszcze tak nie mialam przed okresem.a moze to niby okres .. cholercia wie bo ja nie mam pojecia co sie dzieje.. poczekam do jutra moze przez noc sie wyjasni co to takiego :) pozdrawiam i czekam na wiadomosc:)

Gość 123456M
Czesc 24k :) to mile ze sie odezwalas :) ja jeszcze nie dostalam okresu :) dzis bolal mnie brzuch tak jakby na okres, bylam pewna ze go dostane, a zamiast niego dostalam takich bialych uplaw i jest tego dosyc sporo, w poniedzalek ide do lekarza zobaczymy co mi powie, a jak sie czujesz ? Pozdrawiam czekam na odpowiedz :) milego wieczoru :) buzka . . .

Gość 123456M
Jejku tak bym chciala zeby sie nam udalo :)

Gość 24k
nam niestety sie nie udalo :( dostalam dzisiaj okres i mam starszne bole przy tym! na szczescie mialam ketonal.Zycze Wam powodzonka i zeby sie udalo,mam nadzieje ze lekarz powie ci dobre wiesci:)pozdrawiam.

Gość 123456M
Ojej, szkoda, moze ten miesiac bedzie owocny :) zycze Ci tego z calego serca :) i trzyamam za Ciebie kciuki, buzka, pozdrawiam . . .