Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanowionaaaa

Ból kolana

Polecane posty

Gość Zastanowionaaaa

Witam od dłuższego czasu (tzn z przerwami) boli mnie kolano.Ból nie jest strasznie mocny ale jednak boli...miedzy bolem są dłuższe odstępy czasu...boli mnie np kiedy (tak jak dziś)dużo biegałam na wf-ie i teraz boli...Ból promieniuje....Nie mogę długo stać ...Boje się i nie wiem co to może być...Czy ktoś ma może coś podobnego???Bardzo się boje...(czy to może być np.rak kości???)proszę o jak najszybsze odpowiedzi....Pozdrawiam i z góry dziękuje....

Gość Zastanowionaaaa
BAAAARDZO PROSZĘ O JAKIEŚ ODPOWIEDZI!!!!bardzo SIE BOJE ;(

Idź do lekara i zasugeruj mu leczenie w iniekcji: * zestaw witamin z grupy B (B1, B6, B12) *depomedrol lub diklofenak *Po wyleczeniu zmuś układ immunologiczny organizmu do samoobrony poprzez stosowanie się do wskazówek zawartych na poniższej www, zwłaszcza w tematach: Hartowanie, Hipokinaezja, Prostacyklina, Zasady dietetyczne, Piramida zdrowia, i innych.....

Gość d.d..d
Jejku nie przesadzaj. Może to łękotka albo jakis stan zapalny w zwiazku z jesienna pogodą. Kup sobie w aptece żel przeciwbólowy NAPROXEN. Przejdzie

Gość szczera dziewczyna
Loteralizacja rzepki(znalezione w internecie) tj. gdy nie porusza sie ona przy zginaniu kolana centaralnie we wcięciu kłykci udowych. To co proponują lekarze to roznego rodzaju stabilizatory rzepki. Nic poza tym nie moge ci powiedziec bo po prostu nie wiem. Pozdrawiam moja kumpele tez blało posża na usg i taki miała wynik

Gość Zastanowionaaaa
Bardzo Dziękuje wam za opinie...Zaczęłam smarować kolano maścią końską...Prawdopodobnie jest bardzo dobra;)Zobaczymy czy coś da,ale jak na razie to 2 dzień więc cudów się nie spodziewam;)Poczekam jeśli nie przejdzie to na pewno zgłoszę się do lekarza;)Pozdrawiam;)

Gość Kolanko
Zrób usg kolana, może zaczyna się chondromalacja, albo może coś innego sie uszkodziło.