Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mama 23 lata miesiac temu

Polecane posty

miałam plastyke nosa i powiekszanie ust......... DOpiero teraz czuje że żyję........jak to dobrze że w dzisiejszych czasach czego nautura niedała to możena sobie kupić...!Jestem piękna:D:DFiigure mam spoko ale ten nos był troszke za duży i usta niewielkie,...TERAZ jest okey

Gość ja mam plastyke nosa
za 6 miesiecy i też będę piekna:-)Pozdro:-)

Gość ciekawa ania
a ile dalas i gdzie robilam ja mam 22 tez jestem niczego sobie ale jak bym miala cos zmienic to nos:)

4,5 tys całkowita korekta w poznaniu

Gość ciekawa ania
a u kogo robilas ja moge dac kupe kasy bo pracuje za granica i na polskie to nie duzo ale chce miec super nos boje sie ze mi zrobia gorzej bo moj nos nie jest brzydki jakis extra duzy itd dlatego sie boje

ja tez nie miałam takiego strasznego wiec tez sie bałam robiłam u dr Bieldckiego w poznaniu (i jestem zadowolona)ale jak masz tyle kasy to mozesz tez zrobić u dr Szczyta(8 tysiecy)to bedziesz 100proc pewna bo to autorytet w dziedzinie chirurgi plastycznej i podobno najlepszy w Polsce....Frytce robił nos

Gość do-izaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestes głupia pusta lala:P

a ty zazdrosna sfrustrowana brzudula:-P

Gość do izaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem opiekna bez operacj

Gość ciekawa ania
iza dzieki! ale co do frytki to miala koszmarny nos krzywy i duzy a zrobil jej zajebisty moj w porownaniu do frytki bylego nosa jest super hehe zaraz poszukam o nim opini na necie 8 tys caly zabieg z pobytem w klinice? ile dni sie goilo bolao cie?? ja mam tez krzywa przegrode zle oddycham wiec musialabym miec tez prostowanie jej nie przejmuj sie tymi glupimi pizdami co pisza ze sa piekne bez operacji jak wkleja zdjecie to uwierze eheh

ja tez miałam krzywa przegrodę! i własnie dlatego bolało....Bo on ja musiał dokładnie walnąć młotkiem!Podczas zabiegu oczywiście nic nie czułam bo miałam narkoza ale pierwsze dni po zabiegu bolała mnie bardzo kośc tak jakby mi ktos przywalił....miałam tez zmniejszany nos...lekarz twierdził ze nie potrzeba ale ja się uparłam i potem sam mi przyznał że wygladam lepiej i dobrze ze go zmniejszylisby bo ja mam bardzo mała buzie wiec nos niby nie był duzy ale do moich delikatnych rysów twarzy pasuje lepiej ten mniejszy acha i lekko wymodelowa mi czubek tak jak chciałam na troszeczke zadarty....Dwa tygodnie miałam gips najgorsze pierwsze dni o zjeciu gipsu nos opuchniety był przez tydzien pozniej stopniowo opuchlizna schodziła i dziś jest super

ten pierwszy nos jest bardzo podobny to takiego jaki miałam