Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaosoBaWscikająca

czuuje ptustkeee

Polecane posty

nudzi mi sie jak cholera mamdosc ludzi z klasy chce juz wiedziec o co w tym chodzi nie m am sił cokoliek zrobic smeety

hejka Ariane 🖐️ co tam u Ciebie ?

Hej Beznadziejna a nic ciekawego, niewiele sie zmieniło, tez mi sie nic nie chce nie tylko Tobie:)

aha a wiesz co teraz robie wyszkuje meżczyzn na gg i zadaje im pytanie cop by zrobili gdyby okazało sie ze ich partnerka jest płaska jak deska

oj z Ciebie to aparatka jest:) znam kilka dziewczyn płaskich niemilosiernie, maja facetow, mysle ze to nie jest przeszkoda..

ale prawie nikt mi nie odpisuje :O boze wszystkim tak pusto jest ja nie wiem moglby juz ten koniec swiata nadejsc kazdemu s ie znudzióo juz to zycie na ziemi jak ci fajnie Ariane ze jestes taka ładna :( 😭

oj Beznadziejna czy Tobie kochana nie chce sie spać? bo bredzisz:D ja Cie tam lubie taką jaka jestes z Twoimi wadami:) ja chce jeszcze żyć:D młoda jestes, jeszcze znajdziesz sens życia:)

Gandalf--> nie wiem jak tą bardzosc mam ci opisac cos takiego jak keira albo i jeszcze gorzej :O

Ariane własciwie to chce mi sie spac ale do końca zachowuje trzeswosc umyslu i wiem o mówie moze i mnie lubisz {ja Ciebie zresztą tez } bo mnie nie znasz na zywo mimika twarzy gesty wiele daja

wiem ze okropnie 😭 są operacje ale nie ma kasy facet slepy czy nie slepy wyczuje chyba ze jakiegos bez nerwów dorwe :O ale taki to juz bedzie trupem :(

mam gdzies Twoja mimike twarzy i gesty, lubi sie za to co ktos ma w środku a z Ciebie jest fajna i bystra dziewczyna i koniec:) bedzie dobrze pisalam Ci juz pare razy, jak to bywa z cycuszkami, mloda jestes moga Ci śmignąć jeszcze:)

Gość ciekaw
beznadziejna ile ty wlasciwie masz latek

Ariane84 ma rację, lubi się kogoś za wnętrze a nie za mimikę i gesty. Nie wiem ile masz lat i czy Ci biuścik urośnie, ale jak nie urośnie, to nie tragedia. Walniesz puszapa i będzię luzik:) Jeśłi Cię facet odrzuci z powodu cycków, to niech spada. W ciele kobiety są jeszcze inne elementy np. pupa, nogi, aaaa...no i jest twarz jeszcze. Liczy się żeby kobietka była zadbana i miała przede wszystkim dobrze w główce poukładane:) NIE ŁAM SIĘ !!! :)

17 lat mam i 5 miesiecy napisłabm cos ale nie che sie sprzeczac i narazac na opinie ze pmówie to specjalnie zeby mnei pocieszac i chwalic wiec juz mniejsza o to chce cyków -- a tak mówią puste panienki wiec dajcie spokój z tą inteligencja :O koniec kropka

ehh czemu Ty sie tak bronisz przed dobrym słowem, zawsze ale to zawsze jak sie Ciebie pochwali to juz na siebie jedziesz, niepotrzebnie. Wiekszych piersi pragnie wiele kobiet i to nie oznacza ze sa puste od razu, to normalna sprawa ze kazda chce miec ładny biust, tyle że za pare lat spojrzysz na to inaczej:)

wnętrze czlowieka --jesli nie mówimy o watrobie sercu itd to chodzi nam własnie o słowa o gesty i zachowania bo co innego macie na mysli piszac ze ważne jest wnętrze człowieka ? wałsnie to a wy znciemnie jedynie z tego co pisze

Mama_Świnki --> optymistycznie nastwiajace post dzięki 🌼 Twoje Ariane również :) a Twój Gandalf ---prawie :P

Nie ma za co :) 🌼 A ja fajne wnętrzę rozumię tak: że osoba umie Cię wesprzeć, wysłuchać, że możesz na niej polegać, że jest miła i nie kąsa, że stara się doradzić itp..... ....hyhy czyli totalne zaprzeczenie męskiej psychiki:)

Gość dokladniie
ale bym cie puknal beznadziejna

Gość ziutka bez kogutka
Wcale nie jestś głuoia, wręcz przeciwnie. A robisz tu z siebie niezłą pierdołosię :)

Gość faith hope glory ----
napisał że 17 latka która sama będzie go obejmować i siadać na kolanach to dla niego ideał i czynniki które powiedzą że ma u niej szanse. On jest wysoki

Gość poomaranczka
beznadziejna jest fajna:)