Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

istniejee

15-latka i 40-latek?

Polecane posty

Wg was czy jesli cos takiego się przytrafi jest normalne? Czy jesli dziewczyna w wieku 15 lat będzie miała mezczyzne w wieku 40-lat i będzie to jej nauczyciel z jakiegos przedmiotu czy moze się to u dać ;( prosze o odpowiedz...

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie zadawaj głupich pytań oczywiscie że to sie zle skonczy facet bedzie z nia dla seksu i młodego ciałka nie zakocha sie bo zbyt duza jest miedzy nimi roznica chociażby intelektualna,,,,nie bedzie miał z nia o czym rozmowiac poporstu ebedzie ja wykorzystywał ona sie zakocha i bedzie cierpien na koniec zaidzie w ciaze facet sie wypnie dowie sie szkoa ona bedzi miała wstyd a jego wywala z roboty

A ja uwazam ze zdarzaja sie takie przypadki ale napewno nie w wieku 15lat! 15latka jest zdecydowanie za mloda..gdyby miala 18lat to juz rozumiem ale jesli facet w tym wieku chce z nia byc i mowi ze ja \"kocha\"to jestem pewna ze to nie prawda i on chce sie tylko pobawic..nie koniecznie w lozku ale ogolnie nie ma gosc nic ciekawszego do roboty...

ale.. ;( ale oni się dobrze np dogaduja i maja tyle tematów i wogole.. a jesli on jest inny taki cudowny, czuły i obiekunczy mozna sie poczuc naprawde bezpiecznie? No tak.. to pewnie pawda co mowisz;(

Gość izobutan
zwiazek pedofila z młoda idiotka moze być udany, zwłaszcza dla pedofila

Gość hehhhheee
facet pewnie bedzie szczesliwy...młoda dupa włozku......za darmo seks....z młoda dziewczyna bedzi to jakas odskocznia od starzejacejsie zony.....na nic wiecej nie licz miłosc tu jest nie mozliwa...wykorzysta a jak zaczna sie problemy....zostawi i zapomni

ale on nie chce seksu i seksu tylko pogadać spedzic razem chwile dobrze się bawić, rozmawiac o glupotach.. zapomnieć o bozym swiecie a nie tylko łozko..

Gość hehhhheee
głupiutka jeszce jestes chce rozkochac cie w sobie na poczatku dlatego robi takie wrazenie zobaczysz potem Chyba to jest prowokacja

;( nie iwem juz sama ale on jest taki normalny nie taki jakte 16 latki... mysla ze sa smieszni i zabawni nie znaja zycia... i zachowuja sie idiotycnzie jak dzieci i mysla tylko o jednym a taki facet to opiekunczy (naprawde) tak bezbronnie sie mozna przy nim poczuc posmiac ze wszystkiego normalnie!! naprawde!! ja nie wiem dlaczego wszyscy na tym punkcie seksu sa tak uporczywie przeciw takiemu zwiazkowi ;(( No ale pewnie to prawda.. ;(

Gość hehhhheee
ty mi nie tłumacz bo ja to wszystko wiem sama zawsze zakochwałam sie w starszych facetach juz jako nastka i zaden z tych zwiazkow nie był udany i konczyl sie tak samo terazm mam 23 lata i wciaz mnie kreca tacy po 40dziesce ale staram sie to zwalczac i sie w to nie pakuje

Tak? Bo oni sa taki ah.. ;( szkoda miałam nadzieje. Masz racje to zwiazek bez przyszlosci.. ale chociaz ale.. mile spedzone chiwle sa razem..hm ^^ ;( jednak będę próbować będę! ;( moze się uda i będe szczesliwa. ale dlaczego zwalczac przeciez piekne sa te chwile z nimi ;( juz nic nie wiem pogubilam sie..

Wiesz, mialam kiedys chlopaka o 4lata starszego. Mialam wtedy 15lat i naprawde bylo super. On powiedzial ze nic ode mnie nie chce i wogole. Mielismy wspolne tematy czulam sie przy nim bezpieczna. Byl czuly kochany.spotykalismy sie codziennie. Tyle ze ja nagle sama poczulam ze nie daje mu wystarczajaco wiele..do tej pory sie przyjaznimy ale wiem ze wtedy to byla za duza roznica wieku bo nawet jesli sie wydaje ze sa wspolne tematy to sa takie na ktore trzeba rozmawiac. A jesli np. on po roku zapyta sie jej czy chce z nim isc do lozka. Ona nie bedzie przygotowana i powie NIE a on na to ze z nia zerwie jak nie bo potrzebuje czegos wiecej? wiesz jaka dziewczyna bedzie zalamana!! w glowie sie nie miesci..moze narazie wystarczy mu gadanie z nia itp. ale przeciez za kilka miesiecy bedzie chcial czegos wiecej nie uwazasz?

Hm.. tak pewnie to prawda.. ale zauważ..21 lat.. to jeszcze niby mezczyzna ale młody tez mu jedno w głowie (niestety) ale imi czloweik staszy tym mądrzejszy i rozsadny.. nie bedzie chcial isc do lozka a pozniej miec problemy.. ale tak pewnie masz racje ale wn iektorych przypadkach tylko.. bo czasami tez jest tak ze po kilku latach.. bo sa ludzie ktorzy rozumieja jesli druga osoba powie Nie, dajmy sobie jeszcze troche czasu.. a im staraszy tym bardziej rozsadny i zrozumiem to.. Nie wiem sama.. juz moze masz racje..

Sluchaj dam ci rade. Wiem co teraz czujesz i wiem ze jestes albo czujesz ze jestes w nim zakochana lub zauroczona. Ale pomysl co bys zrobila gdyby on teraz powiedzial ze to koniec? a jesli powie ci tak za kilka miesiecy..inaczej jesli chodzisz ze swoim rowiesnikiem bo zawsze sa inni..a z takim facetem to jest przwaznie tak ze zakochujesz sie a potem nie mozesz bez niego zyc

Nie jestem zakochana tylko ja go kocham naprawde i nigdy nie przestane... Hm;( no masz racje.. jakby tak poweidział to bym się zabiła pewnie.. ale nie.. nie.. znam go zbyt dobrze.. ;( nie moze nie mogl by tego zrobic.. No tak są inni ale tamci w moim wieku to są dranie rzuca po tygodniu prawda? Nie wiem Juz.. a Ty nigdy nie zakochałaś sie tak w starszym facecie?? ~~~~ Oni są bardziej opiekuńczy, poczuje się przy nim bezpiecznie i bezbronnie...

Gość istnieje co ty kombinujesz
to w sferze marzen czy juz sie cos zaczelo dziac?

no czy cos sie zaczelo miedzy wami dziac i co?

Aj, o to chodzi.. myślisz ze jaja sobie robie takich rzeczy? no zaczeło opisałam to wyzej zaczeło;( tylko ciezko jest..

mo ale co - umawiasz sie z nim na randki? A on nie ma zony? A w szkole nicna to nie mówią?

Gość Przeciez to pedofilstwo
14 latka i 40 latek żart:o

to jest tak : zadne randki poprostu się spotykamy i zawsze czas nam szybko leci.. gadamy i takie tam, w szkole nic nie gadaja bo i po co mamy komu mowic.. niech sie nie interesuja naszym zyciem poza szkołą.. nie ma żony naszczescie:)

no ale czy on chce czegos wiecej - nie mowie o lozku, ale pocalunki np? i jak to długo trwa?

nie on nie jest taki wszyscy mysla tylko ze tacy faceci chca od mlodych dziewczyn tylko isc do lozka ;( ale tak nie jest przeciez oni tez maja uczucia chca pogadac, pobyć z kimś.. Nie nie nie.. pocalunki tez nie.. chyba ze w policzek a np. przytulanie sie i trzymanie czasem za reke to nie jest nic zlego.. nie?

to ile hm.. nawet nie pamietam.. ponad rok.. ale jesli sie czesto spotkykamy to ile sie znamy nie ma znaczenia..:)

wiesz, nie chodzi o roznice wieku, ale o to ,ze nie jestes pelnoletnia a on jest twoim(?) nauczycielem, to bardzo niefajny układ. Odpowiedzialny facet w cos takiego by sie nie wdawal - chocby przez szacunek dla ciebie - przeciez oczarowac rozkochac w sobie 15latkae to dla 40latka szalenie proste - on ma przewage. Powinien sobie zdawac sprawe z tego,ze dla ciebie to moze byc problem i nieprzyjemnosci. Przykro mi, ale ten czlowiek nie podoba mi sie. Jesli dzilalby uczciwie - odczekalby . Nie twierdze,ze cie chce zaciagnąc do lozka , ale sama sytuacja na tym nawet etapie jest krepująca. Czy rodzice o tym wiedza, a jesli tak,to jak reaguja??

Gość jedyna rada
Drogie dziecko, za 10 lat ów facet będzie przypuszczalnie miał problemy z prostatą i erekcją a Ty będziesz w kwiecie wieku seksualnego i co, zamiast chłopa do łóżka będziesz musiała brać świecę. Wtedy dopiero szlag Cię trafi i zrozumiesz swój dziecinny błąd. Moim zdaniem, jako mężczyzny, górna granica różnicy wieku może wynieść 15 lat, ale nie 25!!!!! Zresztą próbuj, Twoje małpy Twój cyrk, Twoje też życie, szkoda, że jedyne.