Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

istniejee

15-latka i 40-latek?

Polecane posty

Gość eunuch
Skoro tylko przytulanie i ew. pocałunek w policzek, to na 100% nie jest to mężczyzna tylko eunuch. Daj se na zatrzymanie, przynajmniej do pełnoletności.

Glupia jestes czy co? wode z mozgu Ci facet zrobil ? TO jest tyle lat roznicy, On ma zone pewnie tak? Przeciez On ma juz swoje zycie, ulozone, poukladane, a Ty caly swiat przed Toba, jeszcze samej Ci sie to znudzi, teraz mowisz ze jest cudny i skaczesz kolo niego, a On sie bedzie cieszyl, 15 lat masz, przemysl to! Znam taki przypadek, tylko ze roznica jest 10 lat i tez uczennica z nauczycielem, Ona ma 18 On 28, ale to juz inna sprawa..

Moi rodzice przeciez nie moga sie o tym dowiedziec bo by mnie zabili. Zle by zareagowali.. ale jak mozna odczekać , jak mozna odmowic sobie fajnej bliskiej dobre znajomosci a pozniej zaglebiac sie w cos wiekszego;( \"jedyna rada\" ejj spoko luz myslisz tylko o seksie?

Gość doo autorkii
a chciałabys aby Twój tata interesował się twoja koleżanką ? jakie masz odczucia do takiej bardziej niż bliskiej sympatii ? napisz szczerze

nie chciałaby w zyciu zeby taak sytuacja miała miejsce.. Hm.. czy do niego? chodzi o to czy czuje coś do niego? hm..;( zdaje mi sie ze tak bo to nie jest cos takiego zwyklego jak np chlopak z innej klasy tylko to jest takie inne uczucie ale nie potrafie tego dokladnie okreslic..

Gość gucio19956667
Wiesz , mam za 5 miesięcy 15 urodziny i jestem w związku z 40 letnim chłopakiem , jest wspaniały dla nie których to jest chore , gadają że jest stary nie przystojny . Jestem z nim szczęśliwa , nie jestem z nim dla pieniędzy czy czego kolwiek . Nie którym wydaje to się chore . Ale ja mam wyrąbane . Dzwonimy codziennie do siebie , kilka nocy przepłakałam przez to że boje się że go stracę przez ludzi którzy gadają . Tą wiadomością chcę dojść do tego że bez względu na różnicę wieku , liczy się uczucie i to że nie macie przed sobą żadnych sekretów . Taka jest moja opinia , mam nadzieję że ktoś się znajdzie kto mnie zrozumie i poprze . Proszę piszcie odpowiedzcie szczerze co myślicie .

Gość gość
Ja chetnie się zakocham w 15 latce.

Gość gość
A ja chcę chodzić z 15 latką, jeżeli któraś kobieta w wieku 15 lat chce mieć w tym wieku faceta, to zapraszam.

Gość gość
Sam jestem po 40 ce ale wygladam bardzo młodo, chce poznać i chodzić z 15 latką, jestem szczupły, zadbany i wolny. Napisz gdy chcesz być kochana.

Gość gość
Jestem chlopięcy szukam bardzo silna i wysoka 15 letnia dziewczynę, dam zarobić, jestem szczupły i lekki, chce byś mnie nosila na barana.

Gość gość
Legalne, jestem szczupły i lekki, szukam bardzo silna dziewczyna wielką wysoka,

Gość gość
Legalne, jestem szczupły i lekki, szukam bardzo silna dziewczyna wielką wysoka,

Gość gość
Jak mężczyzna który ma +35 lat pragnie chodzić z 15-24 latką to wiedz że coś jest nie tak , oczywiście +25 latki do 35 to młode kobiety ale ja napisałem o tych bardzo młodych

Gość gość
gość 2017.07.15 A ja chcę chodzić z 15 latką, jeżeli któraś kobieta w wieku 15 lat chce mieć w tym wieku faceta, to zapraszam. xx Zapamiętaj że 20 a co dopiero 15 to nie kobieta.

Gość gość
Dla 15 latki taki facet to oblesny stary dziad i w zyciu by go nawet nie chciala poznać .Wymyśla sie Historie o facetach rozkochujacych tak młode dziewczyny bo ci faceci nie potrafia przyjać do wiadomosci zę juz nie wygladaja jak 18 latkowie . Dla 15 latek tylko mlody chlopak jest za grozeniem i tylko On chce seks i go dostaje bo przeciez malo ktora 15 altka jest dziewica .Tak wiem słyszałem nie ktore panie chwalą się dziewictwem a tak naprawde mialy setki partnerów.