Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze piegowatych facetow

RIGEVIDON dla kobiet po 30-tce?

Polecane posty

Mam 23 lata i lekarz wypisal mi rigevidon gdyz chodzilo mi o cene poza tym musze sobie wyregulowac cykle, nie potrzebuje antykoncepcji, obawiam sie tylko ze ten lek jst przestarzaly i boje sie ze przytyje po nim :( slyszaAlam kiedys ze to dla starszych pań :(

Gość klauducha
Biorę Rigevidon od roku ,czuję się na nim poprostu swietnie nic nie przytyłam (choc przydało by się bo jestem chudzielcem ). Acha najważniejsze mam 26 lat . Polecam Rigevidon !!!!!!!!!!

a ja mam 23 i nie wiem czy moge brac :( czy jest tu jakas dziewczyna w moim wieku ktora bierze i nie przybylo jej kg???

to czy przytyjesz to sprawa indywidualna! nie ma co porównywać i się sugerować opiniami innych, bo każdy z nas jest inny.to co dla jednej jest świetne na inną działa potwornie. weźniesz to się przekonasz.

Gość askjcnzkncx
mam 22 lata, biore 3 opakowanie, nic nie przytylam polecam

ja go brałam 2 lata ;) od 21 do 23 roku życia też właśnie na wyregulowanie miesiączek i unormowanie endometrium, które miałam za grube i przez to baaaaaaaaaardzo bolesne miesiączki ;) czułam sie po nim rewelacyjnie, nie tyłam, nie miałam plamień, libido mi wzrosło (:P), nie miałam wahań nastroju itp ale najważniejsze : odstawiłam 9 mscy temu i jak do tej pory cykle mam regularne i absolutnie mnie nie boli podczas @ ! ;)