Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec końcówki

jak potoczyły się losy Waszych ex?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuupuu
up??????????/

Gość wodorosty
......?

Gość 1 odjąć 1 =
????

Gość ładnie brzydka
ma sie bardzo dobrze, jest sam, poznaje nowe kobiety, poswieca sie pracy i piwobraniem z kolegami:) kobietobraniem zapewne tez zwykly

Gość Anna__ Maria
Mój były jest sam, chyba. Wygląda świetnie :) Cieszę się, ze jest już byłym :)

Gość persja ma kraina
no jak tam u nich?

Gość cos tam coś tam
żyjom se, jedni lepiej inni gorzej ale żyjom

Gość 23latek
Moja ex po dwóch miechach od rozstania czyli w grudniu 2008 znalazła jak to mówi "Księcia z bajki" i jak mówiła to ten jedyny. Ale coś widzę po Jej statusach czy profilu na facebooku, że przeżywa niezły kryzys. Ale nie będę się wtrącał. Ja nadal odchorowuje te rozstanie bo związek był długi. I nadal jestem sam :|

Gość SzalonyKrólik
Pierwsza-3 lata związku-dziecko (wpadka) i mąż który chcę się z nią wziąść rozwód-podobno straszny leń z niej szkoda że ja tego nie widziałem wcześniej:) Druga-policjantka 5 lat związku-zabiła nas praca (ja też mundur).Nie wiem co robi po rozstaniu wyprowadziłem się od niej i przeniosłem się do innego miasta nie widzimy się i niech tak zostanie...oboje mamy broń:)

Gość moj byly chyba jest sam
minelo 7 lat. kilka razy probowal sie odzywac ale ja bylam szczesliwa w innym zwiazku i jestem nadal. z kims tam byl i jak mu powiedzialam ze ciesze sie ze jest szczesliwy to mi odpowiedzial" ale ja nie powiedzialem ze jestem szczesliwy" i na tym nasza rozmowa sie urwala. ostatnio odezwal sie 3 razy na naszej klasie, ale ja nie odpowiedzialam (nasz zwiazek(znajomosc) zaczal sie od tego ze sie do mnie odezwal 3 razy smsem i ja za 3 razem odpowiedzialam, potem powiedzial ze dawal sobie 3 szanse (do 3 razy sztuka) teraz nie dalam sie nabrac. ale slyszalam ze byl w anglii, otworzyl swoj upragniony interes tu w polsce, ktory planowal jeszcze jak bylismy razem.

Gość idzie idzie wiosna
no i co tam?

Gość konik Joli R.
poszli w zapomnienie no możew 1 to sentyment na pewno

Gość deellicja
1. cały czas niebieski ptak a już 30 wiosen 2. ożenił się, rozwiódł , ma nową pannę 3. ożenił się zdradziła go żona , chyba kiepsko z nim 4. szykuję go awansować na byłego

Gość pisalam tu juz
menda sie ostatnio odezwala,myslal chyba ze wielce zainteresowana bede

Gość kotka69
Jeden jest w związku, szczęśliwy :) Drugi ciąge nieszczęśliwie zakochany, to wieczny marzyciel..

Gość krumka
- zapuścił się od lat nie zmienił gównianej pracy choć na nią narzekał - wrzenił się w bogatą rodzine ale chyba nie jest szczęśliwy - wyleciały mu zęby, urósł brzuch (piwsko) i tak sobie żyje - jest sam , szkoda mi go bo bo chyba przezemnie nieszczęśliwy (zdradziłam i odszedł) traz bym juz tak nie zrobiła bo wiem że to odbija się na zdradzonym a także na jego późniejszych związkach w tym i partnerach..... przez niego czuje sie jak szlauf

Gość ccp + c
????

Gość funnywoman
1. Nie za bardzo wiem co u niego bo nie mamy kontaktu od pol roku. Chyba nadal mieszka z mama i nie ma dziewczyny.W sumie zadzwonil do mnie tydzien temu po pol roku milczenia i zapytal co u mnie. Odpowiedzialam ze ok, zapytalam co u niego ,on powiedzial ze zadzwoni wieczorem i pogadamy dluzej i nadal milczy. Nie dziwi mnie to bo zawsze byl malo powazny:P 2. Jest szczesliwy z laska ktora poznal 3 dni po klotni ze mna i z tego co widze po zdjeciach na naszej klasie, to zanosi sie na powazny zwiazek.Jest juz z nia 1,5 roku.Przez pierwsze pol roku bycia z nia, dzwonil do mnie co miesiac lub przyjezdzal bo mu brakowalo rozmow ze mna. Potem zobaczylam go w lokalu i mialam wrazenie ze sie mnie boi. 3. Nie wiem co sie dzieje bo nie mamy kontaktu. Zreszta bylismy ze soba krotko,raptem 3 miesiace. Na nim mi najbardziej zalezalo ale on wybral wlasna droge, zapewne kogos ma na oku .Nauczona po poprzednich zwiazkach,ze przyjazn z ex po rozstaniu boli i nie jest mozliwa , poprosilam go wlasnie o brak kontaktu

Gość sygnatura akt
????

Moja ex zaharowuje się do nieprzytomności w pogoni za kasą, takie ma podobno priorytety odkąd awansowała. Przeszła załamanie nerwowe i problemy z sercem spowodowane stresem i przemęczeniem organizmu. Nie chciała wyluzować, byliśmy zaręczeni, ale 4 miesiące przed ślubem zerwała, mówiąc, że ona chce zarabiać kasę, nie chce jeszcze dzieci (miesiąc wcześniej chciała). Nie miała czasu nawet na zakup sukni, nie mówiąc o organizowaniu przyjęcia weselnego. W sumie dobrze się stało, bo żeniąc się z nią popełniłbym największy błąd w życiu. Jej poprzedniczka wyszła za mąż, po roku mąż się z nią rozwiódł... Losów pozostałych pań nie znam.

Gość up 1/2
też posłucham historii

Gość kontikka
up

Gość frufru
"Connie299 - ma nowa dziewczyne inna odemnie o 360 stopni" czyli co, taką samą jak Ty, tak?...

Gość khskfhj
1 EX - bylam z nim4 lata, zostawil mnie bo mieszkal pol roku przed naszym rozstaniem z jakas panna, pracowal w innymmiescie, ona go wykorzystala i teraz mieszka z mamusia jest bez pracy, po podstawowce i ma 36 lat 2 EX - bylamz tym tez 4 lata, niezdecydowany maminsynek, mieszka do tej pory z mamusia a ma 34 lata, pelno dlugow, niedoklada sie dla matki do mieszkania i nigdy nie ma pieniedzy,a pracuje, nawet od czasu do czasu jego auto stoi pod domem bo nie ma na benzyne i jedzie autobuse heheh, a pracuje jako technik informatyczny i ma od cholery tych minitorow i innych czesci wiec nie wiem jak sobie radzi zalowalam po rozstaniu ich obydwu ale teraz jestem naprawde szczesliwa...:)

Wziął ślub z jakaś małolatą - żeby nie było jestem młodsza od niej - no i już robię zakłady kiedy będzie rozwód :) on taki zatwardziały kawaler co to NIGDY nie da się uwiązać żadnej kobiecie... heheh ale poleciał na młodą, ślepo wpatrzoną w niego/jego kase no i tak sobie żyje. i prawde mówiąc mam ochote walnąć sobie w łeb z rozpędu jak sobie pomyśle po że z nim byłam... fujjjjjj...

Gość bańka z nosa
rucha ją całe miasto

Gość opa-dam
opa?????????????????????????????????????????

Gość Edytas
Zależy który z moich ex.. np .bartek po mnie kolekcjonował dziewczyny ..teraz dał sobie spokój... Marcel ma super dziewczynę z tego co wiem : )...Adem sam ..wciąż mnie kocha ;(..a u reszty to różnie ...nie zabardzo wiem jak mam być szczera

Gość capssss lock
co tam u historycznych egzemplarzy ?