Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec końcówki

jak potoczyły się losy Waszych ex?

Polecane posty

Gość wieśniara
no żyjom ino jak

Gość Viera Viera
nadal jest ofiara losu :P

Gość graficiara
sczerze to mnie to nie interesuje co porabia moj eks ;p

Gość moj ex ex ex
ex num 1 - dziecko zrobil w wieku 18 lat:P drugie zrobil za jakis rok po urodzeniu tego pierwszego , wiec ma 2 dzieci i zone :D aktualnie nie jest z zona (przynajmniej tak bylo a teraz to nie wiem ) chodzi na panienki i pije .......a tak wogole to nie wiem co sie z nim dzieje ex num 2- ozenil sie , czy dziecko ? nie wiem , bynajmniej go jeszcze nie maja :D moze w drodze???????????????????? tak jego zona ma 5 metrowe tipsy , jak cos ugotuje to garnek on po tyg zmywa :P a musze dodac ze mnie zostawil a bylismy swoja 1 miloscia i wogole , zostawil mnie dla panny , byl z nia rok , pozniej ona go zostawila dla goscia duzo starszego ale kasiastego :P:P a on mnie zdradzil z nia :O pozniej znalazl inna i po 2 latach czy ani nie pobrali sie :D a ja ......................... nie potrafilam nikomu zaufac , nie szukalam miloci nie potrafie chyba juz prawdziwie kochac , choc od niego minely juz z jakies 6 lat .... al ewkoncu spotkalam kogos z ktorym mysle ze sie uda :) ps bylam 5 lat sama:O:O:OO:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O pragne teraz byc kochana i kochac wyjsc za maz i miec dzieci :P

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeee

Gość Dróżdż
Nie wiem jak się potoczyly losy mojego ex. Nie chcę wiedzieć. Miałam go za inteligentnego gościa, ktory wie czego od zycia chce. Wielokrotnie powitarzal mi, ze znalazl we mnie to czego zawsze szukal, ze czuje sie szczęśliwy, że kocha...Po 4 latach rzucil mnie, ale zrobil to tak, ze po prostu przestal sie odzywac. Skłoniłam go w końcu do rozmowy. Powiedział, że chce się wyszaleć...Cóż, prawdziwego faceta poznaje się po tym jak kończy...

Gość gil z nosa
opa

Gość umtatarata
opa , no co tam?

Gość mój ex
jest w seminarium duchownym :)

Gość hjkhkljkljljkluiyugjgfg
no?

Gość broken heart girl
1 ex ożenił sie z moją koleżanką w sierpniu tego roku.:) 2.ex wpadł ze swoja pocieszycielką zaraz po naszym rozstaniu, wzieli ślub, mam nadzieje, że układa im sie dobrze mimo wszystko. 3 ex do dzisiaj jest samotny i szuka żony.Miał pare przygód z tego co sie orientuje ale do dzis nie może o mnie zapomniec(mineło 3 lata) 4 ex jest moim mężem

Gość a mój eks wyjechał bardzo dale
i gnębił mnie mailami, zdjęciami, wynurzeniami i wyznaniami. Nawet jak wyszłam za mąż nie przestał, chociaż zmniejszył częstotliwość... Niedawno wrócił :o

Gość gumka do kłaków
1 ex wyjechał za granice i do tej pory tam siedzi...zostawil mnie bo zxachcialo mu sie wolnosci...tam zwiazał sie z jakas laską..po 2 atach sie rozeszli teraz nie ma nikogo...mamy ze sobą kontakt, nawet bardzo dobry 2ex zostawil mnie dal swojej byłej...ktorego ta zostawila dosc szybko :] teraz mieszka zjakas dziewczyna...nie gadamy ze sobą...informacje dochodzą pocztą pantoflową ;p 3ex zostawil mnie bo stwierdzil ze to nie to...nie mamy ze sobą kontaktu...tęsknie za nim strasznie i chyba nigdy nie pokocham kogos tak mocno jak jego :O

Gość madam sentyment
Nie mógł sie po mnie pozbierać 4 lata, skakał z kwiatka na kwiatek. teraz ma jakiegoś blond paszczura, kobietą to to nie mozna nazwać, bo to dziecko jest 20 letnie.... A wygląda bardzo fajnie :) Jak zawsze, on miał dobre wyczucie gustu i zawsze o siebie dbał. I to mój jedyny ex. Mam do niego sentyment po latach. pamięta się tylko to co dobre, zazwycaj tak jest...

Gość to jak sobie radzisz
oolala a moj ex siedzi w Angli syna juz 3 lata nie widział alimentów nie płaci zwykły śmieć to jak sobie radzisz????

Gość andzia50000
zabił się - smutno mi