Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama karmiąca kiedys piersią

KARMIENIE PIERSIĄ ROCZNEGO DZIECKA TO PERWERSJA!!!!!!!!!

Polecane posty

Karmienie piersią dziecka, które już chodzi, mówi to perwersja. Byłam świadkiem niejednokrotnie gdy w towarzystwie, w miejscu publicznym podchodzi maluch do mamy i podnosi bluzkę. Dopuszczam karmienie do 6 miesięcy potem to się robi niesmaczne. A matki karmiące do 2 roku życia??? Przecież to ohydne, obleśnie i niesmaczne i naprawdę zakrawa na perwersję. Też trzeba szanowac swoje ciało, a po 2 czy 3 letnim karmieniu piersi wyglądają jak wymięte wymiona. Nie dziwne wtedy, że kobieta czuje się nieatrakcyjna, facet nie chce na nią patrzec itp. Poza tym bądź co bądź piersi są stworzone do seksu, a nie do gryzienia przez malucha więc kobiety pomyślcie co robicie bo potem będzie za późno !!!

Gość piersi sa stworzone
wlasnie najpierw do karmienia potomstwa, a potem do sexu ;) Moja prababcia karmila do 2 lat :) Totalna degeneracja, co? ;)

Gość nie zgadzam się
w całości z wypowiedzią. Mój mąż jest z pewnością normalniejszy od twojego, a moje 10 miesięczne dziecko nie mówi, więc sobie jeszcze pokarmię :P

a widziałaś kiedyś piersi kobiety karmiącej 2 lata??????????????? Są wyciągnięte !!!!! Poza tym mój mąż jest normalny:)

Gość po ciazy dostajesz jeszcze
rozstepow, masz duzy brzuch, wypadaja ci wlosy, zeby sie psuja... Tyle tych nagatywow, ze jak komus zalezy na wygladzie to po prostu niech sobie odpusci dzieci :)

Gość biedna kobieto
Tobie sie wszytko poprzestawialo....

Gość hmhmhmhm
Ja karmiłam do półtora roku. Ale jestem perwersyjna! Na dodatek mam ładne piersi, które wciąż podobają się mojemu mężowi. Dla mnie perwersją jest uważanie, że piersi zostały stworzone do seksu.Ale to moja opinia i masz prawo się z nią nie zgodzić, bo - w odróżnieniu od ciebie - jestem tolerancyjna

Ja więc jestem baaardzo perwersyjną matką bo karmiłam syna do 2,5 roku życia .Nigdy mi nie podnosił bluzki bo niestety on jedzenie uznaje za przykrą konieczność ( do tej pory).Jak był właśnie maleńki to prawie nic nie jadał w takiej ilości by mu do życia starczyło , do tej pory mam stare zapiski z których wynika że jako np. roczne dziecko zjadał 30 ml kaszki , 50 ml zupki więc co miałam mu dać umrzeć z głodu ? Więc po każdym takim głodowym posiłku dawałam mu jeszcze pierś. Córkę zamierzam karmić do roku bo ładnie i chętnie je wszystko , pierś dostaje tylko rano po przebudzeniu. Syn ma teraz 11 lat waży tylko 27 kg i CHORUJE RAZ W ROKU !!!Od pierwszej klasy szkoły podstawowej ma 100% frekwencję . Pozdrawiam wszystkie inne perwersyjne matki !!!!!!!!!!111

nic mi sie nie po przestawialo, po prostu tak jest, wyglada to niesmacznie KOBIETA I JEJ 2 CZY 3 LETNIE DZIECKO UWIESZONE NA CYCKU!!!!

a te łądne piersi to kwestia względna :p

a nie mozna pogodzic seksu z karmieniem??? Przeciez stworzone zostały do 1 i drugiego nie?

autorko skoro to takie perwersyjne to lepiej jak widzisz taką scenkę to wiej gdzie pieprz rośnie bo jeszcze to się odbije na twojej psychice i będziesz musiała się leczyć a z drugiej strony co cię obchodzą cycki innych kobiet???

Gość a ja się zgadzam z autorkąa
dla mnie to może nie perwersja to za mocne słowo ale niesmaczne, ale jak kto robi jego sprawa

Gość ale piersi przede
wszystkim stworzone zostaly jednak do karmienia ;) Oczywiscie ze mozna pogodzic - nawet trzeba ;) Ja nie wiem gdzie autorka widziala wiszacego u piersi 2 latka... Karmienie to czynnosc intymna i zwykle wykonuje sie ja w odosobnieniu ;)

Gość mama karmiąca kiedyś piersią
Mówię tak, bo piersi po karmieniu zwisają mi prawie do pasa, a i brzuch jest pokaźnych rozmiarów :P

mam koleżankę która karmiła ponad rok ja karmiłam 4 miesiące i nasze piersi nie wyglądają jak przed porodem tak ma większość kobiet czasami pojawiają się rozstępy i piersi tracą na jędrności a i tak to zależy od kobiety jakie ma predyspozycje więc nie przesadzaj

Gość Ja w parku nie widze
zadnych cyckow ani wiszacych z nich dzieci ;] Jaki to park? ;)

Gość Alexxxa
Słuchaj, najpierw mówiłaś o karmieniu rocznego dziecka, teraz trzylatka. Zdecyduj się, bo to spora różnica. Wygląd piersi w dużej mierze zależy od predyspozycji. Jedna może nie karmić wcale i miec brzydsze piersi od kobiety, która wykarmiła czworkę dzieci.

na pewno tak samo bo mam mały biust i pojawiło sie kilka rozstępów małych cycków ni jak nie da sie do pasa wyciągnąć moja znajoma ma to samo karmiła ponad rok a widok w parku, to wolny kraj żeby tylko takie rzeczy cię obrzydzały bo mnie bardziej obrzydza widok zachlanego menela w parku ale są różne gusta

Gość Dżizys
a ja sie zgadzam,ze dwulatek z cyckiem w buzi jest obrzydliwy. Jeszcze jak ma dużo zębów :O. A kobiety sie nie cackają tylko w publicznych miejscach wyciągają obwisłe cycory. "Synku, tylko nie odchodź za daleko!":P Jeszcze "milszy" jest widok dwulatka biegajacego ze smoczkiem w gębie.:O Prawie jak cyc. Rozumiem niemowlaki karmić cyckiem, ale biegające, uzębione dzieci?? To rzeczywiście perwersja. Takie kobiety chyba lubią mieć pogryzione sutki. :D:D

widzę jednak że miałaś potrzebę pochwalenia się jak cudnie wyglądasz po ciąży i dobrze twoja sprawa a moim zdaniem każda zadbana kobieta po ciąży wygląda ładnie bo samo macierzyństwo dodaje uroku

Gość piotka*
piersi sa stworzone do sexu ------ jezeli "ktos stworzyl piersi" to napewno po to aby kobieta miala czym wykarmic potomstwo

Gość Alexxxa
hmm, u mnie w parku jeżeli ktos coś wywala, to raczej faceci :p

Gość piotka*
Ja w parku nie widze ---- dobre :D ja wsumie tez nie widzialam nic podobnego