Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama karmiąca kiedys piersią

KARMIENIE PIERSIĄ ROCZNEGO DZIECKA TO PERWERSJA!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość piotka*
widze ze tylko autorke przesladuja piersi w parku ;)

Gość Ja w ogole rzadko
widuje kobiety karmiace w miejscach publicznych. Moze po prostu nie zwracam uwagi ;)

Gość samanta zgd
ja karmilam do 5 miesiaca uwazam ze kazdy powinien karmic jak i do kiedy chce czy perwersyjene?moze nie, ale nie malo zboczencow na tym swiecie, ja nigdy nie karmilam publicznie

Gość a ja karmie
A ja karmilam pierwsze dziecko 9 mie. a teraz karmie juz juz cztery i wcale niemam obwislych cyckow a nawet jak by byly to i tak bym karmila bo najwarzniejsz sa dzieci a ja im daje to co najlepsze.Autorko tego tematu jestes samolubna i myslisz tylko osobie ,a moze masz depresje.

Gość miałam pogryzione
sutki przez moja polroczna coreczke i nie wypobrazam sobie karmic jej do 1 czy 2 a nie daj boze 3 roku zycia!!!!!!!!!przeciez ona ma zeby! zjadłaby mi sutki i zgadzam sie z autorka ze widok kobiety jeszcze z oblesnymi wielkimi cyckami jest niefajny:(

Piersi nie wyciągają się od karmienia bo przecież dziecko nie ciągnie ich całych ale same brodawki!!:) Piersi zmieniają kształt przez już w ciąży jak zaczynają nienaturalnie szybko rosnąć a potem również szybko wracają do swoich rozmiarów. Jeszcze parę nawałów pokarmowych i już mamy efekt rozciągniętych piersi. No chyba że wasze dzieci latały z cyckiem po całym pokoju bo ja tam przystawiałam główkę dziecka do piersi i ono spokojnie ssało nie szarpiąc całą piersią na lewo i prawo:P:)

może nie jest najfajniejszy ale wole oglądać to niż zachlanych meneli którzy się wszędzie pałętają

to ze nie karmię dziecka piersią do roku, 2 czy trzech lat nie jest samolubne. Karmilam do 3 miesiaca i wystarczy. Samolubne nie jest dbanie również o siebie. Tylko niestety wiele kobiet o tym zapomina wychodzac z zalozenia ze dziecko i tylko dziecko, ona sama i maz ida w odstawke, łażą nieumalowane, zapuszczone, grube itp itd

Karmiłam do 14 mies. i było super. Następne chciałabym karmić do 6-12 m., chyba, że przestanie wcześniej. Biust tak samo ładny jak wcześniej, więc tym bardziej nie widzę problemu.

No właśnie jak piersi szybko się powiększają a potem wracają do swoich rozmiarów po karmieniu to skóra sie trochę rozciąga i pojawiają się np rozstępy i ja je mam i mam to gdzieś i mój mąż też i moje dziecko jest zdrowsze i gdyby miały się do pasa się rozciągnąć to też bym karmiła

Gość nie zgadzam się
jak nie wiesz nie gadaj, dziecko nie gryzie przy ssaniu mleka z piersi :P

a ja nie chce ogladac ani meneli ani matek karmiacych publicznie, zreszta nie to nie tak-ich sprawa, ten widok nie napawa mnie obrzydzeniem, tylko ja bym tak po prostu nie mogla, i dziwi mnie fakt kobiet które tak postepują, poza tym od ssania i gryzienia piersi zmianiaja rowniez klsztalt oraz od nawału i ilosci mleka i brzydkie cycki gotowe

Gość to ciekawe-nie gryzie
otóż gryzie!!!!!!!!!!!ja karmilam do 1 roku zycia i mialam pogruzione cutki niestety

Gość Dżizys
A jak mowia lekarze? do którego miesiaca życia dziecka najlepsze jest mleko matki? Bo mi nawet nie chodzi o obwisłe cycki, tylko o to,że dwulatek nie ma już żadnej korzyści z mleka matki. A umęczone matule na siłe chcą uszczęśliwiać swoje dzieci :O

Gość tak rozstepy
dla mnie to wystarczający powod zeby nie karmic piersią rozstepy na cyckach fuuuuuuuu-i wcale nie mam tego gdzies, moje cialo jest dla mnie wazne i jesli moge zrobic cos zeby temu zapobiec to zrobiue to, a jesli chodzi o meza, tak bedzie mowic ze mu to nie przeszkadza, i przez jakis czas nie bedzie, ale za jakis czas jesli nadazy sie okazja i pozna jakas atrakcyjna i mlodsza kobiete to cie pusci kantem, bo nie dbasz o siebie

Gość swiat juz zwariowal
zgadzam sie.kiedys bylam swiadkiem jak 2 letnie dziecko podeszlo do mamy i powiedzialo daj cyca...myslalam ze zwymiotuje jak matka podniosla bluzke i zaczela karmic...

Gość Dżizys
tak jak ze smoczkiem. na siłe wpychają niemowlakowi "bo się uspokaja" a potem biegaja takie 2,3 latki ze smoczkami i wielki raban "jak mogę go odzwyczaić od smoczka?"

Gość a ja karmie
utwierdzasz mnie w przekonaniu ze jednak jestes samolubna bo dziecko powinno byc najwarzniejsze a nie to czy jestem umalowana czy nie a tobie tylko o wyglad i figure chodzi pani wielka kosmetyczka fryzjer itp.

Gość kazdy facet
lubi zdbana kobietei w tym tkwi wlasnie problem, kkobeity narzekaja ze faceci uganiaja sie za mlodszymi a same nie dbaja o siebie i maja gdzies swoij wyglad i czy maja rozstepy cellulit i wielki brzuch, a potem dramat - on odszedl do innej, on mnie zdradzi, to dbajcie o siebie, a szczegolnie po ciazy

Gość swiat juz zwariowal
ale to juz nie chodzi o to zeby miec piekne cialo....chodzi o to ze to jest obrzydliwe, sam fakt ze karmi sie jeszcze takie duze dziecko:/

Gość Alexxxa
Jeżeli mój mąż miałby mnie zostawić tylko dlatego, ze mam rozstępy na piersiach, to niech już teraz idzie do diaba.

Gość srutututuuu
opowiem Wam anegdotę rodzinną. Mój kuzyn był karmiony piersią do 2 roku życia,po prostu nie chciał nic innego jeść, mieli z nim z tego powodu masę kłopotów. I kiedyś się tak zdarzyło, że jego rodzice wybrali się na wesele, a z małym została tylko babcia. Nie mogła go uśpić bo chciał jak zwykle na dobranoc cyca. Więc ta biedna babcia, nie mogąc sobie już z nim poradzić, dała mu swojego cyca do possania. Mały usnął w ciągu 5 min. Teraz to już 20letni chłopak i podobają mu się dziewczyny tylko z dużym biustem, widocznie pozostało zamiłowanie do piersi.... Osobiście uważam, że autorka przesadza. To wolny kraj i każdy może robić w nim co chce, a karmić nawet do 3 roku życia. I nic nikomu do tego.

Gość Dżizys
no a potem wyrastają takie dzieciaczki i w szkole mowią do pani nauczycielki w najlepszym razie "spierdalaj dziwko" :O A mamusie bronią swych "pociech" do upadłego. Swiat schodzi na psy............niestety.

Gość srutututuuu
a co Cię to obchodzi co nimi kieruje???? pilnuj swoich piersi a nie cudzych.

Gość karmiłam 15 miesięcy
i wcale mnie synek nie gryzł to raz dwa: piersi natura dała nam żeby wykarmić dzieci i żeby zwabić potencjalnego partnera, to że one służa do seksu to ludzka interpretacja trzy: jestem i byłam zadbana mamą, która karmiła poniekąd dlatego że jest samolubna i nie chciało jej się bawić w butelki, wyparzanie itp Bardzo lubię widzieć w parku matke ktora karmi-jakos niegdy nie widziałam dziecka 'uwieszonego". I droga autorko, sprawdx sobie w słowniku co znaczy słowo "perwersja"

Gość srutututuuu
nie rozumiem co ma karmienie piersią do wulgarnego i złego zachowania w szkole? to przecież kwestia wychowania i kultury jaką otrzymuje w domu.

Gość limke
karmilam dziecko przez 1,5 roku i niemozesz mi zarzuc ze jestem zaniedbana jestem szczuplejsza niz przed ciaza zawsze pomalowane paznokcie bez makijazu nie wyjde na miasto itd. a tak wogole to nie wiem co ma z tym wspolnego dlugie karmienie piersia

Gość swiat juz zwariowal
ale po co wy to konkretnie robicie???dla oszczednosci karmicie piersia przez 2 lata???

obchodzi mnie co nimi kieruje droga kolezanko, poniewaz jest to niesmaczne delikatnie mówiąc, wolny kraj niech kazdy robi co chce, ale dziecko w takim wieku powinno ssac butelkę a nie byc ciagle przy cycku nadopiekunczej mamusi a co do wygladu - coż, kazdy ma zwiazek jaki ma,tylko czemu wy wymagacie od facetow czegos a same nawet nie zadbacie o wlasne cialo mnie w przeciwienstwie do was obchodzi jak wygladam i chce byc atrakcyjna przede wszystkim dla siebie samej,a nie patrzec w lustro ja wielka dupe i cycki z rozstepami, jakbym tak wygladala to po prostu popadlabym w dola