Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tancereczkaaa

Ale mam przerąbane ja sie z tego g... nie wyślizgam!!!!

Polecane posty

Gość tancereczkaaa

Praktycznie dopiero sie zaczął rok szkony a ja juz z matmy mam 6 baniek na czysto..........nie wiem co robic ucze si ale nic nie wchodzi mi do glowy jestem z III gimnazjum ..................ma ktos podobnie???????????............. pocieszcie mnieeeeeee

Gość ja to się uczyłam i
miałam same 4 i 5 :D

Gość tomuś przystojniak
ja mam tak jak się zacznie to lecą....szkoda gadać:( z matmy to tylko poprawiam

Wiesz co ja mam podobnie ale z historii ale poprostu to przez moje lenistwo i tez przez ta ze bardzo nie lubie historii, ale ja nie mam 6 palek tylko 2 i zaraz dojdzie 3. Moze wez korepetycje albo cos takiego ?? pogadaj moze z babka od matmy moze Ci wytlumczy tez jestem w III gim.

Gość tancereczkaaa
2 mam za pieroły pierwszą za to że 5 sekund pozniej powiedziałam ze nie mam zadania niz na poczatku lekcji to mi wpisała zamiast bz to dała mi pałe a drugą z to ze kolega z ławki mnie kopnął i ja powiedziałam "prosze pani ja juz nie wytrzymam z tym downem" a ona ze mam 1 z pracy na lekcji tylko ciekawe co to ma do matmy a po drugie wszytsko miałam od deski do deski zanotowane i zadanie zrobione!!!!!!! nienawidze jej!!!!!!! reszte mam z kartkówek opd i sprawdzianu ja sie boje bo we wtorek jest wywiadówka i moja mama mysli ze ja mam tylko ze 3 bańki a tu 6!!!!!!!! co ja mam robić???? ja sie bede z nia klocic za te 2 banie!!!! a teraz sie ucze bo jutro musze cos poprawic wkoncu musze sie jakos ratować!!!

Gość tancereczkaaa
no chyba wlasnie bede musiała korki....w 1 klasie miałam to mnie ta dziewczyna wyratowała bo dzieki niej komisa zdałam a 2 klase na legalu....gdyby nie ona to juz dawno by był kibel....

U mnie to była normalka. Ze wszystkich przedmiotów oceny więcej niż pozytywne, chociaż poziom wysoki, a z matmy jedynki jedna za drugą.:P Weź korepetycje- innego wyjścia nie ma, chyba że masz jakąś koleżankę, która mogłaby Ci pomóc?