Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyającaja

Komu przez masaż powiększył się biust???

Polecane posty

Gość pyającaja

Czytałam topik o ujędrnieniu i powiększeniu piersi i jedna osoba pisała o kikuminutowym masażu. Czy on naprawde działa??? Pomógł komuś?

Gość kicunia29
do pytajacej tak to prawda rob tak : Trzeba je masować pókolistmi ruchami, ale nie wyciągając skóry, lecz raczej przygniatajac, od środka klatki, w dół, a potem w góre -od zewnątrz spod pachy do środka. Pobudza się gruczoły i węzły chłonne pod pachą, i zagarnia w stronę piersi to co sie wydziela. Najlepiej jesli to robi twój partner. Wtedy zaczynaja pracować hormony jak u młodej dziewczyny i piersi rosną. Staja sie nabrzmiałe i jędrne, moga byc trochę bolesne, jak w czasie dojrzewania. Trzeba to jednak robic regularnie 100-300 razy, bo niestety kiedy się przestaje wracaja do swojej poprzedniej formy. Zakazane dla kobiet, które maja podejrzenie guzów ,cyst itp. !!!! Wypróbowałam- działa!!! Trzeba tylko być cierpliwą na początku, ale jak zaczna rosnąć to rosna do porządanej wielkości.Jest to stary sposób medycyny naturalnej. Prawą pierś masuje się zgodnie ze wskazówkami zegara, dla patrzącego z na przeciwka, nie dla posiadaczki piersi. Lewą odwrotnie do wskazówek zegara. Naprawdę wypróbowałam na sobie. Nawet nie masuję teraz regularnie, bo nie chcę miec nr. E, ale po wykarmieniu dwójki dzieci i potem po noszeniu dwóch pustych woreczków o wiele mniejszych niz przed ciązą, wróciły do wyglądu młodzińczego. Miałam nawet roztepy po bardzo silnym powiększeniu sie w czasie karmienia. Wygladało to okropnie, jak pomarszczone. Teraz maja znowu młodzieńczy wygląd, sa pełne,okrągłe i sterczące do góry. Jak u nastolatki. Z rozmiaru B, powiększyły się do C i nie widać roztępów. Masujac w drugą stronę podobno sie zmniejszają. Tego nie próbowałam. b naszą prawą pierś, ale zgodnie ze wskazówkami zegara dla patrzącego z na przeciwka. Poza tym : zmiany są juz w pierwszym miesiącu, ale piersi są większe przed miesiączką niż po. Nie należy sie tym martwić, że po miesiączce ich rozmiar znowu będzie troche mniejszy, po prostu przed- są i tak zazwyczaj bardziej nabrzmiałe. Jeśli będziemy masować regularnie, to po kilku miesiącach zmiany będą trwałe i postępujące. powodzenia systematycznosc obowiazkowa

Gość pytajacaja
dziękuje za odpowiedź

Gość kicunia29
masaz trzeba umiec robic nie naciagac tylko ugniatac!!! nie wiem mi jak narazie pomaga........moze z braku uniesien......;-)

Gość taaaaaa chyba tylko DODZIE
:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość Lolittaaaaaaaaaa
jej!!!!!!!!! dzieczyny zainwestujcie w push up-y! bo krzywde sobie zrobicie tym miazdzeniem cyckow! Piersi sie nie choduje! one rosna rosna do takich wielkosci jakich maja byc nie wieksze i nie mniejsze(uwarunkowane genetycznie). masaze maja na celu ujedrnienie biustu i uelastycznienie skory dekoltu, szyji i piersi! litosci! przeczytajcie sobie cokolwiek na temat mazazy zanim zaczniecie sobie robic krzywde!

Gość draska
tak ujędrnil sie o 3 numery, bez przesady. Przeciez poprzez pobudzanie i niekoniecznie przez masaz, gruczołów czy innych struktur organizmu zywego sprawiamy, ze owo pobudzenie skutkuje wiekszym wzrostem, produkcja itp. Ja np. zauwazylam, ze od kiedy, a sa to jakies 2 miesiace, biore lodowaty prysznic, to moje cialo odzyskalo jęność i wlasnie troche mi sie biust powiekszyl.