Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króliczka

Pary mieszane-czy takie związki są w stanie przetrwać?

Polecane posty

Gość króliczka

Heja, zapytalam z ciekawosci bo mam kolezanke ktora jest z osobnikiem o innym kolorze skóry, są juz zareczeni i mają zamiar się pobrać. Stad pytanie,czy wy dziewczyny jesteście w takich związkach,jak wam sie układa, czy wychodzą roznice kulturowe, czy sa problemy na plaszczyznie jezykowej? chodzi mi o zwiazki z mezczyznami nie z Polski, obojetnie czy biali,czarni czy skosnoocy :) Dziekuje za wszelkie wpisy :)

Gość króliczka
no nie wierze,nikogo tutaj nie ma???hop hop

Gość Mamrotek
czarno na białym.

a dlaczego maja nie przetrwac? czasem sa o wiele bardziej szczesliwe niz z polakami trzeba tylko sie akceptowac szanowac i zrozumiec zwyczaje i kulture tej drugiej osoby i umiec pojsc na pewne kompromisy

Gość króliczka
a moze biało na czarnym he he :) no ktoś napisze coś?

Gość humus
jasne, ze sie uklada...jak ktos ma chec to czemu nie.....moj maz jest arabem z egiptu i jest super...teraz lezy jak pasza w lozku i nic nie robi:)...ale generalnie jest dobry, ugotuje , odkurzy...tylko nie lubi myc garow..no, ale to moge robic, bo ja nie lubie odkurzac:)....aha czekamy na potomka ...w przyszlym roku ma nastapic wyklucie....i bardzo sie z tego cieszymy

Gość króliczka
księżniczka czasami religia, kolor skóry, język którym się porozumiewają jest wystarczającą przeszkodą. poza tym opinia innych również bywa schodami.

Gość skubanny
a moze wyypierdalaj

Gość króliczka
humus gratulacje :) co z rodziną,akceptacją, znajomymi? językiem? religią?

Gość humus
nie ma problemu...religia - on jest muzulmanem, a ja katolicka dewota, ale o dziwo dochodzimy do porozumienia, swietujemy wielkanoc, boze narodzenie i bajram...jezyk- no chyba nikt nie oczekuje ode mnie, ze naucze sie arabskiego:)..tzn troche rozumie, ale jestem niepismienna:) znajomi, rodzina- rodzice i brat zaakceptowali...bo sie podlizywal..wiec sie udalo:)....wszyscy go lubia, ma taka nature ..szybko zjednuje sobie ludzi ..nawet stare niemieckie baby:)

króliczka no owszem religia i kultura bywa przeszkoda zgadzam sie jesli chodzi o opinie innych to ja bym sie nia nie przejmowala bo to moja sprawa z kim jestem jesli chodzi o mnie to podobaja mi sie zwizaki mieszane i jestem za tyle ze nie z kazdym bym sie zwiazala w sensie nie z kazda narodowoscia ze tak powiem

Gość humus
a z facetem jakiej narodowosci nie zwiazalabys sie i czemu?

nie zwiazalabym sie z murzynem bo mi sie w ogole nie podobaja tak samo z chinczykami i wszystkimi do nich podobnymi kraje arabskie raczej tez odpadaja ze wzgledu na zbyt duza roznice i inna religie,ich podejscie do kobiet

Gość humus
heheh grecy..to przeciez jak turcy! wszyscy tak sie na tych arabow uwzieli...jak trafisz na jakiegos z glebokiej wioski, gdzie na dole mieszkaja barany , a na gorze spia ludzie, a do tego, jeszcze niepismienny to jasne, ze bedziesz miec ciezko...

Gość humus
heheh grecy..to przeciez jak turcy! wszyscy tak sie na tych arabow uwzieli...jak trafisz na jakiegos z glebokiej wioski, gdzie na dole mieszkaja barany , a na gorze spia ludzie, a do tego, jeszcze niepismienny to jasne, ze bedziesz miec ciezko...

Gość humus

Gość mikserka
Sa w stanie przetrwac, jesli sa to zwiazki oparte na prawdziwej milosci. Jezeli jednak taki Wloch powie pare komplementow i juz dziewczyna jest chora z milosci, to nie wroze przyszlosci. Ja jestem w zwiazku z Francuzem i uklada nam sie swietnie.

Gość króliczka
podciągam :)

Gość króliczka
no wlasnie,dlaczego tyle jest np.opinii na internecie ze murzyni sa tacy okropni i sie nie myja i w ogole, ze pakistancy to tez w ogole i feeee.osobiscie uwazam ze jest duzo nieladnych murzynow,ale jak sie trafi czasami okaz to sa naprawde sliczni i maja w sobie to cos.jednakze wiekszosc jest malo przystojna.jedynie chinczycy,jesli nie sa mieszani nie da rady,nie widzialam ladnego :(

Gość króliczka
podciągam :)

Gość ja tez chce Francuza......
naprawde...

Gość Beatka z Kielc-romantyczka
Jak pracowałam w Niemczech to miałam romanse z różnymi facetami. Najlepsi są Francuzi i Pakistańczycy. Najgorsi są Anglicy, bo chamscy i często nie płacą. 😠

Gość króliczka
Beatko a za co oni nie płacą...:)?

Gość FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszamy do dyskusji o zwiazkach mieszanych i nie tylko na nasze now forum :) praktycznie wszyscy uzytkownicy sa lub byli w zwiazkach z obcokrajowcami. Super atmosfera zagwarantowana :) oto adres: http://www.culturalcolors.com

Gość Ktokolwoek
Oczywiscie. Jestem z Moim mezem od 5 lat i jest wspaniale:) jest z INDII

Gość ona:)Polka on Węgier
sa w stanie przetrwac i sa o wiele ciekawsze od zwiazkow niemieszanych,Polacy potrafia byc tak nudni,bez wyobrazni!!!!Ja jestem z Węgrem od 4lat.jest cudownie!!!!

Gość gość
Statystycznie więcej jest rozwodów, szczególnie gdy są z krajów pozaeuropejskich.