Gość ....finka Napisano Czerwiec 24, 2008 PRZED LECZENIEM ANTYBIOTYKAMI NALEZY ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 24, 2008 -- kazdorazowo przed zazyciem antybiotyku spozyc lyzeczke plaska nasion lnu zmielonych w mlynku ,aby uchronic zoladek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 24, 2008 --podczas stosowania antybiotyku pic jogurty (zawierajace Bifidobakterie i L .acidophillus) lub kefir. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 24, 2008 --codziennie zjadac 2 rozgotowane cebule z dodatkiem majeranku i kminku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 24, 2008 --zazywac preparat PADMA 28 (3-4 x dziennie po 2-3 tabletki )-niestety dosc drogi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 24, 2008 --zazywac preparat LEWITAN (tabletki drozdzowe ) 2x dziennie po 4 tabletki (stosunkowo tanie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 24, 2008 PO LECZENIU ANTYBIOTYKAMI NALEZY ;....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 24, 2008 ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 25, 2008 Marta 12---temat ten jest na forum....Przeczytaj ;Rogowacenie mieszkowe okolomieszkowe.Poniewaz ma zwiazek z nieprawidlowym wchlanianiem wit A -nalezy poprawic prace watroby. Siemie lniane stosowac do wewnatrz i zewnetrznie .-przemywac sluzem.Smarowac kremem z wit A-do kupienia w aptece.Robic oklady z glinki bialej.Pozostale porady doczytaj na ....pisalam na poczatku.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 25, 2008 --- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 25, 2008 ---- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 26, 2008 cdn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 ....finka a kim ty wogole jestes? homeopata? czym leczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 rumianek, ty masz grzybice ukladu pokarmowego wejdz na str http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1974873&start=8340 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam problem...z... Napisano Czerwiec 27, 2008 jak bez pomocy wagi mam odmierzyc 35 g spirytusu, 1,5 g jodyny, 5 g amoniaku w proszku i 5 g oleju ycynowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gf Napisano Czerwiec 27, 2008 a powiedzcie mi czy zioła (glistnik, uczep, wrotycz, mieeta pieprzowa) moze wpłynąć na osłabione działanie tabletek antykoncepcyjnych bo pije ten zestaw a teraz tak sie zastanawiam czy to nie ma jakiejs reakcji na tab. anty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rumianek82 Napisano Czerwiec 27, 2008 Gabsoniku:-) Czemu twierdzisz, że to grzybica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 28, 2008 Leczenie grzybicy............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam problem...z...odmierzeniem Napisano Czerwiec 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gf Napisano Czerwiec 28, 2008 up up , FINKO pomóż :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 29, 2008 gf---podaj swoje gg............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi też Napisano Czerwiec 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gf Napisano Czerwiec 30, 2008 FINKA: nr GG: 8133323 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam straszny problem ze skóra Napisano Czerwiec 30, 2008 zrobiłam sobie osławioną maseczkę z cynamonu na trądzik i blizny i dostałam strasznego uczulenia z takimi pęcherzami z osoczem. Teraz mam na twarzy bolącą skorpuę, proszę doradzcie co z tym fantem zrobić. Byłam u lekarza to dostalam zastrzyk antyalergiczny, biorę Zyrtec, smaruje sie dermobaza, ale coś mi to słabo schodzi. Z tych pęknięć sączy mi sie płyn :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 30, 2008 Podaj gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 30, 2008 Jednostki miar stosowane w gospodarstwie domowym ;czytaj....na problemy odwazaniem,odmierzaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 30, 2008 --- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Czerwiec 30, 2008 mam straszny problem ze skora---massc Tormentiol -powinna szybko zasuszyc pecherzyki. Potem zastosuj moze maseczke z glinki bialej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....finka Napisano Lipiec 1, 2008 --- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gf Napisano Lipiec 1, 2008 FINKO kliknij do mnie bo czasami jestem na niewidoku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach