Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamany

prosze o pomoc...

Polecane posty

Gość jestem zalamany

Dzisiaj rzucila mnie dziewczyna.. bylismy razem pol roku i bylo cudownie!! Jakies 2tygodnie temu napisal do niej koles ktory chcial ja zgwalcic kiedys ze ja szukam sobie innych lasek na boku!! Jako dowod podal zmyslona rozmowe na gg;\\\\ Moja eks uwierzyla mu!! Nie wiem jak to mozliwe.. od razu byl koniec ale po 3 dniach moich blagan wrocila do mnie.. na caly tydzien.. w zeszla niedziele stwierdzila ze nie bedzie juz nigdy dobrze i ze to koniec.. znowu jak przekonalem ale dzisiaj powiedziala mi ze nie zmieni zdania i ze juz mnie nie kocha.. ze uczucie wygaslo.. a bylismy razem w weekend i bylo super.. mowila ze kocha i byla szczesliwa!! Czy cos moge zrobic zeby ja odzyskac?? Probowalem juz wszystkiego ale moge jeszcze wiecej jesli to tylko da jakis efekt!! Dodam ze Ona choruje na depresje po rozstaniu z poprzednim kolesiem ktory ja zdradzal!! Moze dlatego sie boi??? Czy moge cos zrobic?? Prosze o pomoc:))) dziekuje z gory!!:)))

Gość jestem zalamany
dzieki!! ja tu powaznie.. echhh.... ;((

Gość łączenie . tematów . forever.
PANIE PROSZĘ DORADŹCIE... 08:46 Jestem załamany Wczoraj rzucila mnie dziewczyna..

Gość łączenie . tematów . forever.
23:04 noooonieeeeeeeeeeeeeeeeeee operujesz wyświechtanymi zwrotami, koleś tak naprawdę musisz sam mieć coś na sumieniu. łatwiej uwierzyć w to, niż kolesia gwałciciela, do którego wraca kobieta, bo ten wymyślił jakąś rozmowę na gg. opamiętaj się koleś, i kochaj, ale zastanów się czy następnym razem, jej choroba nie rozwinie się na tyle, żeby uwierzyć, że ktoś inny puszcza tyłkiem bańki mydlane 23:07 nooooooooooooooooooooo a ona tą depresję leczy?? ile ona ma lat? 23:22 ja ja ja ja ja ja Mądry chłopak z ciebie. spróbuj jeszcze a jak się nie uda to daj się poniesć gniewowi i odpuść. 07:52 załamany jestem no wlasnie nie mam nic na sumieniu i dlatego ciagle sie ludze!! Bo tak dawno odpuscilbym sobie!! Mi tez jest ciezko w to wierzyc ale niestety takie sa fakty;(( Od momentu w ktorym dostala ta rozmowe stala sie oschla i zupelnie stracila do mnie zaufanie!! a przeciez caly czas robilem wszystko zeby byla szczesliwa.. wspieralem kiedy miala nawroty choroby.. pocieszalem.. echhh... tak mysle czy nie bedzie lepiej poczekac z tydzien lub dwa i wtedy cos sprobowac.. tylko czy to dobry pomys??? 09:02 papryczka_26 Nie czekaj tygodnia czy dwóch, bo jeżeli twoja dziewczyna ma depresję, to potrzebuje czuć, że jesteś przy niej, może nawet nie wiedząc o tym. Jeżeli będziesz wytrwały i silny w swoim postanowieniu, to może ona w końcu zauważy że jesteś wart jej zaufania. Życzę powodzenia i trzymam kciuki!!!!!!! "Przyjaciel to ktoś, kto przychodzi wtedy, gdy wszyscy inni odchodzą" 09:05 Załamany jestem dziekuje bardzo za rade ale.. mowila ze mnie nie kocha juz!! i ze uczucie wygaslo!! Czy to prawda?? czy po prostu powiedziala tak specjalnie wlasnie dlatego ze ma depresje??? i raz mysli tak, a za chwile zmienia poglady o 180stopni!!!