Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po badaniu

LEKARZE....kazdy robi co innego....a który wlasciwie?

Polecane posty

Gość po badaniu
jak to jest u was jesli zglaszacie sie z jakas infekcją?

Powiem tak - dla mnie lekarz, który leczy objawowo - nie jest dobrym lekarzem. Powinien zaproponować chociaż robienie badania - mój się nawet nie pyta po prostu je robi.

Gość po badaniu
Kurcze czyli chyba znowu musze szukac innego lekarza...u mnie nawroty infekcji to tak raz na rok sie pojawiaja a wiec to dla mnie ogromny problem i chcialabym sie wreszcie od tego uwaolnic:/

Gość po badaniu
Dlaczego jeden lekarz drugiemu nie rowny??Twoj odrazu wie co robic, dlaczego inni tego nie robia?Place za wizyty niemalo i tez chce wyjsc z gabinetu usatysfakcjonowana...a tu prosze...

Ja do swojego czekam na wizyte 2-4 tygodnie (prywatnie), zdziera ze mnie 100 za wizyte - wiec wszystko ma swoja cene. Ale jest facet niezastapiony.Poszukaj, wpisz w google haslo:lista bialych ginekologow nazwa_twojego_miastai zobaczysz co ci wyskoczy - na forach dziewczyny polecaja sobie ginow z danego miasta

Gość ęą
ngLka chcialam spytac bo widze wiele twoich wypowiedzi i zastanawia mnie czy nie jestes ginekologiem?Wiesz tyle na ten temat ze dlatego sei zastanawiam