Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkffffggf

CZY KOBIETA MAJĄCA POSRODKU PUPY TYLKO 92 CM MUSI SIE WSTYDZIĆ TEGO??

Polecane posty

Gość kkffffggf

mam dosc mam 171 cm i tylko 92 cm w biodrach czyli na srodku pupy.. kazdy mnie pon iza przez to i szydzi ze w moim wieku powinnam miec w biodrach wiecej bo nie urodze dzieci i takie teskty..mam dosc tej ciemnoty. takielaski jak ja tez maja prawo do zycia. nie kazd a znas musi miec w biodrach 95 minimum.ech

Gość autorkooo
ale ty jestes za chuda .ile masz lat?

Gość ususususususu
lepsza mala zgrabna pupcia niz wielki zadek dziewczyny ci zazdroszcza po prostu faceci uwielbiaja male zgrabne tyleczki

Gość autorkooo
faceci wola wieksze tylki i zawsze tak bylo.

i kazdy facet mi mówi ze mam najzgrabniejszy tyłeczek, więc sie niczym nie przejmuj autorko:-) napewno jesteś zgrabna.

Gość ususususususu
faceci lubia male tyleczkia nie wielkie dupska kazdy mezczyzna tak ci powie moj szaleje za moim malym tyleczkiem nawet go caluje na pozegnanie:)

Gość autorkooo
pocieszacie sie szkieletory :=0 HAHAA

Gość greczynka z ff
Zgrabna pupcia, czyli proporcjonalna do całego ciała + ładne majteczki i pończoszki, czyli ładne rzeczy muszą być ładnie opakowane! A propos - w jakich majtkach (kolor, fason) Wasze tyłeczki najlepiej się prezentują?

zadne szkieletory tylko szczupłe i ponętne kobietki:-) a jeśli ktoś ma kompleksy na punkcie swojej wagi itp. to niech coś z tym zrobi.

Gość ususususususu
masz racje vanessa:) szczuple ponetne cialo jest piekne!!!:) moj mezczyzna bardzo lubi jak nosze stringi ja wole gatki w stylu bokserki z koronki kolory klasyczne czarny lub bialy

Gość antosia41
białe sloogi + pończoszki samonośne (lekko opalone)

po prostu denerwują mnie baby, które próbują dogryzać szczupłym kobietom, no przecież skoro macie kompleksy to się weźcie za siebie, zacznijcie o siebie dbać. ja uwielbiam koronkowa bielizne:-)

z tym rodzeniem to też sie nie przejmuj bo możesz mieć mniejszy problem niż niejedna o kształcie gruszki,wszystko zależy od macicy,

Gość kakalinka wlkp
Mój lubi mnie w różowych majteczkach, które mają podwiązki (przywiozłam z Anglii) - do tego ciemne pończochy

Gość ususususususu
moje "kolezanki" czesto za wszelka cene probuje powiedziec mi,ze moge byc zbyt szczupla ale ich problem tkwi chyba w tym,ze jak gdzies wychodzimy to dookola mnie jest pelno przystojniakow,a one ze swoimi duzymi tylkami umieraja z zazdrosci moj facet mowi,ze kazdy facet kocha szczuple dziewczyny,a jak mowi inaczej tzn,ze nie ma szans u takich

Gość autorkooo
ALE WY NIE MACIE TYLKÓW TYLKO PŁASKIE DUPY MACIE..A TO NIE JEST SLICZNE. SLICZNY TO JEST WYPIETY I JEDRNY TYLECZEK A NIE PLASKI.

a kto tu mówi ze mamy płaskie tyłki, bo ja takiego nie mam, mam waskie bioderka i wypięty tyłeczek bez celulitu, ale niestety za darmo sie to nie bierze:-)

Gość ususususususu
mam maly okragly sterczacy tyleczek:) jestem z niego dumna:) jezeli kobieta ma waskie biodra jej tyleczek jest zgrabniutenki wielkie biodra to wielkie plaskie wiszace dupsko fuuuj moj facet patrzec na takie cos nie moze jeszcze do tego wiszace walki tluszczu nad dupskiem duzy= plaski wyglada jak wielki talerz,albo placek

Gość hbshyrn
wstydzic to sie mozna jak sie ma duzy tylek

Gość mala_mi17
ja mam 87cm i żyję:P z tym, że mam 16 lat - moze jeszcze tam przytyję...

Gość rutrws
kurcze mam 27 lat, 85 cm w biodrach, tylko niska jestem... 160cm

Gość rutrws
nie mam zamiaru się tego wstydzic!!! Tak wyglądam i tyle, akceptuję to!