Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może tu ktoś pomoże

Co się dzieje z moją kostką? załamana jestem - zdjecia

Polecane posty

Gość może tu ktoś pomoże

nie wiem co się dzieje nad jedną, lewą kostką mam strasznie wysuszoną skóre, w dotyku jak papier ścierny, jest bardzo chropowata. blagam o pomoc nie mam pojęcia co to może być :( jakby t w ogole nie była moja skóra :( juz probowalam pumeksem zetrzec, nakladalam witamine a + e w maści ale to nic nie daje bo na drugi dzien mam to samo :o prosze :( tutaj zdjęcia http://twojezdjecie.pl/pliki/68590f8022ddfa5 7ff5c7fcd5595569e.jpg http://twojezdjecie.pl/pliki/14010164cbadaf7 0189ede444e4471b4.jpg

Gość egzema grzybica
nie pytaj na forum szurnij do dermatologa

Gość łączenie . tematów . forever.
11:50 m a d z moze sudokrem pomoze 11:51 może tu ktoś pomoże a co to jest sudokrem? kurde nie robcie sobie jaj, naprawde mam pietra nigdy nie mialam takiego czegoś 11:51 kudlata wiewiorka a nie masz zwycaju siadania na z jedna stopa pod tylkiem?? ja mam tak jak robie wykroje na podlodze zawsze podkurczona stopa i mam sucha skore 11:53 kudlata wiewiorka sudokrem to krem dla dzieci -tak mi sie kojarzy kup sobie masc z witaminowa, zrob takie maseczki z kremu nawilzajacego lub natluszcajacego a jak ci nie pomoze to idz do dermatologa 11:53 Ariane84 mam balsam do suchej skroy Garniera taki pomaranczowy, swietnie odżywia ale nie wiem czy Tobie by pomogl, moze w aptece spytaj ? moze cos Ci doradza, jakis krem 11:54 może tu ktoś pomoże nie mam takiego zwyczaju ale np duzo siedze na kompie, taka mam prace. juz myslalam nad krązeniem ze moze krew nie doplywa i noga "usycha" 11:58 noga usycha hahahahahahhaa poprostu masz przesuszona skore i tyle... ale zanim Ci noga uschnie to mozesz do dermatologa isc, ale spiesz sie zeby Ci nie odpadla po drodze 12:00 może tu ktoś pomoże ale to dziwne ze tylko jedna kostka