Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klodi555

abalico czy asp

Polecane posty

Gość klodi555

witam:) chcialam sie poradzic.... wybieram sie na kurs tylko nie wiem ktory wybrac zastanawiam sie nad jednym z dwoch....pierwszy to kurs abalico a drugi to ASP ? czy ktoras z was moze mi pomoz? chcialam tez zapytac potem o cene np zelu jednofazowego z abalico? polecacie je wogole?

nie polecam abalico, wszystko na odpieprz sie, osoba szkolaca spoznia sie na szkolenie. produkty drogie i ciagle ich nie ma na stanie.

Gość madlena32
Abalico odradzam,pracowałam w salonie abalico-żadna rewelacja/nic się tam nie nauczysz oprócz nakładania ,,ich"żeli,-wiem,bo widziałam jak przychodziły dziewczyny na szkolenie do salonu/a to nie da tobie możliwości wyboru w innych firmach.Proponuje tobie poczytać na forum kosmetyczek-tam napewno znajdziesz coś ciekawego dla siebie.Piszą tam kosmetyczki z całej polski,to napewno coś tobie podpowiedzą w sprawie szkolenia:-).A mogę wiedzieć jakie miasto ciebie interesuje?!

Gość Kasia J.-4l ata na abalico
Witam Wszystkich Serdecznie, pracuje na abalico juz ponad 4 lata i nie zgadzam sie z opiniami wyzej wymienionymi. Mam bardzo duzo klientek. Jestem bardzo zadowolona z jakosci produktow i goraco je polecam. Co do kursow-bylam przeszkolona w tej firmie i nigdy zadnego problemu nie bylo... Produkty do najtanszych nie naleza ale za to sa bardzo dobre i nigdy nie mialam zadnych przeciwskazan i reklamacji co do wykonanej uslugi. Zel nie zlewa sie,dobrze opracowuje i jezeli jest dobrze plytka przygotowana pod zel to NIE MA MOZLIWOSCI aby odprysl zel lub sie podpowietrzyl... Jesli cos sie dzieje to tylko z winy osoby stylizujacej. Polecam te produkty i jesli ma ktos jakies watpliwosci lub pytania to prosze o kontakt : ajusia24@onet.pl Pozdrawiam Katarzyna J.

Gość maro_op
Witam, w naszym salonie również pracujemy od paru lat na żelach abalico, są bardzo dobre i generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń, jeśli używa się ich zgodnie z zaleceniami producenta wszystko powinno być ok, jak do tej pory nie mieliśmy żadnych reklamacji. Żele te nie nadają się jednak specjalnie do zatapiania dużej ilości ozdób dlatego też wprowadziliśmy do naszej oferty również żele z activa i świetnie się spisują.

Gość Lllia
Mój salon również pracuje na produktach abalico nie mam do nich żadnych zastrzeżeń wręcz przeciwnie same plusy.A w szkoleniu uczestniczyłam 2 lata temu ,jak dla mnie rewelacja, pani instruktor udzielała odpowiedzi na każde nurtujace mnie pytanie dotyczace stylizacji paznokci, nakładania żeli super ,godne polecenia

Gość Gosia111
O Abalico nie słyszałam, a ASP z czystym sumieniem polecam - skończyłam i jest bardzo, bardzo zadowolona. I co najważniejsze pracuję w zawodzie. :-) Tu masz stronkę: www.asp.edu.pl

Gość krokodil
praculę na żelach ABALICO w Częstochowie od trzech lat.nie mam żadnych zastrzeżeń .kiedyś sama robiłam paznokcie .a raczej się męczyłam... dzisiaj mam swoje studio w kórum mam trzy dziewczyny i pracy pełne ręce.pozdrawiam i zachęcam gorąco to jest firma godna polecenia.

Gość delfina47
Witam ! UWAGA DROGIE STYLISTKI pojawiła się na rynku firma pina -parie zakupilam od przedstawiciela ,a raczej naciągacza żele.prowadzę salon kosmetyczny,lecz glównie zajmujemy się stylizacją poznokci.straciłam osiem klientek żele te niemal wypalają dziury w płytce .

Gość agata98
Witam Serdecznie Wszystkich ! ja też zostałam oszukana przez firme pina-parie .przedstawiciel który mnie odwiedził w salonie zachęcał mnie do wspołpracy .pojechałam na szkolenie lecz najpierw zrobilam sobie w firmie pina -parie paznokcie ,a potem szkolenie . SŁCHAJCIE MNIE TERAZ!!!! tipsy zostały mi nałożone po 4 godzinach straciłam kość ogonową...po chwili czułam ogromne pieczenie myślałam że żel w lampie uv się pali ą to lampa się spaliła pojawił się lekki dymek. po chwili rozpoczeło się szkolenie! pan szkoleniowiec Robert przykleja tipsy nakłada klej na tipsa w miejscu gdzie się go obcina. więcej nie musiałam widzieć .KATASTROFA."Kto CHCE Z TAKĄ FIRMĄ WSPÓŁPRACOWAĆ?????"

Gość Katasik
Witam wszystkich serdecznie, Jeśli chodzi o żele abalico to w 100% mogę polecić!! Wspaniały produkt, szkoleniowiec również! Bez zadnych zastrzeżeń!! Próbowałam wiele firm ale żele po prostu nie spełniały swojej roli, rozlewały się,trzeba było wkładać szybko paznokcie do lampy, a po ich zdjęciu płytka paznokciowa wyglądała przerażająco!! Przy abalico, płytka jest ładna, modelować mogę 10 paznokci i dopiero wkładać do lampy, same plusy! Polecam

Gość NATASZAstudio
Witam ! odradzam kupowanie żeli z PINA-PARIE tragedia żele odopryskują ,a żel wykończeniowy schodzi płatami jakby był przeterminowany.mam salon w czechowicach-dziedzicach i tam pojawił się przedstawiciel p.Robert ten człowiek wogóle nie ma pojęcia na temat paznokci .jedyne co umie to posuwać kit i kokietować kobiety ,a naiwne udaje mu się urabiać na swoje kiepskie produkty.nigdy więcej nie chcę tej firmy znać!!! drogie stylistki uważajcie na tą firme.pozdrawiam.

Gość Magdallenka
Witam serdecznie i gorąco ! zamierzam otworzyć gabinet czy ktoraś może mi powiedzieć jaką firmę wybrać zastanawiałam się nad ABALICO I LEJDY PERFEKT ?

Gość pazur-kownia
oczywiście że ABALICO jeśli zaczynasz uczyć się zakladać paznokcie to tylko marka o najwyższym priorytecie może CI zapewnić najlepsze szkolenie .ja tam się szkoliłam jestem bardzo zadowolona .leydy perfekt to nie jest dobry żel tam firma stawia na sprzedaż i ilość nie na jakość . po za tym co mozna oczekiwac po produkcie który jest dwa lata na rynku i kosztuje 15ml zelu 60 zł.

Gość magdallenka
ok dzieki za doradzenie!a czy wiesz kto w firmie ABALIKO szkoli prosila bym o tontakt . z gory dziękuje barrdzooo.

Gość pazur-kownia
szkolenia odbywaja się w wielu miastach ,ale najlepiej szkolą w BIELSKU-BIAŁEJ podaje numer 033/8160453 .ja się szkoliłam u właścicielki p.Anety . to jest osoba na którą możesz liczyć że wiedze przekaże żetelnie i nie ma mowy że wyjdziesz nie zadowolona .życzę powodzenia i dlugich pazurków :):):)

Gość neomi nail stylle
witam!czy ktoś orjętuje sięczy ABALICO poszeżyli oferte o przedłużanie rzęs ?

Gość doriss studio
pracuję na ABALICO . wprowadzili rzęski firmy NOVALASH . przeszlam szkolenie z rzęs .Jestem zachwycona poniewarz w blyskawiczny sposób zdobywam klientki.praca niczym sie nie różni od robienia paznokci tyle ze nie ma piłowania. efekty znakomite.trwałość noszenia to 60 dni .

Gość studio przedłużania żęs
:)WITAM ! pracuje na firmie ABALICO & NOVALASH zrobiłam szkolenie w BIELSKU-BIAŁEJ a salon mam w BIAŁYM STOKU daleko ! ale opłacało się jechać tym bardziej że klientki zaczeły się pytać o rzęsy z NOVALASH .jest to produkt innowacja kosmetyczna roku2007 zdobywca nagrody dla najlepszego klwju PLATINUM BOND do pernamentnego przedłuzania rzęs.zaufałam firmie i jestem przekonana o najwyższej jakości i bezpieczeństwie produktu . polecam

Gość abalico studio
Witam wszystlie stylistki paznokci !Polecam serdecznie produkty firmy abalico , pracuję na całej gamie produktów do pielęgnacji dłoni jak i stylizacji paznokci.Ponieważ nasz salon ma rekomendację od naszych klientow jako najlepszy SALON STYLIZACJI PAZNOKCI, i został nagrodzony i odznaczony przez firmę abalico cosmetic conceptional w Polsce prestiżowa nagrodą SALON ROKU na targach wiosna/lato2009. Zapraszamy wszystkie Panie do naszego salonu na dni otwarte w Poznaniu na placu św. Króla3 . Polecam ABALICO żele do stylizacji , są niemal diamentem ma paznokciach.....

Gość VISAGE styl
A JA POLECAM Z FIRMY ABALICO RZĘSKI NOVALASH . ZAKUPIŁAM PAKIET PROFESJONALNY .JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z PRODUKTÓW I JAKOŚCI OBSŁUGI ORAZ Z SZKOLENIA .

Gość kasia12175
Witam profesjonalne stylistki. Pracowałam na firmie abalico ,a obecnie jestem firmowym salonem pina-parie.żele firmy abalico są kitowate a właścicelka p. Aneta oszukuje na cenach i ciagle brakowało żeli i innych produktów na stanie. towar jest sprzedawany komu popadnie bez szkoleń byle zarobic pieniadze ODRADZAM TA FIRME. natomiast firma pina-parie sprzedaje żele tylko po profesjonalnym szkoleniu które sa prowadzone w kilku miastach, maja żele o różnych gestościach i super linię pielegnacyjną spa GORĄCO POLECAM

Gość studio trends

Gość studio trends
Witam cię .jesteś niepoprawną stylistką bez kompetencji i nie wzbudzasz zaufania!!!!!!!!!! . napewno od niedawna masz swój salonik .nie zrobiła bym u kogoś takiego paznokci . nigdy nie słyszałam żeby ktoś mówił o konkurencji żle.

Gość STUDIO IMAGE DĄBROWA GÓRNICZA
witam CIĘ KASIU 12175 . TY chyba pomyliłaś firmy . porównujesz abalico do firmy pina coś tam....abalico jest prestiżową firmą ,a żel na poznokciach jest niczym djamęt. pracuje na tej firmie od samego początku czyli od 2005 roku . masz może salon od niedawna ? bo takie bzdury nie wypisuje nikt kto nie siedzi w biznesie tylko chwali jakaś tam firemkę ze ma linie spa super . przepraszam ale zmień forum bo nie pasujesz do tych stylistek które opisuja ABALICO jako prestiżowa firmę . pozdrawiam życzę powodzenia w chałpnictwie!!!!

Gość AGATA98

Gość AGATA98
DO KASIA 12175 . JEŻELI PROWADZISZ SALON FIRMOWE Z TEJ FIRMY PINA-PARIE TO ŻYCZĘ POWODZENI . SZKOLIŁAM SIĘ W TEJ FIRMIE ,NICZEGO TAM SIE NIE NAUCZYSZ . P. ROBERT NAWET NIE POTRAFI TRZYMAĆ PILNIKA A CO DOPIERO STYLIZOWAĆ PAZNOKCIE . ZZZZERO WIEDZY I PROFESJONALIZMU. ŻYCZĘ POWODZENIA !

Gość pazur-kownia studio neils
POLECAM ABALIKO ŻELE DO PAZNOKCI.PRACUJĘ OD DWUCH LAT NA TEJ FIRMIE I GORĄCO POLECAM . ABALIKO NIE TYLKO JEST DLA MNIE NAJLEPSZYM PRODUKTEM ALE SPOSOBEM NA ŻYCIE ! NAPEWNO NIE ZMIENIĘ TEJ FIRMY NA ŻADNĄ INNĄ.POZDRAWIAM WSZYSTKIE STYLISTKI I KOSMETYCZKI

Gość kasia12175
witam salon prowadzę od 2000roku, ale szkoda się rozpisywać ja wiem że dwie najlepsze firmy to pina-parie i allesandro i tylko dla profesjonalistów i nigdy sie na nich nie zawiodłam a abalico...... bez komentarza TRAGEDIA

Gość edik
DO kaśka12175.czytam ostatnio twoje wypowiedzi i odnoszę wrażenie ,że ty nie jesteś stylistką tylko oderwałaś swoje gnaty od pługa i strugasz na tym kompie jakieś niewyimagowane bzdety . Wez ty zajmij się tą pina-parie... tylko uwazaj bo przeszłaś szkolenie u profesjonalisty który mógł prawdopodobnie przekazać ci wiedze że tipsa przyklejamy w miejscu gdzie sie go obcina :):):):):)poraszka ty i ten twój biedny salonik jak go wogóle masz bo czytałam ,że prowadzisz chałpnicze objazdówki:):):)