Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raniana

nie mam fecata przez wstyd

Polecane posty

Gość Raniana

zawsze bede sama bo kazdego faceta odpycham od siebie i nie chce sie umawiac mam okropne slady po tradziku na plecah, nie blizny ale takie czewrone plamki ( przebarwienia) i nie moge ich usunac, moze by sie dalo w gabinecie ale nie mam na to kasy jakby taki facet zobaczyl moje plecy to chba by sie porzygal oprocz tego mam mase innych kompleksow na punkcie wygladu i niby w ubraniu wygladam niezle to naga jak dla mnie koszmarnie tylko sue powiesic:-(

Gość Co ty za bzdury
piszesz, a co maja powiedziec kobiety , ktore nie maja np. piersi, nogi czy ... ? Jeżeli masz jakies problemy z powodu plamek - to smieszne dla mnie, no ale ... jak nie masz innych zmartwień (zazdroszczę tobie takich problemów tez chcialbym miec takie :) )) ... to idź do lekarza dermatologa, wizyta nic nie kosztuje, trzeba się tylko zapisac i czekac na swoj termin :) Dziewczyno ile ty masz lat?

Gość Raniana
najgorsze jest to ,że na plecach zaczynają mi rosnąć włosy :(

Przez slady tradziku na plecach???????? o ranyyyyyyyyyy Jak on Cie pokocha to na pewno nie bedzie mu to przeszkadzalo... Ja tez kiedys strasznie wstydzilam sie siebie, moj facet zobaczyl mnie nago po dluuugim okresie czasu, za to teraz jest cudownie :) Nie zadreczaj sie, bedzie dobrze :)

Gość tez tak troche mam jak autorka
tylko, e ja mam maly biust i owlosienie na nim + sciezke milosci na brzuchu. ale ogolnie to staram sie nie robic z tego problemu, chociaz jak pomysle sobie, ze mialabym sie przedkims rozebrac to troche to brr

Gość nivea truskawkowa
przecierz nie rozbierasz sie na poczatku znajomosci. poznasz go zakochacie sie i wtedy facetowi jakies tam plamki nie beda wcale przeszkadzac :)

Gość robi 72
dobrze, że nie rogi :)

Gość Więcej się wpatruj
w siebie to zakrecisz się tak, że skonczy się to dla ciebie źle (to znaczy choroba - tego chcesz ?)

kobiety, a znacie takie urządzenie jak depilator? Jak dla kogoś może owłosienie stanowić problem? Zgadzam się z przedmówcami, jak acet pokocha, to go to nie zrazi ;)

bez przesady :) ślady po trądziku na plecach to jednak raczej mały problem... no chyba że lądujecie w łóżku od razu. Jak mu się spodobasz to się pewnie z takiego powodu nie wysofa pomyśl sobie że mogło być znacznie gorzej :O niektórzy i w ubraniu wyglądają niewyjściowo a do tego są ostatnimi idiotami 🖐️

Gość Rumina
myślicie, ze byłoby mi łatwiej znaleźć faceta jakbym nie chodziła cały rok z odsłoniętymi plecami, tylko np zimą nakładała na bikini jakiś t-shirt?

Gość wv dad
chyba nie bedzie sobie depilatorem po cyckach jezdzic co?:O

Gość Ja myslę że
najlepiej na tym wyjdziesz jak zaczniesz myslec bo myslenie wbrew pozorom nie boli :)