Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoliowa dziewczyna

cos dobrego na rozstępy

Polecane posty

Gość magnoliowa dziewczyna

Czy moglibyście mi poradzić cos dobrego na rozstępy? Nie wiem jakz tym walczyć, mam dopiero 18 lat . Troche sie zaniedbałam, ale to co widze na udach jest makabryczne

Mns Roller, czyli wałek z maleńkimi igiełkami. Radzi sobie z rozstępami, bliznami, cellulitem i zmarszczkami. Po prostu daje nową skórę!

Na rozstępy polecam intensywny krem Guam. Jest to kosmetyk dystrybuowany przez salony kosmetyczne ale można go też znaleźć w internecie ja np kupuję w sklepie sanusmarket.pl. Niżej podam link, używam go od roku po ciąży i rozstępy są prawie niewidoczne. Rozstępy jak to rozstępy całkowicie zlikwidować się nie dadzą ale dzięki temu kremowi moje są prawie nie widoczne. http://www.sanusmarket.pl/guam-crema-smaglia ture-inthenso-intensywnyn-krem-przeciw-rozstepom-ciala-biust u-guam-150ml-p-8944.html

Gość na rozstępy nic nie pomoże
nie daj sobie wyciągać kasy

Ja stosowałam krem firmy Dax Cosmetics i mi jak najbardziej służył. Nie jest zbyt drogi, a jest skuteczny, polecam! Możesz porównać ceny i zamówić przez np. cenkowo.pl

hej ja kupilam sobie w rosmanie krem z firmy Bielenda jest on przeciw celulitowi oraz przeciw rozstepom celulitu generalnie nie mam ale rozstepy sa na piersiach i biodrach i smaruje co jakis czas i sa efekty rozstepy wydaja sie zmniejszac a cena jest smieszna bo jak ja kupowalam to byly 2 opakowania polaczone i tylko za 9,90zl :) nie ma nic co moze calkowicie zwalczyc rozstepy, jedynie moze je zamaskowac, albo wlasnie zmniejszyc, ale calkowicie nigdy sie nie da ich pozbyc