Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_obrzucac_mnie_odrazu

mam pretensje do niej ze ma powodzenie,super ciuchy,figure marzen,wzrost .. eh

Polecane posty

jest idealna .. pół szkoły za nią lata.. jezu. WIem ZAZDROSZCZE! co ja wam poradze.. gdybym jeszcze moze znała ją z 'daleka' to moze nie było by tak zle .. ale to moja przyjaciółka.. jezu.. mam do niej o to pretensje ze ma lepiej odemnie! eh .. jestem ładna ale mam 153 grube jak na swój wzrost uda, małe cycki i nie ładne ciuchy .. ludzie , wiem ze to zle ze mam do wszystkich pretensje , bo przeciez to ja decyduje o swoim zyciu! ale .. przeciez wzrostu sobie nie dodam.. mysle ze jezeli byłabym wyzsza .. to miałabym wiekszy wybór ciuchow , wieksze cycki , i wysmuklałaby mi figura .. ale to nie ja decyduje o swoim wzroscie .. :(

do końca życia będzie mnie zaspokajał ogórek z lodówki 😭

juz sie podszywacie? kurde nawet ludzi uszanowac nie umiecie, zaraz nicka zaczernie!

wrrrrr pogryzę waz podszywacze ,ale chwila nie mam górnych jedynek :o

Gość maj to byl
ta akurat wzrost decyduje o rozmiarze cyckow :D

Gość przestan na nia zwracac uwage
tylko patrz na siebie

Gość oliwasprawiedliwa
bez urazy, ale to Twój mózg/ myślenie jest Twoim problemem, nie Twój wzrost.

Po za tym to stwierdzenie \"pół szkoły za nią lata\".. :o Czy już mam z przerażeniem wypatrywać biegające pół budynku ? :o

Gość BeznadziejnaosobaZakochananies
tez tak miałam i szlag mnie trafiał mrzyłam o tym zeby ktos jej dokopał w ta piekna buzke 😠

Gość Yarabi
Na wzrost juz nic nie poradzisz...moszesz jedynie wspomagac sie butami na wysokim obcasie ale co do innych mankamentow sa rozwiazania!Ja rowniez nie mam duzych piersi(70B 0)ale nosze biustonosze typu push-up i wygladam super.

dobra ale jezeli sie jest wsród osób (162-168) to czuje sie głupio i grubo .. moja przyjaciólka to istna \'modelka\' jak z wybiegu.. kurwa. MOi dawni koledzy zamiast mi mówic czesc to kurwa jej mówie, zenada.. i czuje sie upokorzona .. Jak mam na nia nie patrzec .? kurwa codzien ja widze :/

Gość oliwasprawiedliwa
głupia jesteś.

Gość Nivea truskawkowa
rzeczywiscie glupia jestes,twoj problem to ty

Gość To ze bedziesz
wyzsza nie oznacza to,ze mialabys wieksze cycki i zajebiste cialo itd itd.To juz nie od nas zalezy jacy jestesmy,tak juz niestety jest i nic sie nie da na to poradzic.Chyba,ze operacja plastyczna....Ja mam 170 wzrostu,jestem ladna i mam duze piersi i co mi tez zazdroscisz?Ciesz sie tym co masz,naprawde.Mi tez zazdroszcza,ze mam co pokazac ale dla mnie to jest udreka.Ile bym dala aby miec miseczkie C hmm.... Poprostu musisz zaakceptowac siebie,poczuc sie dobrze we wlasnej skorze i jezeli jest taka potrzeba mowic sobie,ze jest sie pieknym,wyjatkowym itd.Ja tez zmienilabym pare rzeczy w sobie no ale skoro podobam sie facetow to nie jest tak zle :).Ja staram sie juz tak tym nie przejmowac,w koncu sa laski ktore mi zazdroszcza.Nie zebym wychwalala siebie no ale bede szczera,ze brzydka to nie jestem i jak na ulicy widze niektore dziewczyny to wtedy sobie mysle,jakie one musza miec kompleksy

Gość BeznadziejnaosobaZakochananies
głupie to raczej wy jestescie :o nie rozumiece jak to może zgnębiac człowikea :O

Gość Nivea truskawkowa
tak sie zachowuje przyjaciolka??

dobra przyjaciolka najlepsza nie jestem, ona zerszta tez nie .. jak tylko przyjde do szkoły, to mnie nie zauwaza .. tylko z innymi sie smieje i wogule, czasem zaluje ze nie poszłam do innej szkoły, z dala od niej. Ale wogule czy ktos byl w mojej sytuacji? nie wiecie jak to moze dołowac..

nie mam zamiaru Cie obrzucac, zazdrosc to normalna ludzka sprawa, trzymaj sie i nie pozwol zeby ta zazdrosc zaslonila Ci oczy, kiedys bedzie lepiej:)

Gość placki ziemniaczane z
znajdz chlopaka, zmien znajomych. przecierz nie jestes zdana tylko na nia

Gość skoro ty latasz
za najlepszymi a z tego co piszesz sama taka nie jestes, to nie dziw sie ze nie znajdziesz. za wysoko mierzysz

nie rozumiecie nic! ; / kurwa ciekawe co bedzie jesli ty tez bedziesz miałą taka sytuacje;/ :( bez komentarza. słucham tylko niektórych z was. nie jest lepsza odemnie! napewno buzke mam ładniejsza, 1000 razy juz to słyszałam.. nie zrozumcie mnie zle, nie chwale sie czy cos .. tylko was uswiadamiam, ze u nas w szkole trzeba miec figure + wzrost + cycki + ciuchy = ma sie powodzenie i tyle :/ a mi akurat brakuje 1,2,3,4 ..

Gość oliwasprawiedliwa
Pojdejrzewam, że lataja za nią, nie z powodu jej urody, ale dlatego, że nie jest zawistną, zahukaną, nieświadomą swojej wartości dziewczyną. Aż szlag trafia, jak się czyta twoje wypociny, więc podejrzewam, że ludzie dokładnie tak samo odbieraja twoją osobę na żywo. Zmień siebie i swoją psychikę, a od koleżanki się odczep.

Gość to o chooj ci chodzi
po cholere tu piszesz idz dziecko do nauki, a wspolczucia dla przyjaciolki, bo nie wie jaka ma zmije kolo siebie

Gość oliwasprawiedliwa
Prawda boli, co? Może mam ci współczuć? tylko czego, skoro wszystko to twoja wina?!