Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_obrzucac_mnie_odrazu

mam pretensje do niej ze ma powodzenie,super ciuchy,figure marzen,wzrost .. eh

Polecane posty

Gość dalej nie wiem po co
tu piszesz. wygadalas sie? no to pa nikt ci nie wspolczuje

Gość oliwasprawiedliwa
To ty wymysliłaś sobie prpblem, który tak naprawdę nie istnieje. Może gdybyś nie miała ręki, to faktycznie, mogłabyś się martwić. Obwiniasz bogu ducha winną koleżankę za własne niepowodzenia i własną nieudolność. Weź się za siebie, a nie za nią!

Gość oliwasprawiedliwa
przetlumaczylas dziecku do glowy

Gość evlenka
cyrkkto chce placka ziemniaczanego?

miałam kiedyś przejścia z taką jedną ,że ho ho nie tylko mi ale i wielu innym osobom próbowała zniszczyć życie i długo czasu zabrało mi zrozumienie tego...odpowiedź prosta ,że aż trudna... leczyła swoje kompleksy i zazdrość... rekompensowała sobie w ten sposób.. obrzydzając dosłownie życie innym ludziom...a ja oczywiście myślałam inaczej ,że to ja zrobiłam coś źle :( ale to błędne koło jak efekt jo jo....wszyscy uciekali od niej zaczęło się od faceta... pewnego razu przesadziła...uważała się za nie wiadomo co ;) i że powinna mieć nie wiadomo kogo .... tylko po tygodniu każdy facet uciekał... każdy olewał po pewnym czasie

zacytuje słowa piosenki K. Kowalskiej: \"jeśli pokochasz siebie, to może cię pokochać całyświat\" -Dziewczyno, są przecież tak cudowne buty na obcasach, a jeśli nie mozesz w nich chodzić to równie dobre są buty na koturniu. -ciuchy mozna kupywać w lumpexach, mało kto sie przyznaje do tego ale tam naprawdę mozna wygrzebać masę fajnych rzeczy, i choć stać mnie na firmowe ciuchy, chętnie kupyje w ciuchlandach, bo mam coś oryginalnego, a nie to w czym chodzi pół miasta -jeżeli zazdrościsz swojej przyjciółce, to czy to naprawdę przyjaźń? cz nie kolegujesz się z nią, bo widzisz jak wszyscy na nią reagują i chcesz jedynie jechać na opinii tej która ją zna? -teraz kwestia biustu i jedna stara prawda... te co mają duży, chciały by go go zmiejszyć, a te co mają mały powiększyć... Może pora zaakceptować siebie??? -Jezeli nie mamy na coś wpływu to poco się tym przejmować???

a ja akurat akceptuję siebie taką jaką jestem...tego też wam życzę.. szczególnie autorce.. wyżej wspomniana osoba prze ze mnie nie umiała tego... i uważała,że ma prawo (z tej racji ,że tak pokrzywdzona przez los)gnębić innych obrzydzać im wszystko i mieszać między koleżankami tzn.do jednej na drugą a do drugiej na pierwszą nadawać i siać nienawiść....potem się dziwiła,że się odwracają od niej ludzie i nawet ze 3x za to z roboty wyleciała...

Gość barkuje tutaj jeszcze
Histerii to byłby strzał w 10tke ... ciekawe co się stało z histerią na kafe