Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywatel Kain

Tym co nie pójdą na wybory zabrać prawa obywatelskie !

Polecane posty

Gość obywatel Kain

Nie po to setki lat walczyliśmy o wolność by teraz ludzie opluwali święty obowiązek obywatela ! Nikt ci nie pasuje oddaj pusty głos !

Gość hate is solution
popieram....do narzekania Polacy pierwsi ale by coś zrobić to już nie !

Gość smiac mi sie chce
IDIOTO!!! Glosowanie jest prawem a nie obowiazkiem. Jak ktos nie chce skorzystac z przyslugujacego mu PRAWA to sie go nie powinno zmuszac. Ja nie ide glosowac. Decyzje podjelam swiadomie i jestem z tego zadowolona

Gość obywatel Kain
IDIOTA to miałeś mieć na imię . Nie idziesz głosować to nie przysługuje ci żadne prawo osądzania rządzących, nawet jak wprowadzą stan wojenny to ty nie masz prawa nawet pisnąć...bo przyzwoliłeś na ich rządy !

wiec nie waz sie narzekac potem, ani komentowac. Wybiora za ciebie sluchacze Radia Maryja. Skoro myslisz ze sa swiatlejsi od ciebie - zostaw im wybor. W Australii, Belgii Liechtensteinie jest np przymus glosowania. Niekoniecznie to zgodne z prawami demokracji.

Gość obywatel Kain
przykre ale Polak tak naprawde funksjonuje normalnie tylko pod batem.... Skoro można wprowadzić przymusowe haracze jak ZUS to wprowadźmy przymusowe głosowanie..

Gość zdzislaaaw forumoowy
popieram...skoro pełnoletni człowiek nie rozumie jak obowiązek głosowania jest ważny...to widocznie nie zasługuje na ten dowód

Gość ubefurer Jaroslaw
zabierzemy !

Gość idźmy dalej tą drogą
Kto głosuje na Samoobronę nie ma prawa naprzeać na LPR :P Dopóki nasza konstytucja jest jak jest, mówienie o OBOWIĄZKU głosowania jest z Konstytucja niezgodne :P

Gość a ja wam powiem_
Bardzo chce isc na wybory bo to moj obywatelski obowiązek.. tylko niestety nie pasuje mi żaden program partii JA NIE CHCE AUTOSTARD!!!!! żADNA PARTIA NIE MOWI O OCHRONIE śRODOWISKA!!!!!!! i co mam isc głosowac na partie ,ktorej program mi nie odpowiada?!

Gość _dupa
O jaką kurwa wolność?!?!