Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanin27

Ludzie już nie mają przyjaciół

Polecane posty

Gość bielszczanin27

Po co im przyjaciele jak mają znajomych

Gość i mniej przyjaciol tym mniej
rozczarowan :(

Gość elej
Ja mam, za to ze "znajomymi" pourywałam kontakty jak tylko się dało.

Gość coś w tym jest
zakochać się to jeszcze jeszcze..... ale znaleźć taką szczerą bezinteresowną relację z drugim człowiekiem.... bardzo trudno.... bo dziś wszyscy czegoś chcą i patrzą na swój interes :(

ja bym prędzej powiedział że wielu używa słowa przyjaciel w takim samym kontekście jak znajomy a potem zdziwko :P a w polskim języku te słowa mają chyba trochę inne znaczenia i ludzie mają przyjaciół... oczywiście nie wszyscy 🖐️ znam paru takich co mają... oczywiście daleko :P

Gość to ja jestem wyjątkową
szczęściarą, bo mama prawdziwych przyjaciół. Takich sprawdzonych i bezinteresownych.:)

kiedyś wydawało mi się że mam przyjaciół, teraz wiem że nie było warto ich tak nazywać. Człowiek stara się być w porządku, pomocny, szczery a i tak dostaje w dupę :O a najbardziej człowiek sie zawodzi na dziewczynach-przyjaciółkach, które zapominają o pięknej przyjaźni gdy tylko na horyzoncie pojawia się facet. Taka przyjaźń nie jest nic warta... Miałam jednego przyjaciela przez duże P, nigdy się na nim nie zawiodłam, skończyło sie wtedy gdy się zakochał we mnie, ja tego nie odwzajemniałam :( to chyba była jedyna osoba, która nigdy przez 5 lat przyjaźni mnie nie zawiodła. Teraz wolę mieć znajomych, przynajmniej tak nie boli gdy znajomość okazuje się pomyłką...