Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieeeeeeew

Przebicie blony dziewiczej.

Polecane posty

Gość ....!....
ja przebiłem swojej byłej błonę podczas pieszczot palcem całkowicie niechcący po czym kochaliśmy się trochę ją bolało trochę krwi było ale ogólnie nie było najgorzej tak że nie ma co się bać

Gość fghjkl
Właśnie z moją dziewczyną zamierzamy to zrobić i dla mnie i dla niej jest to pierwszy raz.. bać się? co mam robić jak zacznie lecieć krew i czy na pewno zacznie.. proszę pomóżcie....

Gość Olcia aa
Lepiej nie przebijaj mi pękła podczas stosunku nie rdze to jest bolesne ;(

Gość tajemnica ^^
malwina i jasiek wymiataja tam ^^ nikt nie wie o co chodzi ;d what' the hell.

Gość czerwona_spinka
Do kicia1994 pierwsza i najważniejsza zasada: nie rób tego jeśli ty sama tego nie chcesz. Jak poznać czy chcesz? Odpowiedz sobie na pytanie czy jak się rozstaniecie albo cię zostawi to czy będziesz żałować, że to zrobiłaś. Jeśli tak, to nie rób tego. Sex powinien być przyjemnością, wyczekiwaną, a nie czymś przyspieszanym. A zamiast pełnego stosunku możecie uprawiać petting albo sex oralny, który też jest niesamowicie przyjemny i daje spełnienie. druga najważniejsza zasada: ZAWSZE się zabezpieczaj. Już podczas pierwszego razu możesz zajść w ciążę, podczas okresu możesz zajśc w ciążę itp itd. rada trzecia: uważam, że jeśli on już współżył, to nie zaszkodziłoby sie przebadać jeśli nie chcecie stosować prezerwatywy ( a np tabletki). Nie chcesz się zarazić żadnym świństwem. No i po ostatnie sex będzie wspaniały tylko wtedy kiedy oboje się kochacie, szanujecie się, macie do siebie zaufanie. Jeśli zastanawiasz się czy on się nie będzie z Ciebie śmiał, to lepiej uciekaj.

Gość czerwona_spinka
do fghjkl nie bać się, najlepiej zrobić to bez planowania, bo jak będziecie planować to sie zestresujecie. Ale jeśli nie macie okazji zrobic tego spontanicznie, to radzę po lampce szampana...;) Ładna muzyka, czysta pościel. Żeby twoja dziewczyna nie odczuwała (aż takiego) bólu to najlepiej mieć długą grę wstępną, z różnymi pieszczotami. Jak już stwierdzicie, że jesteście super rozgrzani, to zakładacie kondom (jeśli dziewczyna bierze tabletki to niekoniecznie) a na kondom najlepiej nałożyć lubrykant. To czy jej będzie komfortowo zależy od poślizgu, im wilgotniej tym łatwiej;)) I jak będziesz w nią wchodził to na Boga nie pchaj z całych sił, tylko powoli... błona dziewicza jest bardzo rozciągliwa, więc bedzie mniej bolało jeśli troszkę wejdziesz jak ja zaboli to poczekaj - nie wysuwaj się tylko w tej pozycji zostan chcile zaraz przestanie ja boleć.... po chwili znów troszeczkę napieraj i tak aż do momentu aż blona nie pęknie. Nie będzie odgłosu pękania...po prostu i ona i ty przestaniecie czuć opór. :))) Powodzenia;)

Gość ijajaja
Mam 15 lat i tez nie mialam przebitej blony.... mowia ze lepiej nie mowic kiedy i gdzie bo czlowiek sie stresuje ; / ja mam tak ze boje sie czy krew bedzie ; / wymyslilam ze zrobimy to nad jeziorem we wodzie bo zawsze tak chcialam ale czy to lepiej ? dajcie odp prosze ;)

Gość rak nie borek
W tym wieku już chcesz to robić? Ja miałem 5 dziewic i były pełnoletnie trochę krwawiły i bolało je ale zawsze było przyjemnie i łóżko jest doskonałe do tego można rozgrzać dziewczynę całując ja całą i liżąc dotykać i pieści ocierać się o nią swoim ciałem o jej ciało nagie niczym skrępowane rozchylić nogi i zacząć całować jej wąską dziurkę i lizać aż stanie się wilgotna wtedy przemieszczać się głowa do buzi jedna dłonią złapać Ją z tyłu za głowę a druga wprowadza go do dziurki delikatnie ja wypełniając ale nie do końca wyciągamy go i znowu idziemy w duł całować i lizać ją aż będzie wilgotna i ocierając się o nią wkładamy ponownie prowadzać go ręką delikatnie cofając go ale zanurzając się głębiej do końca aż zostanie przebita ' po wyjęciu wylizać całą cip.. aż osiągnie orga.. no i przytulic za każdym razem było lepiej i fajniej woda nie bardziej wanna ale taka spora albo prysznic pod ciepłą woda :) ale to inny temat

Gość dziwna dziewica
To u mnie było jakoś inaczej i nie rozumiem dlaczego. Może ktoś doświadczony mi odpowie. Byłam z chłopakiem jakiś rok, były pieszczoty, petting delikatna palcówka, a jak już doszło do stosunku, to nie czułam nic-w sensie, żadnego oporu, bólu, żadnego krwawienia. Przez to chłopak myślał, że zrobiłam to z kimś innym. A może nie miałam błony?? Możliwe to?

Gość rak nie borek
tak miałem za pierwszym razem tak samo myślałem ale wiek 22l myśli wszystko ale 20l dziewczyna nie wychodząca z domu z nikim nie mogła tego zrobić. ale wiem że z nikim tego nie robiła i była dziewica mogłem ją sam przerwać paluszkami albo sama to zrobił w co nie wierze zła była na mnie za to na pewno ale ją kochałem dalej .lecz się skończyło . Ale inną troszkę rozerwałem przy mine.. z palc... nie bolało ją to ale krwawiła . tylko jedna nie krwawiła i nic nieczuła ale pewnie przebiłem ja paluszkiem bo ją bolało gdy jej robiłem palc.. na fotelu pod kocem :) i miałaś błonę tylko mogła być mała :) lepiej tak nisz tak jak miałem z obecną dziewczyną bolało ją jeszcze przy dwóch następnych razach i prawie nie chciała zemną tego robić ale jest dobrze :)

Gość rak nie borak
część mała nie jesteś za mała na to ? Ale jeśli chcesz to zrobić to Naj lepiej będzie jak przed sex zaczniecie po woli od lizania całowania tak abyś na brała ochoty na więcej niech cie liże potem delikatnie bawi sie paluszkiem kiedy będzie chciał go wsunąć to niech go nawilży żelem a jak nie będzie to i slinka wystarczy ale pamiętaj im więcej będzie jej tym lepiej mniej boli ale jeśli robiłaś sobie albo on ci robił palcowke to jest szansa ze nic cie nie będzie boleć :). A i oczywiście on leży na tonie ty sie kładziesz na pleckach i nogi szeroko i :p i będzie :)

Gość prawie 18 latka
tez jestem dziewica i nie mam zamiaru przebijac ja sobie sama :-O Gdy stracisz cnote z ukochana osoba i w odpowiednim czasie to pewnie i bol nie bedzie duzy :)

Gość anonim:)
spokojnie robiłam to już kilka razy pierwszy raz był najlepszy ponieważ zaufałam mojemu chłopakowi i robił to bardzo powoli gdy jednak doszło do przebicia błony poleciało naprawdewde mało krwi i troche krzyknełam pozdrawiam

Gość mała *_*
Przebicie błony nie boli , przynajmiej mnie nie bolało , tylko pierwsze wkładanie penisa boli , krew też nie leciała ... słychać nic nie było i czuć też nie czułam tylko tyle że głębiej chłopak mógł włożyć ..... najgorzej było na początku bolało .... Ale to tylko chwilowe ... potem było tylko miło ;d Nie ma co się bać ... chwilowy ból , chłopak cię sam poinformuje ze przbił bo ty nic nie bedziesz czuła ;) a krwi nic nie było ;) nie ma co się bać odpręż się ,. no i sama musisz chcieć . ;) jak bedziesz dobrze przygotowana to bedzie wszystko okey ;)

Gość winkielowa
Czy po przebiciu błony dziewiczej , po 2 dniach może występować jakieś krwawienie lub jakieś objawy czegoś ??

Gość gość
raczej nie

Gość gość
Jeśli pierwszy raz boli kobieta do końca życia kojarzy z bólem mężczyznę, który jej to robił. Dlatego zwykle związek z pierwszym partnerem seksualnym się rozpada. Mało jest osób, które były dla siebie pierwsze i wiele lat są razem.

Gość dobraradanadziś
Lepiej zacząć samej, bo kobieta musi nauczyć się orgazmów. Jak sobie nic nie wkłada do pochwy i nie umie czerpać z niej przyjemności to facet nie jest w stanie nic zrobić. Kobieta musi się wcześniej w spokoju rozbudzić i wtedy jest zupełnie inaczej. Najlepiej się podniecić i robić sobie orgazm przy pomocy dildo (taki wibrator bez wibracji). Kobiety zwykle rozbudzają tylko łechtaczkę i przez to nie potrafią czerpać pełnej przyjemności z penetracji.

Gość gość
wypij 3 piwka i nawet nie bedziesz wiedziala kiedy blona pooooszla ;D

Gość Przebiłam
Ja tak zrobiłam i nie żałuję. Uczucie, że zachowało się dziewictwo dla samej siebie jest bezcenne. Byłam warta tego żeby sama przerwać tę błonę, nikogo lepszego od siebie bym nie znalazła. Dzięki temu zyskałam. Kiedy ktoś inny przerywa błonę to jest jak kradzież i strata. Kiedy robi się to samemu nie ma uczucia straty i utraty niewinności.

Gość abbbc
Mam 17 lat i jestem dziewicą. Mój chłopak kilka razy już robił mi palcówke ponieważ baliśmy się zajścia w ciążę. Wczoraj też to zrobił i dzisiaj rano miałam lekki krwotok. Ta krew nie miała takiego zapachu jak krew z miesiączki i była rzadsza dodatkowo bardzo boli mnie brzuch. Gdy się go zapytałam powiedział że nie czuł żeby przebił mi błone dziewiczą ja też nic nie czułam ani nie słyszałam a okres powinnam mieć na końcu lub na początku miesiąca. Czy to możliwe żeby mi ją przebił?

Gość gość
zobacz: http://virgins-defloration.com aż trudno uwierzyć, że dziewczęta, kobiety w tych czasach sa tak ograniczone :( w tych sprawach. Nie chcesz uchodzić przed ukochanym, przyszłym mężem za dziewicę ? wolisz uchodzić z taką, którą każdy ****ał jak stary materac ?? Nie do wiary

Gość gość
Przebiłam jesteś więcej niż nie poważna. teraz kazdy meżczyzna bedzie cie miał za dajke, cichodajke i kawał szm.... Nawet gdy któyś facet sięz tobą ożeni, do śmierci bedzie w myśłach roztrząsał ilu naprawde facetów miałaś przed nim, kto i jak cie ****ał .... Zrobiłaś sobie i przyszłemu facetowi krzywde