Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haniutka

Kolorowe rajstopy

Polecane posty

Czy nie są obciachowe kolorowe rajstopy? np.czerwone albo zielone...do mini spódniczki..?Bardzo mi sie podobaja ale nei wiem czy nie bede śmiesznie wyglądać:)

Gość _truska_weczka_
Jak masz 15 lat to mozesz je smialo nosic........

bardzo teraz popularne i modne. grube ubierane do jesiennych sukienek spodenek z wełny itp. jednak ja wole czarne/grafitowe ostatecznie siwe. po prostu nie wyobrażam siebie w kolorowych. bynajmniej kolorowe rajstopy nie są zarezerwowane tylko dla małolat pod warunkiem ze będzie to przemyślane. ostatnio widziałam dziewczynę (jakieś 19 lat) turkusowe rajstopy szal pod kolor plus spódnica, kurtka i baletki bardzo mi się podobało.

Gość Ilona cukierek
Mam manie na punkcie kolorowych rajstop . Uważam że są dla odważnych i słodkich kobiet i dziewczyn. Ja nie przejmuje sie tym co inni o tym myślą ważne że mi sie podoba i czuję sie w nich dobrze:)

Gość aaliayh
ciekawe byłyby fioletowe z czarną spódnicą albo ciemne niebieskie z jeansową mini ;0

Gość alicja996
ja na przykład nosze kolorowe rajstopy po domu i na ulice ponieważ bardzo mnie to podnieca i chciałabym żeby wszystkie dziewczyny tak chodziły nigdy nie kupiłam zwykłych rajstop tylko różowe niebieskie żółte zielone czerwone i inne lubię także nosić różnokolorowe do tego jeszcze jakaś miniówka

Gość kolorowe rajstopy są super
fajnei ożywiają naszą szarą rzeczywistość ale jest jedno ale: w takich lepiej wyglądają dziewczyny o szczupłych i w miarę długich nogach... przy masywnych i niekształtnych dodatkowo je skracają i zniekształcają, bo każdy kontrast skraca nogę gdy zakąłdamy ciemne rajstopy do ciemnej spódnicy, obie płaszczyzny się zlewają oprycznie i noga wygląda na dłuższą jelsi jednak kolor spódnicy czy szortów kontrastuje z rajstopami i butami noga wygląda na krótszą.... jeśłi nie macie idealnych nóg wybierajcie raczej ciemniejsze odcienie rajstop czyli np ciemną zieleń, bordo, ciemny fiolet itp

Gość ja noszę
z kolorowych mam ciemnofioletowe i ciemnozielone. Do czarnych ciuchów idealne. A lat.. 27.

Gość brzoskwinka1
zgadzam się z poprzednizcką w zupełności i też jestem zwolenniczką kolorowych rajstop. Wyglądają one jak najbradziej dobrze jeżeli umiemy je dobrać odpwiednio do stroju i koloru spodnicy, sukienki czy tez spodni : )

Uwielbiam kolorowe rajstopy.. ?Jeżeli ktoś myśli że są dla dzieci to grubo się myli.. Sama mam fioletowe, śliwkowe, granatowe, turkusowe, niebieskie (takie fes:)).

Gość Nieszczęśliwa77
A ja też lubię kolorowe rajstopy gładkie lub czarne we wzorki - a latek już mam trochę.

Gość klaudi446
Czemu nie ja nosze w swojej kolekcji mam zielone błękitne żołte różowe czerwone pomarańczowe ma 31 lat i nosze je bez wstydu

Ja mam w swojej kolekcji fiolet, czerwień i granat. Zakładam je tylko do czarnych prostych sukienek, gdy nie chcę wyglądać zbyt elegancko. Świetnie się sprawdzają te grubsze marki Knittex. Nie mechacą się ani nie tracą koloru po kilku praniach.

Gość French Vanilla
ja jestem sporo po 30 tce i lubię kolorowe rajstopy. Ale czasem się zastawiam, czy to na pewno pasuje, z drugiej strony jestem zgrabna, mam ładne nogi, więc dlaczego nie?

Moim zdaniem to dobre połączenie ze spódniczką ;) Szczególnie późnym latem(wieczorami,chłodną porą) wygląda przebojowo i orzeźwiająco. Jestem zdecydowanie na tak :)

Mi też się podobają takie kolory rajstop i najczęściej kupuje przez internet bo najtaniej.