Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*błyskotka*

badania krwi zlecone przez ginekologa - tabletki

Polecane posty

Rok temu zaczęłam brać Microgynon i miałam robione badania krwi, teraz po roku pani ginekolog znów skierowała mnie na badania krwi i na skierowaniu napisała: bilirubina, glukoza i fibrynogen. Nie znam się za bardzo dlatego pytam, czy te 3 czynniki mają znaczenie przy doborze tabletek?

Te badania mają na celu ustalenie, czy Twój organizm nie reaguje negatywnie na tabletki i czy nadal możesz je zażywać (wątroba, zakrzepy, cukrzyca). Masz skrupulatną Panią dr, trzymaj się jej.

dzięki :) co do tego trzymania się to właśnie chciałabym ją zmienić, bo jest strasznie niemiła, wygląda i zachowuje sie jak SS-man i trzęsę się przed każdą wizytą u niej :(

To zastanów się dobrze, bo mało jest lekarzy, którzy wykonują swój zawód jak należy i przed przepisaniem tabletek oraz w trakcie ich brania - wysyłają na badania. większość woli proste rozwiązania tytułem \"wypiszę receptę na cokolwiek a pani będzie królikiem doświadczalnym i będziemy zmieniać do skutku aż się pani psychicznie wykończy\".Twoja decyzja. W końcu do ginekologa nie chodzisz co tydzień tylko raz na jakiś czas.

ona przepisuje wszystkim to samo - Microgynon albo Harmonet, najpierw brałam Harmonet a później zmieniłam na M. bo źle się czułam po Harmonecie...

Nie znasz przecież wszystkich Jej pacjentów, więc skąd to podejrzenie?Zawsze możesz ją poprosić o skierowanie na badania hormonalne, gdy źle się poczujesz po Microgynonie.