*błyskotka* 0 Napisano Październik 20, 2007 Rok temu zaczęłam brać Microgynon i miałam robione badania krwi, teraz po roku pani ginekolog znów skierowała mnie na badania krwi i na skierowaniu napisała: bilirubina, glukoza i fibrynogen. Nie znam się za bardzo dlatego pytam, czy te 3 czynniki mają znaczenie przy doborze tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 20, 2007 Te badania mają na celu ustalenie, czy Twój organizm nie reaguje negatywnie na tabletki i czy nadal możesz je zażywać (wątroba, zakrzepy, cukrzyca). Masz skrupulatną Panią dr, trzymaj się jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 20, 2007 dzięki :) co do tego trzymania się to właśnie chciałabym ją zmienić, bo jest strasznie niemiła, wygląda i zachowuje sie jak SS-man i trzęsę się przed każdą wizytą u niej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 20, 2007 To zastanów się dobrze, bo mało jest lekarzy, którzy wykonują swój zawód jak należy i przed przepisaniem tabletek oraz w trakcie ich brania - wysyłają na badania. większość woli proste rozwiązania tytułem \"wypiszę receptę na cokolwiek a pani będzie królikiem doświadczalnym i będziemy zmieniać do skutku aż się pani psychicznie wykończy\".Twoja decyzja. W końcu do ginekologa nie chodzisz co tydzień tylko raz na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 20, 2007 ona przepisuje wszystkim to samo - Microgynon albo Harmonet, najpierw brałam Harmonet a później zmieniłam na M. bo źle się czułam po Harmonecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 20, 2007 Nie znasz przecież wszystkich Jej pacjentów, więc skąd to podejrzenie?Zawsze możesz ją poprosić o skierowanie na badania hormonalne, gdy źle się poczujesz po Microgynonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 20, 2007 nie, ale moje koleżanki do niej chodzą :) i dostają zawsze to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach