Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imflyinghigh

ZJAŚNIAŁ MI KOLOR OCZU!!MAMOOOOO!!

Polecane posty

witam wszystkich:*:* mam takie pytanie do was:) czy kolor oczuu moze z biegiem czasu zjaśnieć lub przyciemnić się??czytalam ze tak ale nei wiem czemu tak sie dzieje i co mozna zrobic zbey np.powrocic do poprzedniego kolorou oczu\"ciemniejszego\" slyszalam ze wplyw ma na to dietaa i tez slyszlam cos o zazywaniu beta karotenu nei tylko na skore..i jaakkk dodacc naszemu organizmowi wiecej melaniny!!wiem ze to procesy dziedziczenia....poprosrtuuu zjasnial mi kolor oczuu://chciałabym powrocic do swojeog..ciemnego..:/

Gość bardzociekawe
bardzo ciekawe

kurde no co ciekawe? jeszcze rok temu miałam ciemny braz ze az czarny;] a teraz mam piwny;]]] ! i wiem ze takie przypadki sie zdarzaja;] prosze o pomoc kogos kto o tym cos wie a nie kogos kto slyszy o takim czyms 1 raz w zyciu;]

Gość moja mama twierdzi że jak była
dzieckiem to cały czas miałą niebieskie oczy, a dopiero później zrobiły jej się zielonei takie ma do dziś

Gość pewnie...
...wódkę piłas w nadmiarze? morze to od wódki?

wlasnie dokladnie tylko u mnie stało sie to rok temuu...czytałam ksiazke takiego naukowca polecił mi ja moj lekarz i on tam piszee zee był na surowej diecie/surowa dieta bardzo wplywa na oczy-bardzo poprawia ich ostrosc/i twierdzil ze wraz z polepszeniem sie jego wzrokuuu jego kolor oczu stal sie ciemniejszy!! ale mi nei chodzi o to ..przyzwyczailam sie do swojego brazowego:/to takie glupie uczuucie...jestem abstynentką nei pijam;]

Gość tzn jaka ma być dokładnie ta
dieta żeby się wzrok poprawił???

Gość hmm hym hym
nie wiem, czemu tobie tak się zrobiło, ale z wiekiem ludziom jaśnieje kolor oczu... to znaczy jaśnieje na starość, a czemu tobie tak się zrobiło to jest poniekąd zastanawiające...

Ja mam zupelnie tak samo!! Mialam Bardzo zielone oczy az wszyscy mowili ze duze jak kocie... a teraz mam piekne niebieskie wyraziste i nie wiem jakim cudem teraz mi sie to zmienilo:) ale podoba mi sie poniewaz jestem niebieskooka blondynka:) przykro mi ze tobie sie twoje nie podobaja ale niestety nie wiem co robic...

Ja mam zupelnie tak samo!! Mialam Bardzo zielone oczy az wszyscy mowili ze duze jak kocie... a teraz mam piekne niebieskie wyraziste i nie wiem jakim cudem teraz mi sie to zmienilo:) ale podoba mi sie poniewaz jestem niebieskooka blondynka:) przykro mi ze tobie sie twoje nie podobaja ale niestety nie wiem co robic...